Dodaj do ulubionych

szukam fajnej kapeli na wesele

IP: 217.96.23.* 17.02.08, 13:00
witam szukam fajnego z okolic Sandomierza , żywego i dobrze bawiącego gości
zespołu na weselicho na 18.07.09 lub 25.07.09, wolałabym żeby to byli sami
faceci, czy możecie mi coś doradzić, bardzo proszę a i czy ktoś był na weselu
gdzie grał FAX z okolic Opatowa, bardzo dzieku za komentarz
Obserwuj wątek
    • Gość: ilka Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.piotrkow.net.pl 17.02.08, 13:19
      polecam zespół De Facto z Końskich (woj. świetokrzyskie - jeżdzą po
      całej Polsce, dla mnie grali w Tarnobrzegu)

są rewelacyjni, 4 chłopaków i dziewczyna (z saksofonistą)
      wysyłają płyty zainteresowanym

ich strona www:
      members.lycos.co.uk/defacto/news.php

kontak:
      konrad.mniow@wp.pl

• tomfix1 Re: szukam fajnej kapeli na wesele 17.02.08, 13:55
        Jeśli byś chciał Mielca zespół to podaje namiary 507600452 (Mariusz). W zespole
        jest 3 chłopaków i wokalistka
        • tomfix1 Re: szukam fajnej kapeli na wesele 17.02.08, 15:01
          Sorki. chciała:)
          • Gość: paula Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.51.159.* 04.07.08, 13:38
            dzięki a z Tarnobrzega nic nie poleciłbyś;)
            • paweldyl Re: szukam fajnej kapeli na wesele 07.08.08, 15:15
              Zespol Cross jest z Tarnobrzega. Wejdz na strone www.zespolcross.republika.pl znajdz nr, zadzwon i umow sie na probe zeby posluchac jak graja. Mysle ze Cie przekonaja.

Pozdrawiam
        • Gość: aga Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.range86-161.btcentralplus.com 06.02.09, 15:29
          Polecam zespół ze Stalowej Woli MOWIZ pięciu facetów, grali na naszym weselu wszystkich porwali do zabawy:) namiary znajdziesz na www.weselicho.net
          • Gość: marzena Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 19:42
            hej chciałabym więcej dowiedzieć się o tym zespole MOWIZ bo nigdy ich nie
            słyszałam ale wiele osób mi go poleciło jak oni graja?? z góry dzięki
      • Gość: Pan mąż Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 08:09
        Ten wątek już wcześniej był. I z naszych stron najlepsze opinie zbierały zespoły EDEN i Ragtaim. U mnie grał Eden. I mogę go z czystym sumieniem polecić- grają w 5 osób -sami faceci z saksofonem . Ragtaim w 4 osoby. Są chwaleni bo bawiąc gości , grają też do pośpiewania przy stołach, marsze z dęciakiem na żywo.Nie grają z dyskietek.Tel z wizytówki zespołu (jeśli jeszcze aktualny ) 661622227. Tel. do Ragtaimu poszukaj we wcześniejszych postach.Wydaje mi się że trochę późno zacząłeś szukać zespołu bo zwykle około rok wcześniej się szuka.Powodzenia
      • Gość: weselnik Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.smsiarkowiec.pl 27.09.09, 14:27
        byłem na weselu w"sonacie" grała orkiestra - nie znam jej nazwy - ale zespół
        prowadzi Wańczyk, mówię Wam klasa. Grają bardzo często i to bardzo dobrze, a jak
        potrafią zabawić weselników to aż głowa boli, polecam.
    • Gość: tomek Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.autocom.pl 17.02.08, 16:08
      Czy ktoś z Was może się wypowiedzieć nt. De Facto? Zastanawiam się nad ich wyborem i pytam o opinię.
      • Gość: ilka_ka Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.piotrkow.pilickanet.pl 18.02.08, 08:34
        ja polecam gorąco, są naprawdę super - wyżej jest kontakt do zespołu, oni
        wysyłają płyty dvd z weselami i można obejrzeć. grają też w całej Polsce więc
        można podjechać i zobaczyć na żywo.

u mnie (2007) goście zachwycali sie zespołem, a kuzynka zarezerwowała sobie
        termin na 2009r.. po prostu to profesjonaliści. a dziewczyna ma głos jak mało
        która..
        polecam

p.s. jeśli masz więcej pytań pisz na gazetowego
        • Gość: beti Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 212.160.110.* 18.02.08, 13:59
          byłam na stronie zespołu de facto i wysłuchałam ich próbek kilku utworów powiem
          szczerze że wogóle mnie nie przekonały,czy mówimy o tej samej wokalistce bo ta
          która spiewa na ich stronie raczej słabiutko wyszła,a po za tym nie grają na
          żywo,też szukam kapeli na moje wesele
          • Gość: ilka_ka Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.piotrkow.pilickanet.pl 18.02.08, 15:18
            absolutnie grają na żywo! grali u mnie więc wiem. i tak samo
            rewelacyjnie grają za stołami. jeśli masz pytania pisz na gazetowego.. mogę ci
            nawet wysłać moje wesele :-) wiem jak ważny jest wybór dobrego zespołu. ja dla
            nich przesunęłam ślub o tydzień.
          • Gość: a. Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.08, 20:44
            Z ciekawości wszedłem na stronę tego zespołu i koleżanka ma rację.
            Kapela nie gra na żywo. Sekcja rytmiczna leci z podkładu, ponadto reszta zespołu
            prezentuje mierne umiejętności.
            Aranż utworów jest na bardzo niskim poziomie i daleko odbiega od oryginału.
            Co do wokali to: męski głos słyszałem tylko jeden, śpiewający nieczysto, nawet
            bardzo nieczysto, żeński głos również bardzo słaby - takie wiejskie śpiewanie
            przy stole. Na wokalne nałożone mnóstwo efektów, które próbują owe
            niedociągnięcia maskować. Niestety to wszystko słychać.
            Gitarzysta, basista - marnie i niechlujnie zagrane dźwięki, źle wyartykułowane,
            jedynie klawiszowiec jako tako brzmi ale wiedzę o harmonii ma żadną albo jej w
            ogóle nie wykorzystuje.
            Widzę, że wszyscy członkowie zespołu szczycą się wykształceniem muzycznym.
            Szczerze w to wątpię. Średnio zdolny człowiek jest w stanie tak zagrać po pół
            roku nauki - niekoniecznie w szkole muzycznej. Znam nawet jeszcze "szybsze"
            przypadki.

Generalnie, być może, "gra" tej kapeli może się podobać, być może nadrabiają
            choreografią albo urodą... niewiem. Muzycznie niestety prezentują bardzo mierny
            poziom.

Słowo na koniec: nie dajcie się nabijać w butelkę i ślepo słuchać opinii
            wypisywanych na forach internetowych. W 99% to reklamy, które często mają
            niewiele wspólnego z treścią w nich wypisywanych - promowanie siebie, rodziny
            albo znajomych.
            Najlepiej samemu posłuchać i zobaczyć kapelę na żywo - w akcji, a nie nagrania z
            internetu albo z innego wesela na DVD. Jakość tych nagrań jest przeważnie mierna
            i nie oddaje w pełni tego co słychać na imprezie.

Powodzenia i trafnego wyboru dla wszystkich poszukujących.
            • konrad.mniow Re: szukam fajnej kapeli na wesele 25.06.08, 21:31
              Do gościa a.
              Widzę, że "bardzo się znasz" na brzmieniu kapel skoro nie umiesz rozróżnić
              brzmienia żywego basu od brzmienia basu keyboarda Nie wypisuj się na temat
              harmonii bo chyba nie wiesz o czym piszesz, aranże mamy tak opracowane, że
              nawet prof Niziurski ,właśnie od harmonii,daje plusa, chyba , że czytałeś,
              powtarzam, czytałeś, a nie słuchałeś wykładów, nie mówiąc o egzaminie u
              Niziurskiego , lub Wesołowskiego Co do sekcji rytmicznej ,znawco!!!: jak ma być
              słychać żywe bębny skoro gramy bez perkusji , tylko z klawisza, gratuluję
              obeznania Nie wiem czy wiesz , że każdy przeciętny keyboard ma kilkaset
              różnych kombinacji bębnów i to stosuję ze "swojej ręki " więc nie wypisuj
              herezji brzmienia Twojego ucha bo mnie to obraża
              Konrad Mirosławski i zespół De Facto
              konrad.mniow@wp.pl
          • Gość: Anna Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.02.08, 13:02
            Podobnie jak osoby wyżej posłuchałam nagrań zespołu De facto i nie jestem
            zachwycona.
            Znacie jeszcze jakieś zespoły godne polecenia? Niekoniecznie tanie - zależy mi
            naprawdę na dobrej zabawie.
    • Gość: music Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.54.16.* 17.02.08, 23:35
      Polecam zespół The Band z Tarnobrzega. Przy nich goście na pewno nie
      będą spali, co często się zdarza na weselnych przyjęciach.
    • Gość: Janko Ryzykant Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 11:37
      Love System.
      • mazliczek Re: szukam fajnej kapeli na wesele 15.04.08, 05:41
        Czesc !
        Czy ktos z Was slyszal moze Kormorany ? Jak oni graja ?
        Dzieki
    • Gość: gosia Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.51.159.* 23.02.08, 14:15
      polecam kapelkę ze świnmiar starych Brothers Band~!!!!!!!!!!!!!!!!!Są naprawdę
      rewelacyjni!!!!
      • Gość: Iwi Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.48.174.* 16.04.08, 18:52
        A ja gorąco polecam zespół Kriss z Kraśnika są rewelacyjni!!!
        • Gość: b Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 19:48
          odnosnie KORMORANOW slyszalam ze sa bardzo dobrzy sama ogladalam ich na plycie z
          wesela i bardzo mi sie podobali..pozatym byli tez w zeszlym roku na festynie i
          naprawde sa fajni..zartuja i spiewaja na calego!!!!!!!!
          • Gość: kik Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 83.1.120.* 16.04.08, 20:19
            u mnie grał Relax, jestem bardzo zadowolona, gości tak wybawili, że
            o 7 rano jeszcze tańce były!!!Grają do ostatniego goscia, duuuuzo za
            stołami, fajne zabawy mają wlasnie za stołami.Marszem prowadzą do
            Kościoła, sami faceci.Mam gdzieś tel, jak jestes zainteresowana
            napisz to go odszukam.
            • Gość: kilof Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 15:15
              u mojego szwagra też grał Relax, potrafili zabawić gości nawet wtedy
              gdy brakło światła, za stołami wesołe bujanie przy znanych
              przyśpiewkach, oczepiny bomba, dawno się tak nie uśmiałem (numer z
              miotłą i trzymanie za pupy) mają dobry sprzęt i znają się na rzeczy
          • Gość: paula Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.51.159.* 04.07.08, 13:23
            proszę o namiary na tą kapelkę "Kormorany". Słyszałam, że są bardzo fajni i świetnie grają;)
            • paweldrums Re: szukam fajnej kapeli na wesele 16.08.08, 23:10
              Jeśli chodzi o zespól KORMORAN to są naprawdę świetni grali u mnie na weselu i wszyscy byli zadowoleni. Gorąco polecam. Telefon do zespołu: 502024156 . Z tego co wiem to trzeba ich zamawiać dwa lata wcześniej.
        • Gość: gość weselny Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.chello.pl 22.06.08, 19:57
          Zespół KRISS to największa syf jaki słyszałem. Ich przerwy
          15minutowe (bez podkładu muzycznego w tle), a nawet podczas grania
          robili przerwę i zastanawiali się coo zagrać. Impreza skończyła się
          tym , że Pan Młody wyprosił ten zespół i leciała muzyka z płyt. To
          co oni grali to masakra ( cały czas to samo)
    • Gość: rybcia Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 83.1.118.* 17.04.08, 11:53
      Ja z całego serca polecam zespół VENUS śpiewa w nim kobieta ale naprawdę uwierz
      mi grają świetnie polskie i zagraniczne utwory gwarantuję że będziesz zadowolona
      i goście również:) pozdrawiam
      • Gość: delight2 Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.51.159.* 06.02.09, 15:14
        masz może jakis kontakt do zespołu venus bo nigdzie nie mogę znaleźć a jest mi
        bardzo potrzebny. Z góry dziękuję
    • Gość: Zbychu Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.sandomierz.pilicka.pl 19.04.08, 10:44
      zapytaj się przy okazji zespołu czy płacą składki dla ZAiKSu, za
      wykorzystywanie utworów na imprezie... Jak nie płacą to w razie
      kontroli może być niezła lipa, podobno ZAiKS kontroluje teraz ostro,
      pozdrawiam...
      • Gość: mati Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 212.160.110.* 19.04.08, 11:26
        nie słuchaj zespół nie jest odpowiedzialny za płacenie zaiksu tylko właściciel
        lokalu w którym organizujesz swoje przyjęcie,a niektórzy właściciele lokali chcą
        tą opłate zwalić na pare młodą nie dajcie się nabrać
        • Gość: zaiks Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.sandomierz.pilicka.pl 20.04.08, 17:37
          To jest opłata za wykonywanie cudzych kawałków. To zespół je
          wykonuje i bierze za to kasę, a ktoś inny ma za to ponosić
          koszty???? buuuhaahaaa.
          • Gość: mati Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 212.160.110.* 20.04.08, 22:23
            kto ci takich bzdur naopowiadał to jest opłata za słuchanie wykonywanych
            kawałków,a zespół je wykonuje nie słucha,uwierz mi wiem coś na ten temat bo
            miałem z tym problemem do czynienia
    • Gość: Monia Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 83.1.117.* 24.04.08, 21:57
      Witam!
      ja słyszłam wiele dobrego na temat zespołu VENUS ale podobno oni
      bardzo się cenią. Jeśli nie interesuje Cię granie za stołami to moge
      polecić też zespół PROGRESS. U mnie na weselu (12.07.08) będzie grał
      zespół ECHO. Nie byłam nigdy na weselu gdzie oni grali ale słyszałam
      wiele pozytywów na ich temat. Słuchałam ich tylko na płytach z wesel
      i mnie jak i mojemu narzeczonemu sie spodobali. Zabawiają gości za
      stołami, takich wejść na za stoły mają w trakcie wesela 4.
      Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru zespołu, a wybór niestety nie
      jest łatwy :-(
      • Gość: zylka Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 217.96.23.* 03.06.08, 23:44
        a masz jakies namiary na ten zespol jaka cena?
      • Gość: zylka Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 217.96.23.* 03.06.08, 23:45
        mój namiar mail zyleczka1980@op.pl
      • dzolekm Re: szukam fajnej kapeli na wesele 02.09.08, 22:24
        halo prosze o szybki odpis na temat tego echa!!
        bo ja szukam tez wiadosci na ich temat i nigdzie nic nie ma!!!
      • dzolekm Re: szukam fajnej kapeli na wesele 02.09.08, 22:25
        halo prosze o szybki odpis na temat tego echa!!
        bo ja szukam tez wiadosci na ich temat i nigdzie nic nie ma!!!
        jak z muzyka i z oczepinami?ile sie im placi i do ktorej graja!!to
        bardzo pilne bo musze sie szybko zdecydowac
        z gory dziekuje
        to moj email ; jolekm@poczta.fm
    • Gość: Zespół Afrodyzjak Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 18:50
      www.zespolafrodyzjak.pl zapraszam!!!
    • Gość: hasiek Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 22:22
      www.standard.weselicho.net
      • konrad.mniow Re: szukam fajnej kapeli na wesele 25.06.08, 21:50
        Do gościa a.
        Widzę, że "bardzo się znasz" na brzmieniu kapel skoro nie umiesz rozróżnić
        brzmienia żywego basu od brzmienia basu keyboarda Nie wypisuj się na temat
        harmonii bo chyba nie wiesz o czym piszesz, aranże mamy tak opracowane, że
        nawet prof Niziurski ,właśnie od harmonii,daje plusa, chyba , że czytałeś,
        powtarzam, czytałeś, a nie słuchałeś wykładów, nie mówiąc o egzaminie u
        Niziurskiego , lub Wesołowskiego Co do sekcji rytmicznej ,znawco!!!: jak ma być
        słychać żywe bębny skoro gramy bez perkusji , tylko z klawisza, gratuluję
        obeznania Nie wiem czy wiesz , że każdy przeciętny keyboard ma kilkaset
        różnych kombinacji bębnów i to stosuję ze "swojej ręki " więc nie wypisuj
        herezji brzmienia Twojego ucha bo mnie to obraża
        Poza tym proszę wszystkich forumowiczów o przeczytanie postu Pana a. i poprawę
        błędów ortograficznych Naprawdę biorę pod uwagę zdanie takich ludzi-a tak
        poważnie: najpierw nauka , później internet, a co dopiero mówić o znawcy muzyki,
        oj kochany "a.", do książek , nie na forum!!!!!!
        Konrad Mirosławski i zespół De Facto
        konrad.mniow@wp.pl
    • Gość: zespół Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 05:55
      fajnie gra zespół "czwórka z jeziórka" u mnie na weselu grali, ale
      to było dawno. Jeszcze w jeziórku domy były i ludzie mieszkali. ALe
      może zmienili nazwę i gdzieś graja jeszcze.
    • Gość: kkkk Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 14:10
      Polecam zespół ECHO w 100%. Super piosenki, świetne oczepiny i
      przygrywki do "talerza".
      • Gość: monia Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.chello.pl 01.07.08, 19:20
        polecam gorąco zespół JASPER z kraśnika ( lubelskie) jak szukacie
        naprawde dobrego zespołu to sa swietni, grali u mnie i u kilkunastu
        znajomych na weselach -w 100% profesjonalisci ,www.jasper-
        krasnik.pl.tl
        • Gość: tołdi Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.chello.pl 20.04.09, 07:35
          także polecam zespół JASPER z KRAŚNIKA ,znają się na swojej
          robocie,konkretni,sympatyczni ,cenny też przystępne ,rewela
          poprostu, a gości bawią na maxa do białego rana!!!!
        • zadowolona1981 Re: szukam fajnej kapeli na wesele 03.08.09, 15:25
          naprawde sa superek popieram koleżanke:) wybawiliśmy sie na maxa i
          polecam nastepnym:)
    • Gość: ino Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.51.159.* 01.07.08, 20:29
      polecam Wulkan z Wulki Gieraszowskiej. to młody zespół niedrogi a
      fajnie grają
      • monik.a22 Re: szukam fajnej kapeli na wesele 01.07.08, 22:05
        Jezeli interesuje cie zespół z Mielca to gorąco polecam zespół
        BRADERS pełna profeska!!!!:)Polecam!!
      • Gość: bercik Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 17:02
        jest jakis namiar na wulkan z wulki gieraszowskiej?
    • Gość: bercia Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 83.1.121.* 07.07.08, 23:16
      Ja polecam Galerię. Grali u mnie i jestem w 100% zadowolona. Gości bawili jak
      sie patrzy- po prostu rewelacja!!! Grają w pięć osób - czterech facetów i laska
      - wokalistka, co mi niesamowicie gości rozkręciła.Naprawdę polecam:)
    • Gość: gość Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.50.161.* 10.07.08, 11:39
      Paweł z Osieka ze swoją kapelą są świetni.
    • Gość: niezadowolona Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 193.138.110.* 18.07.08, 14:00
      zdecydownaie nie polecam zespołu KRISS ul. Botaniczna 1/1 w Mielcu.
      Bylam na weselu, gdzie ten pseudo zespół grał. Nie dość że
      przynudzali przez cały czas. Ich "wokalistka" śpiewała może z 4
      razy, zabiła wszystkich piosenką DODY DŻAGA. Prez większość imprezy
      przesiedziała naburmuszona przy stoliku. "Kapela" była wulgarna,
      obrażała gości, np. gdy siostra chciała zadedykować piosenkę Parze
      MŁodej odezwali się "spie****** to nie koncert życzeń" i tym
      podobne. Nie umieją grać i potrafią zepsuć tak piękny dzień.
      Uważajcie na niech!! Pozdrawiam
      • Gość: madzia Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 13:01
        a slyszeliscie cos na temat zespolu z tarnobrzega PROFIL? prosze o
        opinie
        • anielka22a Re: szukam fajnej kapeli na wesele 11.08.08, 21:33
          www.volareband.pl
    • Gość: k. Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 15:43
      polecam zespół rekord z tarnobrzega i okolic. Graja w 5 osób w tym kobieta:)sa
      rzetelni i slowni:)
      608 023 241 -tel do jednego z panów:)pozdrawiam
      • Gość: iwi Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 91.198.179.* 12.08.08, 15:45
        Hej ja słyszałam, że bardzo fajnie gra zespół Kriss z Kraśnika,
        grali u mojego znajomego i goście byli zachwyceni. Czy ktoś słyszał
        jeszcze o tym zespole Kriss z Kraśnika a nie ten z Mielca. Pozdrawiam
        • matisband Re: szukam fajnej kapeli na wesele 12.08.08, 21:37
          A ja polecam nasze usługi www.matisband.republika.pl. Z terminami na 2009 rok już jest raczej krucho ale proszę próbować. Pozdrawiamy wszystkich MATIS.
          • Gość: szczera Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 23:38
            W internecie nie znajdziesz prawdziwej informacji , gdyż jest anonimowy!Wiele
            zespołów co są tu chwalone grają okropnie , inni całkiem nieźli są pominięci !
            Zazwyczaj ci kiepscy nie maja propozycji i reklamują siebie tutaj lub obrabiają
            tych co im zazdroszczą . Zwykła zawiść ludzka - jak w każdej branży !Najlepiej
            poproś płytę od wielu kapel i sama wybierz najmożliwszą !
      • as-2 Re: szukam fajnej kapeli na wesele 21.11.08, 22:28
        masz może adres strony internetowej zespołu rekord? byłabym
        wdzięczna za informacje:)
    • Gość: maggyboo Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.08, 13:56
      Witam,
      polecam zespół Deja Vu:). Dwa tygodnie temu grali u mnie na weselu, było
      fantastycznie.Muzyka cudowna i wykonanie ekstra.
    • Gość: iwona Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 91.198.179.* 19.08.08, 11:28
      A ja bardzo bardzo serdecznie polecam zespół Kriss z Kraśnika!!!
      Grali u mnie na weselu w sobotę goście bawili się fantastycznie a
      zabawa trwała do 5 rano! Pozdrawiam
      • Gość: Paweł Re: odstąpię zespuł na ewsele IP: 80.48.174.* 25.08.08, 22:12
        odstąpię zespuł z Tarnobrzega na datę 06.06.2009r zainteresowanych
        prosze dzwonić kontakt tel.694265550
    • Gość: ha Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.08.08, 10:46
      nieaktualne
      • Gość: klaudia FENIX IP: 80.51.159.* 25.08.08, 18:25
        Polecam zespół FENIX grają rewelacyjnie. No i nie piją wcale, a nie jak inne
        zespoły. Przerwy mają krótkie i rzadko. Są też mili i uprzejmi, z dedykacjami
        nie ma problemu. Wokalistka śpiewa wyśmienicie jak mało która, warto ją usłyszeć
        no i zabawy mają lux. Wiem bo byłam na weselu jak grali widziałam i słyszałam.
        Podobno nie są drodzy. Naprawdę polecam!!!
        • Gość: mongol sama nazwa IP: 80.51.27.* 10.10.08, 21:43
          Masakra - jaka ty stronnicza...Znam ich (piją na umór, muzyka-disco
          polo, laska z przedszkola, wtedy się spóźnili, a przede wsystkim
          DRODZY!!!!!!!!!!!
          • Gość: Klaudyśka Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.51.159.* 13.10.08, 22:52
            Ale bzdury wypisujesz, stwierdzam że przemawia przez ciebie ZAZDROŚĆ!!!
            Nie masz zielonego pojęcia na ten temat!!!
          • Gość: mała Re: sama nazwa IP: *.chello.pl 09.03.09, 21:55
            hmmm a co rozumiesz przez "wokalistka z przedszkola"??bo nie bardzo rozumiem...
            jakąś nieletnią zatrudnili czy co??no i w ogóle jak sie to przeklada na jej
            glos??jakos skrzeczy czy falszuje??
            • Gość: GośkA Re: sama nazwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 10:02
              Dziewczyna ma naprawdę wyjątkowy głos. Słyszałam. Jest młoda, ale
              bez przesady, że z przedszkola. Ma około 20 lat. Sama zazdrość i
              zawiść przemawia przez Ciebie. Co do muzyki to jak grali to sporo
              nowości a disco polo to prawie na każdym weselu, bo przy tym ldzie
              się najczęściej bawią
    • Gość: małgocha Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.51.159.* 03.09.08, 11:02
      Polecam kapele ze świniar Starych The Brothers Band www.bband.prv.pl Naprawde warto!
      • logoton Re: szukam fajnej kapeli na wesele 17.09.08, 15:27
        Czy ma ktos moze informacje na temat zespolu KORMORA. Moze ktos cos
        wiecej o nich napisac. Bede bardzo wdzieczny
        • Gość: karol Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.mtm-info.pl 17.09.08, 21:09
          odstapie zespol na wesele 17.10.2008
          w razie pytan
          chryzantemka@op.pl
          • 0silva Re: szukam fajnej kapeli na wesele 22.09.08, 15:57
            Czy ktoś może mi napisac coś o zespole Diament,podobno są z okolic Zamościa
            • Gość: iwo Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:05
              Diament - grają z dysku, śpiewają 3 kobiety i 1 gość "gra" na klawiszach.
              • Gość: onaaaaaa Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 12:54
                U mnie grał zespół Diament na weselu, może i muzyka z dysku, ale powiem szczerze
                że te kobiety śpiewają i bawią gości super. Liczyłam na to, że mało gości będzie
                tańczyło (miałam małą salę weselną), a jak zagrali to nikt nie siedział za
                stołem. Wszyscy się bawili. Po za tym nawet niedrogo zapłaciliśmy za całą noc.
        • Gość: iwo Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:11
          Logoton pewnie chodzi Ci o Kormoran - typowo weselny zespół, zwłaszcza dla towarzystwa wiejskiego lub starszego wiekiem. Ich atutem są bardzo zabawne biesiady za stołami gości, potrafią nieźle rozbawić. Grają na żywo.
          • marlenka1985 Re: szukam fajnej kapeli na wesele 23.09.08, 17:15
            polecam wam oskar z mielca.grali u mnie na weselu:)krotkie przerwy i dlugie
            tury,wokalistka z swietnym glosem, doskonala zabawa i zadowoleni goscie.tel do
            nich, nie wiem czy aktualny 608614445
            • Gość: janek Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.48.174.* 11.10.08, 18:59
              czego tylko faceci ;czy jestes gejem
        • Gość: iwona Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 91.198.179.* 15.10.08, 09:07
          Serdecznie polecam zespół Kriss z Kraśnika! W sierpniu grali na moim
          weselu było super, wszyscy byli zadowoleni a goście chwalili, że
          takiego fajnego zespołu nie słyszeli, zabawa trwała do 6 rano.
          Gorąco polecam!
          • Gość: krzychu Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.chello.pl 01.09.09, 12:03
            ja polecam Jasper z Krasnika ,kapela poprostu extra,grali u nas
            weselichu ,poprostu rewelacja ,krotkie przerwy ,super kontakt z
            ludzmi,repertuar do uzgodnienia ,a goscie poprostu wychwalili ich
            pod niebiosa ,poprostu rewela
    • nefri123 Re: szukam fajnej kapeli na wesele 14.10.08, 10:49
      Po wypowiedziach niektórych stwierdzam, że przemawia przez nich
      tylko zazdrość i chęć zniszczenia innych. Najlepszą "drogą"
      dowiedzenia się o jakimś zespole jaki jest pytanie wśród znajomych.
      Tylko w takim wypadku zespoły, które dopiero startują nie mają
      szans. Więc jeśli ktoś ma pisać z czystej zazdrości to niech się nie
      wypowiada.
      • Gość: admin3 Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 12:29
        Czy ktos wie jak moze gra zespoł ragtime>?tzn czy fajnie bawia
        gosci,czy fajnie spiewaja no i czy robia dlugie przerwy:)?dziekuje z
        gory za informaCJE...
        • angelsik Re: szukam fajnej kapeli na wesele 17.10.08, 22:31
          bardzo dobrze trafiłes z pytaniem, odpowiem Ci wyczerpująco, a jeśli
          byś zechciał mogę nawet przesłać filmiki z ich "?????" nie wiem
          nawet jak to nazwać...:)))
          Chodzę na wesela wyjątkowo często( w tamtym roku 7 wesel, w tym 5 )
          wiec myśle,że mogę sie wypowiedziec.
          Zespoł Ragtime jest ostatnim zespołem jaki bym poleciła.
          Ogólnie repertuar maja bardzo ładnie zrobiony, no ale jednak to nie
          wszystko...
          Moje ostatnie wesele własnie ogrywali.Nigdy nie widziałam zeby
          gsoicie za stołami oraz para młoda tak psioczyli na zespół!!!
          przerwy jak przerwy( choć częste)...najgorsze ze ten zespół w ogole
          nie bawi ludzi!W ogóle!!!!Toast dla pary młodej był 1 raz( z
          szampanem zaraz po przyjezdzie z Kosciola, no juz ie wypadało im nie
          zaspiewac).Krojenie torta bez oprawy muzycznej..nawet D*** nie
          ruszyli z miejsca( ale to podobno czesto o to ludzie maja do nich
          pretensje), a najlepsze jak ludzie spiewali za stołami to udawali
          chyba ze nie slyszą !!!( mąż poszedł im zwrócic uwagę, bo sie młodym
          przykro zrobiło), to przyszli za jakies 15 min, zagrali 3 utory(!!!)
          i co????Przerwa na narade co dalej...po czym wyskoczyli ze :"szła
          dzieweczka"..Porazka...no i oczywiscie po tym juz uciekli do siebie
          do stolika, nie zeby goscie dalej chcieli spiewac..
          ODRADZAM!!!Jest tyle fajnych zespołow...nawet nie bierzcie ich po
          uwagę!
          TRAGEDIA przez duze T!
          Zresztą siostra juz zakladala osobny wątek przestrzegajac przed tym
          zespołem.
          • Gość: gosc Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.mtm-info.pl 17.10.08, 23:32
            A słyszeliscie o zepole Level z Zaleszan ja ide na wesele za Tydzień
            gdzie maja grac jak cos podziele sie wrażeniami :)
            • Gość: Kaśka Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 83.1.121.* 18.10.08, 07:53
              Byłam na weselu gdzie grał ten Level - nie podobało mi się ich granie o ile to
              co robią można nazwać w ogóle graniem.
              Jeden z gorszych zespołów jakie słyszałam.
              • Gość: Gienek Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.51.159.* 07.06.09, 04:49
                Droga Kasiu widać nie każdy może cię zadowolić
                Ja byłem i słyszałem zespół Level ,grają fajnie i bawią gości
                Gienek
          • Gość: anjka Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 11:27
            czy ktos jeszcze wyrazi swoja opinie na temat zesp[olu Ragtime ? cos
            wiecej czy faktycznie jest jak jest ?
    • Gość: aska Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.l3.c5.dsl.pol.co.uk 18.10.08, 17:07
      czesc ja tez szukam kapeli na wesele 20/06/2009 czy słyszal ktos o
      Vesuvio z okolic Leżajska??
      • Gość: bankier Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 80.51.159.* 18.10.08, 21:36
        A ja polecam zespół fenix. DiT czyli Dobry i Tani. Miłej zabawy Narka.
        • Gość: misiek Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 10:36
          Moze ktos cos powiedziec o kapeli THE BAND z Mokrzyszowa??
          Dostalem namiar na nich od innego zespolu, ale wczesniej o nich nie
          slyszalem. Z gory dziekuje.
          • Gość: gosc Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.mtm-info.pl 24.10.08, 00:59
            ja bylam tydzien temu gdzie grali i mi sie podobalo dziewczyna
            fajnie spiewa ma mocny glos wiec nim operuje chloaki graja na zywo
            krotkie przerwy maja i fajnie zabwe prowadza. ale to co kto lubie na
            weselu trzeba sie umiec bawic ja polecam
          • Gość: ania Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 83.1.123.* 11.11.08, 00:19
            To dobry zespół, grali u mojej koleżanki i wszyscy byli bardzo
            zadowoleni, także polecam
            • Gość: violka Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.chello.pl 14.11.08, 13:25
              serdecznie polecam zespół JASPER Z KRASNIKA oni sa super ,grali na
              moim weselichu do 6,30 rano !!!! impreza byla na maxa ,maja swietny
              kontakt z ludzmi!!! a oczepiny rewelacja!!!!i co najwazniejsze nie
              pija!!!!!!
          • Gość: The Band-a Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 04.02.09, 22:49
            the band z Mokrzyszowa? Lipa. Repertuar jeszcze ujdzie w tłumie ale
            wykonanie syf. Zero nowości!!! Tylko naśmiewać się potrafią. NIE
            polecam!!!
            • Gość: anulka Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.gprs.plus.pl 07.02.09, 05:03
              a mozesz cos blizej powiedziec o tym zespole The Band. Maja grac u
              mnie na weselu w 2010r i chcialam sie dowiedziec co jest dokladnie
              nie tak, bo jak bylam posluchac ich na probie to wszystko bylo ok z
              wykonaniem, no i super wokalistke maja.
              z gory dziekuje i pozdrawiam.
              • Gość: The Band-a Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 21.02.09, 19:04
                Pojechałaś na próbę, i co myślałaś? że Ci 100 utworów zagrają?
                To nie wesele. Pewnie zagrali 5 kawałków które im wychodzą najlepiej.
                Więc się podobało, a co z resztą utworów? No ale twój wybór. Skoro
                Ci się podobało no to winszuję. Udanego wesela życzę.
              • Gość: maciekkk Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.ar.krakow.pl 06.04.09, 23:01
                The Band Grali na naszym weselu wiec mam informacje z pewnego źródła :)Super zabawa, fajne oczepiny. Bezkonfliktowi, można sie spoko dogadać, goście bardzo zachwalali Gorąco polecam!
            • Gość: gość the band Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.09, 10:42
              Co wy opowiadacie? Jeden z najlepszych zespołów w okolicy!!
              Zdecydowanie POLECAM!!!!!!!!!
              • Gość: Lola Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: 83.1.112.* 04.09.09, 18:50
                U mnie też grali, rok temu jeszcze bez wokalistki ale i tak było super. Szczerze polecam. Nie ma co słuchać ludzi, którym sie nic nie podoba. To złe, tamto głupie itd. Na weselach ludzie najlepiej sie bawią przy starszych numerach wiec takie w przewadze grali. Jak zagrali "jestes szalona" bawili sie wszyscy i satarsi i młodsi.Nawet moja babcia wywijała :)
        • Gość: Kuba Re: szukam fajnej kapeli na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 22:18
          Byłem w Baranowie na weselu u kolegi gdzie grał Eden.Nawiasem mówiąć w Baranowie to JEST ŻARCIE!!!!a ten zespół?
          Podobali się ... Rzeczywiście to co robią za stołami jest godne podziwu.Ludzie w pewnym momencie chcieli nawet żeby grali wciąż za stołami a grali chyba z pięć razy. Mieliśmy od nich książeczki z tekstami i kto nie bujał się ,spiewał.Dobrzy gitarzyści i organista z fajnym gosem (najwięcej śpiewał)choć wszyscy śpiewlai po trochu.Mogę ich z czystym sumieniem pochwalić.Ale z tego co mówił młody Leżo trzeba ich brać z rok wcześniej
    • janusznie Re: szukam fajnej kapeli na wesele 25.10.08, 16:54
      Polecam na wesele zespół Black Horse z okolic Niska i Stalowej Woli :
      Profesjonalna oprawa wesel, zabaw. Skład zespołu 5 cio osobowy : perkusja,gitara
      basowa, gitara solowa, instrumenty klawiszowe, saksofon. Różnorodny repertuar,
      biesiada i toasty przy stole, marsze weselne w domu Panny Młodej.
      Dla zainteresowanych film DVD z prezentacją zespołu.
      Kontakt 607-895-329
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka