Dodaj do ulubionych

I LO rocznik maturalny 85

IP: 5.3R* / *.cg.shawcable.net 24.06.02, 05:46
Hej,
Czy tu czasami sie znajda takie jeszcze stare zgredy? Dajcie znac wszyscy
ludzie, szczegolnie klasa mat-fiz.
Pozdrowienia zza wielkiej wody dla wszystkich uzytkownikow tej listy (nie
tylko maturzystow z 85 roku) od teskniacego czasami za Sanokiem bylego
mieszkanca.

Adam
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzes Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 24.06.02, 05:57
      85` Melduje sie na rozkaz. Nie zapomnij wziasc do samolotu ze soba gaci do
      kompieli bo slonce grzeja na wschodzie jak cholera.
      Odmeldowuje sie ... G z Sanoka.
      • Gość: Hans K. Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: 5.3R* / *.cg.shawcable.net 24.06.02, 06:26
        Gość portalu: Grzes napisał(a):

> 85` Melduje sie na rozkaz. Nie zapomnij wziasc do samolotu ze soba gaci do
        > kompieli bo slonce grzeja na wschodzie jak cholera.
        > Odmeldowuje sie ... G z Sanoka.

Kolega G. wspomina tu o mojej tegotygodniowej wizycie w Toronto. Nie ma powodu
        do zmartwien, kapielowki biore, a zdrowie za wszystkich Sanoczan z pewnoscia
        wypijemy skoro juz grono sanockie sie tam zbierze.. :)
        Sanoczanie wszyskich krajow laczcie sie! (wiem, troche to traci miedzynarodowka,
        ale haslo ma sens w dzisiejszych czasach). :)
        Trzymanko!
        A.
        • reptar Re: I LO rocznik maturalny 85 24.06.02, 07:36
          Aleś zagadkę zadał? A skąd ja mam pamiętać, w którym roku zdawałem maturę???

Ale co tam, bez wysiłku widzę, że to musi być mój rocznik i moje LO.
          Adam, zahacz o Kraków!
          Pozdrówka.
    • Gość: Wojtek Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: *.rutgers.edu 24.07.02, 02:24
      Czesc Stare Zgredy!

Z NJ zglasza sie Jaklik.
      W zeszlym tygodniu wrocilem z 3-tygodniowych wakacji
      w Sanoku i okolicach. Bylismy bardzo zadowoleni z tego
      krotkiego pobytu. Mialem rowniez niejednokrotna okazje
      wypicia zdrowia sanoczan na emigracji. Spotkalem wiele
      osob z naszego rocznika i dowiedzialem sie co w "trawie
      piszczy".
      A co unich slychac to niech sami napisza...

• georghe Re: I LO rocznik maturalny 85 24.08.02, 21:38
        Widzę, że sanocka emigracja RULEZZ :)))))) ech ... sie porobiło....
        :))))
        Jasło pozdrawia Sanok !
    • Gość: Grzesiek Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: *.stomilsanok.com.pl 12.08.02, 12:23
      Czesc Adam!
      Zglasza sie Sanok.
      Postaram sie poinformowac wszystkich znajomych z klasy mat-fiz o tym forum i
      powinno zrobic sie tu tloczno.
      Odezwe sie za pare dni.

Grzesiek Ch.

• reptar Re: I LO rocznik maturalny 85 12.08.02, 16:11
        Czołem Grześku!
        Wreszcie jakieś sanockie IP ;)

Ależ ja Was dawno nie widziałem.

• reptar Re: I LO rocznik maturalny 85 01.04.03, 08:44
      Niewiele się tego uzbierało   :-(
      • Gość: ewekm Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: 80.237.106.* 01.10.03, 09:28
        nie do końca pamiętam kiedy zdawałam maturę, ale niektóre wypowiedzi brzmia
        znajomo.Niedlugo 125-lecie naszej "budy". Może sie spotkamy?
        ewa
    • Gość: ewekm Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: *.prox.pl / 213.25.15.* 02.10.03, 18:50
      czasmi takie stare zgredy sie tu odzywają. W 2005 roku jest 125-lecie
      powstania naszej szkoly i zreszta 20-lecie naszej matury. Niech sie koniecznie
      odezwą wszyscy, którzy chcieliby sie przy tej okazji spotkać. Zaglądam tu
      czasem a o ewentualnych obchodach wiem wszystko na bieżąco, kto chce sie
      czegoś dowiedzieć niech sie odezwie.
      Pozdrawiam wszystkich
      • Gość: Adam Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: 68.144.26.* 20.10.03, 17:02
        Czesc Ewa (jakkolwiek nie jestem tak do konca pewien ktora to Ewa:) ),

Cieszy mnie, ze ktos tam trzyma reke na pulsie (jak to ujal kolega Jerzy B. ze
        starej stolicy).

Zapomnialem nawet, ze kiedys zalozylem ten watek tutaj. Dobrze by bylo, gdyby
        wszyscy proletariusze z naszego rocznika sie tutaj polaczyli wirtualnie, a za
        1.5 roku w rzeczywistoci.

Bede bardzo wdzieczyny za jakies bardziej scisle informacje na temat tego
        zjazdu. Nastawiam sie na ten wyjazd tam juz od paru lat.. :)

Pozdrowienia dla wszystkich,

Adam
        • Gość: ewekm Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: *.prox.pl / 213.25.15.* 29.10.03, 21:09
          Ha, też bym chciała wreszcie zobaczyć wszystkich.
          Pod tym adresem jest baza danych do której możesz się wpisac, a ewentualne
          wiadomości o organizowanym zjeździe do Ciebie dotrą:
          www.lo1sanok.eu.org/zjazd/index.php
          A tak na marginesie, ile Ew pamiętasz?
          Pozdrawiam
          Ewa
          • Gość: Adam Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: *.cg.shawcable.net 30.10.03, 22:52
            Hej, witam.

O tym adresie na stronie naszej starej szkoly juz wiem, sam wyszukalem to
            pewien czas temu (ale jestem madry, nie? :)). Do bazy danych sie rowniez
            dodalem, ale jak narazie nic nie otrzymalem od organizatorow. No coz,
            pozyjemy, zobaczymy...

Jezeli chodzi o Ewy w mojej niegdys klasie, to pamietam 3: Ewa M., Ewa St. i
            Ewa Sa. (nie podaje pelnych nazwisk). Cos mi podpowiada, ze mam do czynienia
            z Ewa niegdys Sa. :)

Tak czy inaczej, to pozdrawiam serdecznie. Acha, moj email w razie czego jest
            adami"@"shaw"."ca. Nalezy usunac cudzyslow dookola @ i kropki - nie chce zeby
            moj adres zostal z tej strony wychwycony przez jakiegos spammerskiego robota.

Adam
            • Gość: ewekm Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: *.prox.pl / 213.25.15.* 31.10.03, 22:50
              Faktycznie, madry jesteś, dobrze,że sie dopisałeś. "Obchody", jeżeli niczego
              diabli nie wezmą, bedą we wrześniu 2005, tyle na razie wiem. Chyba, ze
              chciałbyś dołączyć do komitetu organizacyjnego, to mogę to załatwić.
              Zdaje sie, ze jednak nie wszystkie Ewy Ci się przypomniały....
              Pomyslisz jeszcze troszeczkę?
              Pozdrowionka
              Ewa
              • reptar Re: I LO rocznik maturalny 85 03.11.03, 11:54
                Gość portalu: ewekm napisał(a):

> Zdaje sie, ze jednak nie wszystkie Ewy Ci się przypomniały....

A można podpowiadać?

(a może się w to nie pakować, bo jeszcze wyjdzie na to, że ja też o którejś
                zapomniałem);

(a możesz podać w przybliżeniu liczbę Ew?).
                • Gość: ewekm Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: *.prox.pl / 213.25.15.* 03.11.03, 18:21
                  Ha, też nie do końca jestem pewna czy wszystkie pamietam, ale wydaje mi się,
                  że w przybliżeniu cztery.
                  Cieszę się, że jeszcze ktoś sie uaktywnił (na marginesie -kto?). Miło
                  przynajmniej "poczytać" ludzi których się tak dawno nie widziało.
                  Czy Ty już sie wpisałeś(aś) do bazy danych naszej szkoły? (Adres jest dwie
                  wiadomości wcześniej).
                  Pozdrawiam (może jeszcze ktoś sie odezwie?)
                  Ewa
                  • reptar Re: I LO rocznik maturalny 85 04.11.03, 10:04
                    Wpisałem się, wpisałem, ale podałem numer telefonu z kierunkiem, a ten automat
                    zamiast krzyczeć, że to dla niego zbyt skomplikowane, łyknął tyle ile łyknął
                    (tzn. bez ostatnich cyfr), więc nikt się teraz do mnie nie dodzwoni   :-(

(mnie się też wydaje, że cztery; porównamy czy czekamy?).
                    • Gość: Adam Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: *.cg.shawcable.net 04.11.03, 19:01
                      Sorry za nierychla odpowiedz, ale na weekend bylem w miejscu, gdzie Internet
                      nie istnieje (po to sie chyba jezdzi w takie miejsca :)).

W istocie, zanim kolega J.B. powiedzial, ze bylo tych Ew az cztery, doszedlem
                      do tego sam. Wiec, wracajac do wyliczania, to mamy: Ewa Mac., Ewa Maz., Ewa
                      St. i Ewa Sa. Prawdopodobnie, te nazwiska sa od lat zapomniane z powodu
                      zamazpojscia...

W dalszym ciagu nie jestem pewien, z ktora to Ewa mam do czynienia, ale moze w
                      koncu uchyli ona rabka tajemnicy. Jezeli chodzi natomiast o moj udzial w
                      organizacji tego zjazdu, to powiem ze raczej byloby to dosc skomplikowane
                      bedac ok. 9000 km od Sanoka. Inna sprawa, ze pod jednym wzgledem sie nie
                      zmienilem: dalej sobie cenie nieprzynaleznosc do rozmaitych komitetow
                      (partyjnych czy organizacyjnych). :)

Pozdrawiam serdecznie,

Adam
                      • Gość: Adam Re: I LO rocznik maturalny 85 IP: *.cg.shawcable.net 04.11.03, 21:25
                        Przepraszam najmocniej, jakas skleroza dotknela moj nienajmlodszy juz umysl i
                        napisalem bardzo blednie, ze nasza przewodniczaca niegdys to tez Ewa. Nic
                        bardziej nie moze byc blednego, toz to Pani Beata!!!

A odnosnie Ew, to prostuje jeszcze raz (alfabetycznie): C., M., Sa., St.

Zgaduje, ze nasza interlokutorka to jedna z tych wlasnie Ew. Pozdrowienia dla
                        Helego! ("l" ma byc z kreska przez srodek, a nie chce mi sie bawic w
                        instalacje polskiego rozlozenia liter na klawiaturze) :)

Trzymanko,

Adam
                        • ewekm Re: I LO rocznik maturalny 85 07.11.03, 19:30
                          Nie wiem czy Beata by Ci wybaczyła tę pomyłkę.
                          Ale tym razem udało Ci się trafić - to ta pierwsza alfabetycznie (kiedyś).
                          Myślę, ze gdybyś się uparł to mimo wszystko mógłbyś uczestniczyć w pracach
                          organizacyjnych nawet zza oceanu, na przykład mając dobre pomysły. Czy w ogóle
                          wyobrażasz sobie jakoś ten zjazd (w skali makro nie tylko klasowej)?

A może ktoś z osób będących jednak bliżej chciałby się w tej kwestii
                          zaangażować? Zapraszamy, każda pomoc mile widziana.

Zauważyłam, że ten watek od jakiegoś czasu jest na pierwszym miejscu listy,
                          ciekawe o czym to świadczy. Jak myślicie?
                          Pozdrawiam
                          Ewa
                          • kloss512a Re: I LO rocznik maturalny 85 10.11.03, 19:47
                            Hej,

Zapewne by mi nie wybaczyla, dlatego tez jak najpredzej sie staralem
                            zrehabilitowac tutaj... :)

Jak sobie wyobrazam zjazd? Hm, to nie jest takie trudne. W 1980 roku bylem w
                            7 klasie podstawowki, i jako ze SP4 niegdys byl budynkiem gimnazjum, widzialem
                            na wlasne oczy jak przebiegal zjazd na 100 lecie szkoly. Moj ojciec bral w
                            nim udzial, tak ze pamietam to dosc dobrze. Niestety, moj ojciec zmarl 14 lat
                            temu, tak ze nie bedzie to wielopokoleniowe wydarzenie w mojej rodzinie.

To ze jestesmy na pierwszym miejscu swiadczy tylko o tym, ze jest to
                            najbardziej aktywny watek. Nie wiem czy sie z tego cieszyc czy nie.

Dobrze byloby gdyby wiecej osob sie tu dodalo. Jak widac u gory tego watku,
                            wpisal sie tu kolega Grzegorz Ch. Moze jeszcze raz sie tu napatoczy? :)
                            Osobiscie mam kontakt z kolega Wojciechem J., a do roku temu mialem z
                            Wojciechem S. Ze sto lat temu rozmawialem tez przez ICQ z kolezanka Ewa
                            niegdys Sa. z 10 lat temu odwiedzil mnie w Calgary kolega Leszek J., ale od
                            tego czasu tylko strzepy informacji dochodza mnie na jego temat. Mam rowniez
                            bardzo czesty kontakt (co widac u gory tego watku) z kolega Grzegorzem J.-B. z
                            klasy niegdys bio-chem. No i oczywiscie nie nalezy zapomniec o koledze Jerzym
                            B., ktorego celne informacje ze starej stolicy mnie czasami ratuja z opalow. :)
                            Wiecej grzechow nie pamietam.. :)

Z drugiej strony, to moze zabierzemy juz ten watek na priva? Napisz moze na
                            moj adres: adami "malpka" shaw "kropka" ca.

Pozdrawiam,

Adam
    • reptar I LO rocznik maturalny 85: matfiz w Sieci 17.10.04, 23:31
      I LO Sanok, Profil Matematyczno-Fizczny, 1981-1985 www.matfiz1985.org/

Na razie tyle, a ja lecę oglądać!!!
      • mietek_69 Re: I LO rocznik maturalny 85: matfiz w Sieci 27.10.04, 23:35
        A rocznik 88???
        Setna matura, kto pamięta?))
        KlasaIVd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?