Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 20:43 szukam dobrego psychologa z Tbg, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: dobry psycholog! IP: 80.54.16.* 01.03.08, 21:27 Pani Joanna Grab przyjmuje m.in. w Wojewódzkiej Poradni Terapii Uzależnienia od Alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry psycholog! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 21:33 chodzi nie o uzaleznienia alkoholowe , raczej o problemy zywieniowe-objadanie, nie radzenie ze stresem, lekka depresja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry psycholog! IP: 80.54.16.* 01.03.08, 22:50 To nie jest ważne.Ta pani zajmuje sie różnymi sprawami a tam tylko przyjmuje.Umów sie przez telefon.Dzwon na numer tej poradni.Znam osoby którym pomogła i nie miało to zwiazku z uzależnieniami.Ona chyba nawet specjalizuje sie w depresjach.Zadzwoń, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalifornia Re: dobry psycholog! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.08, 11:58 Osobiście polecam p.Agnieszkę Kapica, która pracuje w por.przy ul.Kossaka 15 8228162. Jeżeli sie nie mylę, to przyjmuje równiez prywatnie. SUPER KOBIETKA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry psycholog! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 16:37 chodzi mi o starsza psycholog, z doswiadczeniem wieloletnim, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry psycholog! IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.08, 18:24 osobiscie polecam p. Annę Pawelec .Dobry idoswiadczony psycholog.Przyjmuje prywatnie na ul. św. Barbary w Tarnobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: dobry psycholog! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 23:39 tez polecam A. Kapice, ma dobre pomysły a i co to znaczy starszą? pani Kapica nastolatką nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
fairys Re: dobry psycholog! 16.05.08, 12:59 Dzięki za wskazowki. Skorzystalam i potwierdzam Pani Agnieszka Kapica jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry psycholog! IP: 80.51.27.* 19.05.08, 14:09 Bardzo dobry doktor Wesołowski niestety nie z Tarnobrzega pierwszy raz trzeba pojechać do Ostrowca św.a na następny raz to już w Sandomierzu.Polecam jeżdżę do niego z żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: dobry psycholog! IP: 80.48.35.* 20.05.08, 21:46 Polecam p. Annę Pawelec- pracuje na ul. św. Barbary Odpowiedz Link Zgłoś
charakterny77 Re: dobry psycholog! 24.06.18, 22:40 to jeszcze było jak robiła w placówce pedagogicznej zlikwidowanej juz. ofiara znęcania przez rodzine 13 latek ląduje w domu dziecka, napisała znalazł sie w domu dziecka na własne życzenie, w opiniach dla sądu brała strone katów. osoba wyrodna zwyrodniala wogole pomyłką jest że to chodzi na wolności mam nadzieje ze juz niedlugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: dobry psycholog! IP: 83.1.113.* 21.05.08, 13:55 Zaden psycholog jeszcze chyba nikomu nie pomógł jeśli osoba zainteresowana sama o siebie nie zadba. W tym konkretnym przypadku będzie mamić cię i brać kase a jak juz kasy zabraknie to nie będziesz miała za co sie objadać. Problem z głowy. Osoba kilkakrotnie tu wymieniana jako dobry specjalista nie potrafiła sobie poradzić z własnym życiem i w końcu facet ja zostawił a teraz jest niby uznawana za specjalistę z doświadczeniem. Dobre sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: dobry psycholog! IP: 80.48.35.* 23.05.08, 22:23 Skoro tak było, jak piszesz to tym lepiej dla potencjalnych klientów tej pani. Każdy prawie wie, że cenniejsze oprócz wiedzy książkowej jest doświadczenie. Poza tym nie każdy jest w stanie pomóc sobie sam, zwłaszcza dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Szok! 25.06.18, 19:26 Myślę że pół litra w zupełności wystarczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Szok! 25.06.18, 19:39 Medycyna ludowa jest ostatnio bardzo popularna z braku dostępu do profesjonalnych medyków. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Szok! 25.06.18, 20:00 Zawsze można drugą połówkę do pary otworzyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Szok! 25.06.18, 20:36 ...i nie ma potrzeby psychologowi głowy zawracać... trzeba to zwyczajnie przetrawić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś