Dodaj do ulubionych

Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,,

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:48
poszukuje profesjonalnego fotografa kogo polecacie?chodzi o wesele
Obserwuj wątek
    • Gość: jan......... Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: 83.1.116.* 24.04.08, 10:29
      Taki mały Piotruś z salonu : Fotoclasic :
    • activejet1 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 24.04.08, 12:05
      Polecam p. Bogdana Myśliwca z gazety "Super Nowości" najlepszy w mieście
      • Gość: Zibi Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 14:27
        Mysliwiec wcale tak dobrze nie robi, a zdjecia oddaje w tandetnym albumie. Juz
        lepiej zaangazowac Pintala.
    • Gość: bbbb Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: 212.160.110.* 24.04.08, 13:59
      polecam Wiesław Szczur z N. Dęby tel 608 031 085
    • Gość: klientka Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 21:27
      Witam STUDIO VIDEO-FOTO "ERMA" z TBG robią fajnie, są elastyczni i bardzo konkurencyjni cenowo. 604 874 779, miałam ślub w tamtym roku, jestem bardzo zadowolona, inni zrobie ci kilka zdjęć i zedrą kupę kasy ja dostałam 1000 oczywiscie na cd i dodali mi jeszcze super album foto książkę. POLECAM
      • Gość: kolek Tylko Wacek i Boguś IP: *.centertel.pl 24.04.08, 22:12
        Tylko Wacek Pintal albo Boguś Myśliwiec. Obaj to robią od "stu" lat
        i nie zawodzą. Mają sprzęt, doświadczenie i markę. Tani nie są, ale
        wesele i ślub to zbyt poważna sprawa, żeby ją powierzyć jakimś
        tanim, nieprzewidywalnym amatorom.
      • Gość: Igor Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 23:12
        Widziałem pracę ze studia ERMA fajne nagranie ciekawa oprawa i zdjęcia ktore mnie zaciekawiły dlatego ze były inne od całej reszty. Były ciekaw i z pomysłem, sprzęt mają takze solidny w koncu ta jakos z czegoś sie bierze.
    • Gość: Monia Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: 83.1.117.* 24.04.08, 22:38
      Piotr Placha z Fotoclassic lub Popowicz www.popowicz.pl/ ze
      Stalowej Woli. Jesli chodzi o nietypowe zdjęcia to Piotr Radecki
      www.pradecki.prv.pl ze Stalowej Woli
      • Gość: zalik Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:49
        Oglądając zdjęcia Pana Popowicza muszę stwierdzidz
        ze porażka na całej linii,ale jeśli chodzi o Pana Radeckiego to bardzo
        fajne.Wyrażam opinie po obejrzeniu zdjęć umieszczonych na tronie internetowej.
    • Gość: Ewelina Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 23:10
      witam jesli juz to polecam Wacka Pintala profesjonalista z najwyzszej polki zna
      sie na rzeczy a zdjecia masz juz na wlasnum weselu wieczorkiem w albumie
      • Gość: kasia Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: 83.1.114.* 27.04.08, 10:49
        509617117, fotograf z Tarnobrzega. Ceny konkurencyjne, dobry sprzet i dobre zdjecia robi. Reportaz weselny od domu az do oczepin wlacznie. Polecam
        • activejet1 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 28.04.08, 12:24
          ktoś napisał Wiesław Szczur odradzam upija sie na weselach
          • Gość: foto Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: 83.1.122.* 28.04.08, 14:13
            www.fotomania.cba.pl/galeria/index.html
            obecnie mieszka w Trnobrzegu, polecam Jerzy Kubina
            • Gość: agniecha Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: 83.1.120.* 29.04.08, 09:32
              polecam mojego kolege który jest profesjonalistą w 100%, mało tego
              robi niepowtarzalne oryginalne zdjęcia, nie jakies oklepane
              fotki...to jest jego str internetowa
              www.fotograf.tarnobrzeg.pl/
              a to filmik z jego sesji:)))polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!
              www.youtube.com/watch?v=Yn2UKD5IDrE
          • Gość: Wiesław Szczur Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 18:48
            activejet1 poziom wypowiedzi świadczy o tobie.
            Skoro pojawiło się już moje nazwisko na tym forum, to zapraszam na moją stronę
            www.iwowie.net.
            • activejet1 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 30.04.08, 12:50
              Gość portalu: Wiesław Szczur napisał(a):

> activejet1 poziom wypowiedzi świadczy o tobie.
              > Skoro pojawiło się już moje nazwisko na tym forum, to zapraszam na moją stronę
              > www.iwowie.net.
              A witam pamięta pan wesele w Nowej Dębie w Amorku i co pan tam robił?
            • activejet1 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 30.04.08, 13:01
              Gość portalu: Wiesław Szczur napisał(a):

> activejet1 poziom wypowiedzi świadczy o tobie.
              > Skoro pojawiło się już moje nazwisko na tym forum, to zapraszam na moją stronę
              > www.iwowie.net.
              A nadmieniam że byłam na tym weselu i jeśli pan chce mogę dokładnie opisać to co
              się tam działo. A na stronie są tylko wybrane i to tylko te co się udało nie
              zepsuć fotki.
              Widziałam też u innych znajomych wesele zrobione przez pana w Tbg i jest
              znacząca różnica od tych zdjęć na www.
              Pozdrawiam
              • Gość: Wiesław Szczur Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 14:15
                Bardzo proszę, podziwiam konkurencję. Jednak są ludzie, którzy o rynek walczą.
                Można oczywiście mi przypisywać słabe zdjęcia i to jest normalna krytyka,
                natomiast nie życzę sobie pomówień związanych z piciem na weselu.
                Jestem za zdrową konkurencją, szanuję tych z branży, którzy wykonują usługę na
                wysokim poziomie i takich właśnie z Tarnobrzega polecam,ale są też tacy których
                polecić niestety się nie da.
                Rynek weryfikuje wszystko - ilość zleceń, ceny, a tu jestem spokojny.
    • Gość: gosc 500 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.sistbg.net 03.05.08, 21:03
      witam
      ja ze swojej strony polecam pana imieniem michal nazwiska niepamietam ale oto numer do niego 509617117
      robi bardzo profesionalne i ladne zdjecia
      z zona bylismy bardzo zadowoleni z usug pana michala
      naprawde goraco polecam
    • Gość: Karo Lina FOTO-EFEKT Studio Fotografii Artystycznej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.03.14, 11:14
      FOTO-EFEKT Studio Fotografii Artystycznej - Jakość, doświadczenie i konkurencyjne ceny. Zapraszam: www.foto-efekt.pl
    • Gość: Marika Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.14, 11:02
      Witam,
      polecam: studiokontrast.blogspot.com/2013_09_01_archive.html
      • rzeszowski15 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 18.03.14, 17:26
        Robil zdjecia na weselu mojej corki....
        bartlomiejzegadlo.pl/
      • rzeszowski15 Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 18.03.14, 17:28
        To jedyne zdjecie ktore mi sie w miare podoba
        studiokontrast.blogspot.com/2013/09/blog-post_5549.html
    • andrzejlazarz.pl Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 03.04.14, 14:44
      Witam, zapraszam do kontaktu pod telefonem 535 353 008 lub mailowo: kontakt@andrzejlazarz.pl Moje portfolio można oglądać na stronie: www.andrzejlazarz.pl Pozdrawiam serdecznie!
    • ulace Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, 16.04.14, 10:13
      w tamtym roku braliśmy ślub, więc jestem na bieżąco z ofertami można powiedzieć, także jeśli ktoś szuka fotografa to gorąco polecam waldemara ptaka fotografia ślubna tarnobrzeg bardzo rzetelny facet, mogę podesłać zdjęcia na maila jak ktoś chce
    • Gość: fotoweselej Re: Poszukuje fotografa,,,,,,,,,,,,,,, IP: *.smsiarkowiec.pl 25.04.14, 17:25
      mariusz twaróg
      mdyszlewski
      tych dwóch panów POLECAM!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka