Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 11:56 Gdzie w Tarnobrzegu można przyciemnic szyby w samochodzie i ile taka usługa kosztuje? Możecie kogoś polecić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Przyciemnianie szyb w samochodzie IP: 83.1.126.* 31.03.08, 18:10 A nie lepiej kupić konkretną folię i zrobić to samemu ?? Fakt wymaga to wiele cierpliwości i dokładności jednak gotówka która pozostanie ci w kieszeni napewno ucieszy. Polecam, tylko powoli i dokładnie a nie wszystkie szyby w 2 godziny. I jeszcze jedno, pamiętaj dużo dużo wody na folię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sypo Re: Przyciemnianie szyb w samochodzie IP: 80.51.159.* 31.03.08, 18:30 witam mi w aucie przyciemniał szyby chłopak z sandomierza robiłem to trzy lata temu i dalej jest ok M-M Tuning Serwis sandomierz chwałki 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapet Re: Przyciemnianie szyb w samochodzie IP: 80.48.174.* 02.04.08, 16:37 ja też u kolesia w sandomierzu przyciemniałem i jest ok koleś słowny i w porzo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przyciemnianie szyb w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 08:46 Dzieki za info, chyba wybiore sie do sandomierza:) Odpowiedz Link Zgłoś