Gość: ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 13:10 hej gdzie moge kupic fajny dywan czy ta sprzedawane na ryku cos sa warte czy lepiej nie kupowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: dywan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:53 ja bym tych na rynku niekupowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: dywan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 07:43 daj sobie spokój z tymi zakupami na rynku!! Boże jak nie warzywka, kurczaki to jeszcze dywany. Wieś z tego Tarnobrzega. A propo dywanu, bardzo dobry jest sklep podlasek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: dywan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 07:54 Gość portalu: nn napisał(a): > daj sobie spokój z tymi zakupami na rynku!! Boże jak nie warzywka, > kurczaki to jeszcze dywany. Wieś z tego Tarnobrzega. A propo dywanu, > bardzo dobry jest sklep podlasek. byłeś kiedyś za granicą? tam duża część handlu, szczególnie spożywczego, odbywa się na ulicach. ale wieś z tego Paryża, czy Rzymu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: dywan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 08:03 ludziom mieszkającym na wsi dziękujemy za rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dywan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:47 hej a jest tam wybor w dywanach a ceny przystepne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dywan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 14:42 jak ktos byl w tym sklepie podlasek czy jest tam jakis wybor w dywanach czy duzy ten sklep i jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.palka Re: dywan 06.06.22, 10:34 Z pewnością mogę polecić sklep wysyłkowy JarmarkEurope. Bardzo szybka realizacja, przystępne ceny i można płacić przy odbiorze Odpowiedz Link Zgłoś
monika224 Re: dywan 15.06.23, 17:05 Lepiej kupić w internecie.Masz możliwość zwrotu. Na targach oszujują na rozmiarach i składzie dywanu. Polecam sklep :domotex.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bird_lov Re: dywan 23.10.23, 16:05 Dywan? A ja mam skrzydła dwa. I fruwam. Fruwam. Fruwam. Ale nie sprzedam. Odpowiedz Link Zgłoś