Gość: wiola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:48 poszukuje profesjonalnego fotografa kogo polecacie?chodzi o wesele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan......... Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: 83.1.116.* 24.04.08, 10:29 Taki mały Piotruś z salonu : Fotoclasic : Odpowiedz Link Zgłoś
activejet1 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 24.04.08, 12:05 Polecam p. Bogdana Myśliwca z gazety "Super Nowości" najlepszy w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 14:27 Mysliwiec wcale tak dobrze nie robi, a zdjecia oddaje w tandetnym albumie. Juz lepiej zaangazowac Pintala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: 212.160.110.* 24.04.08, 13:59 polecam Wiesław Szczur z N. Dęby tel 608 031 085 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 21:27 Witam STUDIO VIDEO-FOTO "ERMA" z TBG robią fajnie, są elastyczni i bardzo konkurencyjni cenowo. 604 874 779, miałam ślub w tamtym roku, jestem bardzo zadowolona, inni zrobie ci kilka zdjęć i zedrą kupę kasy ja dostałam 1000 oczywiscie na cd i dodali mi jeszcze super album foto książkę. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolek Tylko Wacek i Boguś IP: *.centertel.pl 24.04.08, 22:12 Tylko Wacek Pintal albo Boguś Myśliwiec. Obaj to robią od "stu" lat i nie zawodzą. Mają sprzęt, doświadczenie i markę. Tani nie są, ale wesele i ślub to zbyt poważna sprawa, żeby ją powierzyć jakimś tanim, nieprzewidywalnym amatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 23:12 Widziałem pracę ze studia ERMA fajne nagranie ciekawa oprawa i zdjęcia ktore mnie zaciekawiły dlatego ze były inne od całej reszty. Były ciekaw i z pomysłem, sprzęt mają takze solidny w koncu ta jakos z czegoś sie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: 83.1.117.* 24.04.08, 22:38 Piotr Placha z Fotoclassic lub Popowicz www.popowicz.pl/ ze Stalowej Woli. Jesli chodzi o nietypowe zdjęcia to Piotr Radecki www.pradecki.prv.pl ze Stalowej Woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalik Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:49 Oglądając zdjęcia Pana Popowicza muszę stwierdzidz ze porażka na całej linii,ale jeśli chodzi o Pana Radeckiego to bardzo fajne.Wyrażam opinie po obejrzeniu zdjęć umieszczonych na tronie internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 23:10 witam jesli juz to polecam Wacka Pintala profesjonalista z najwyzszej polki zna sie na rzeczy a zdjecia masz juz na wlasnum weselu wieczorkiem w albumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: 83.1.114.* 27.04.08, 10:49 509617117, fotograf z Tarnobrzega. Ceny konkurencyjne, dobry sprzet i dobre zdjecia robi. Reportaz weselny od domu az do oczepin wlacznie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
activejet1 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 28.04.08, 12:24 ktoś napisał Wiesław Szczur odradzam upija sie na weselach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: 83.1.122.* 28.04.08, 14:13 www.fotomania.cba.pl/galeria/index.html obecnie mieszka w Trnobrzegu, polecam Jerzy Kubina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: 83.1.120.* 29.04.08, 09:32 polecam mojego kolege który jest profesjonalistą w 100%, mało tego robi niepowtarzalne oryginalne zdjęcia, nie jakies oklepane fotki...to jest jego str internetowa www.fotograf.tarnobrzeg.pl/ a to filmik z jego sesji:)))polecam!!!!!!!!!!!!!!!!! www.youtube.com/watch?v=Yn2UKD5IDrE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Szczur Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 18:48 activejet1 poziom wypowiedzi świadczy o tobie. Skoro pojawiło się już moje nazwisko na tym forum, to zapraszam na moją stronę www.iwowie.net. Odpowiedz Link Zgłoś
activejet1 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 30.04.08, 12:50 Gość portalu: Wiesław Szczur napisał(a): > activejet1 poziom wypowiedzi świadczy o tobie. > Skoro pojawiło się już moje nazwisko na tym forum, to zapraszam na moją stronę > www.iwowie.net. A witam pamięta pan wesele w Nowej Dębie w Amorku i co pan tam robił? Odpowiedz Link Zgłoś
activejet1 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 30.04.08, 13:01 Gość portalu: Wiesław Szczur napisał(a): > activejet1 poziom wypowiedzi świadczy o tobie. > Skoro pojawiło się już moje nazwisko na tym forum, to zapraszam na moją stronę > www.iwowie.net. A nadmieniam że byłam na tym weselu i jeśli pan chce mogę dokładnie opisać to co się tam działo. A na stronie są tylko wybrane i to tylko te co się udało nie zepsuć fotki. Widziałam też u innych znajomych wesele zrobione przez pana w Tbg i jest znacząca różnica od tych zdjęć na www. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Szczur Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 14:15 Bardzo proszę, podziwiam konkurencję. Jednak są ludzie, którzy o rynek walczą. Można oczywiście mi przypisywać słabe zdjęcia i to jest normalna krytyka, natomiast nie życzę sobie pomówień związanych z piciem na weselu. Jestem za zdrową konkurencją, szanuję tych z branży, którzy wykonują usługę na wysokim poziomie i takich właśnie z Tarnobrzega polecam,ale są też tacy których polecić niestety się nie da. Rynek weryfikuje wszystko - ilość zleceń, ceny, a tu jestem spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 500 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.sistbg.net 03.05.08, 21:03 witam ja ze swojej strony polecam pana imieniem michal nazwiska niepamietam ale oto numer do niego 509617117 robi bardzo profesionalne i ladne zdjecia z zona bylismy bardzo zadowoleni z usug pana michala naprawde goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Lina FOTO-EFEKT Studio Fotografii Artystycznej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.03.14, 11:14 FOTO-EFEKT Studio Fotografii Artystycznej - Jakość, doświadczenie i konkurencyjne ceny. Zapraszam: www.foto-efekt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.14, 11:02 Witam, polecam: studiokontrast.blogspot.com/2013_09_01_archive.html Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 18.03.14, 17:26 Robil zdjecia na weselu mojej corki.... bartlomiejzegadlo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 18.03.14, 17:28 To jedyne zdjecie ktore mi sie w miare podoba studiokontrast.blogspot.com/2013/09/blog-post_5549.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejlazarz.pl Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 03.04.14, 14:44 Witam, zapraszam do kontaktu pod telefonem 535 353 008 lub mailowo: kontakt@andrzejlazarz.pl Moje portfolio można oglądać na stronie: www.andrzejlazarz.pl Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
ulace Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 16.04.14, 10:13 w tamtym roku braliśmy ślub, więc jestem na bieżąco z ofertami można powiedzieć, także jeśli ktoś szuka fotografa to gorąco polecam waldemara ptaka fotografia ślubna tarnobrzeg bardzo rzetelny facet, mogę podesłać zdjęcia na maila jak ktoś chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotoweselej Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.smsiarkowiec.pl 25.04.14, 17:25 mariusz twaróg mdyszlewski tych dwóch panów POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś