Dodaj do ulubionych

oferty pracy w Urzedzie Pracy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 23:19
Sz-------k mnie dizś trafił. Jestem osobą cierpliwą i opanowaną , wiele potrafie zrozumieć i sobie wytłumaczyć. Znam prawo i wiem że trudno obsługiwać klientów których to prawo krzywdzi. Jednakże moja cierpliwość poległa w starciu z nowymi przepisami w urzędzie pracy(pytanie czyjej?)Są oferty , owszem jako bezrobotna przeglądam stronkę internetową -jest oferta-ide do urzędu -pani informuje mnie że nie może mnie poinformowaćo pracodawcy dopóki nie dołacze do znamienitego grona zarejstrowanych bezrobotnych. Ok -znosze papierki stoje dwa dni w kolejce jest , udało sie-jesten zarejstrowana. Zostałam skierowana do kolejnego pokoiku w celu wyjawienia mi tajemnicy pracodawcy. Pani przestudiowała moje dokumenty i stwierdziła że nie wie czy sie nadaje bo nie pisze idealnie tak jak w ofercie(chodziło o to że uprawnienia nabyłam w drodze szkolenia i kursu a nie poprzez edukacje państwową . Pani miala sie doinformowac i zadzwonic oczyzwiscie telefonu sie nie doczekaam.wiec sama sie udalam do szanownej instztucji po to tylko aby dowiedziec sie ze oferta jest nieaktualna juz. ok darowalam im to . jest nowa oferta +gonie do urzedu siadam na krzeselku i podaje nr oferty+pani robi zdziwiona mine ze nie ma takiej a ona wisi na tablicz ogloszen.Jak juz udowodnilam jej ze jest ta oferta i ze jestem zarejstrowana uslyszalam ze mi NIE POWIE co to za pracodawca. wystawi mi skierowanie do pracy i na miejscu u pracodawcy dowiem sie reszty . Jak nigdy wychodzac trzasnelam drzwiami.Jestem bezrobotna i zarejstrowana dlaczego odmwiono mi informacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pitr Re: oferty pracy w Urzedzie Pracy IP: 83.1.121.* 31.07.08, 07:13
      Nie dostałaś informacji o pracodawcy bo może mieli już jakiegoś
      swojego człowieka na to miejsce
      • Gość: ja Re: oferty pracy w Urzedzie Pracy IP: *.flash-net.pl 31.07.08, 07:37
        bylo zapytac jakim artukulem prawnym sie pani kieruje, sprawdzic potem,
        ewentualnie isc do kierownika jesli to niezgodne z prawem,albo zlozyc skarge do
        wojewodzkiego urzedu pracy..nie ma co z nimi sie p.....pszyc
        • Gość: rrrrrrrr Re: oferty pracy w Urzedzie Pracy IP: 83.1.121.* 01.08.08, 09:12
          dokładnie świete krowy tam siedzą , zero pojecia o tym co maja robic tylko sie
          przechadzja po korytarzach i traktuja ludzi jak smieci a nie jeden intelektem
          czy wykształceniem bije je na głowe.
          • Gość: tata Re: oferty pracy w Urzedzie Pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:53
            logiem pup powinna byc wielka d..a bo tam maja swoich klientów
            • Gość: jeja Re: oferty pracy w Urzedzie Pracy IP: 83.1.112.* 01.08.08, 10:08
              Dla takich nieudacznych i trzęsących się urzędników, którzy nie są
              lub nie chcą być kompetentni, zawsze mam tylko jedno zdanie: z
              chęcią panią/pana zastąpię na tym stanowisku ...
              • Gość: Maka Re: oferty pracy w Urzedzie Pracy IP: 83.1.118.* 27.08.08, 23:55
                Ja też napotkałam się na "świetną" sytuację w tarnobrzeskim UP otóż poszłam się
                podpisać i pani usilnie chciała mi znaleźć pracę, w momencie kiedy ja wskazałam
                daną ofertę, która wisiała w gablocie pani odpowiada, że tak wiem ale już nie
                kierujemy tam ponieważ ma tam pracować osoba, która nie jest jeszcze
                zarejestrowana UP!!!!Nie ma to jak mieć plecy!!!!
                • Gość: ewelina Re: oferty pracy w Urzedzie Pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 07:12
                  zgadzam sie z waszymi opiniami o PUP. Ta jednostka powinna juz dawno
                  byc zlikwidowana. Ale gdzie ten folwark pana Oczaka by sie podzial?
                  Znow pewnie powiekszyloby sie grono pracownicze UM badz gospodarki
                  komunalnej.Znow prezydent Wojtowicz glowilby sie gdzie podziac pania
                  Hunke i inne swiete krowy. Ja pamietam czasu dzialalnosci PUP sprzed
                  10 lat, bo wtedy tam zalatwialam sprawy zasilku dla bezrobotnych i
                  wiem jak buta i prostactwem te panie dysponowaly.Ja tez uwazam ze
                  nie ma ludzi nie zastapionych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka