Dodaj do ulubionych

Pytanie o szkołę tańca Samba

IP: 80.51.159.* 21.08.08, 15:40
Witam,
Chciałem się dowiedzieć coś więcej o szkole tańca Samba.
Domyślam się, że teraz wraz z rozpoczęciem roku szkolnego zaczyna się też kurs tańca.
Od znajomych słyszę, że zajęcia są w soboty o 20. Ok, ale też wiem, że są różne stopnie zaawansowania; więc proszę o odpowiedź jak to jest, czy wszyscy tańczą w soboty, czy może różne grupy w różne dni???
Gdzie, jak i kiedy można się zapisać? Czy na początku września będzie jakieś spotkanie organizacyjne itp?
Jaki jest koszt kursu(godziny)?

Będę wdzięczny za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: sambowiczka Re: Pytanie o szkołę tańca Samba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 23:36
      Kurs dla początkujących dorosłych jest w soboty o 20.00. Koszt - 5zł od osoby za
      zajęcia, niewielka kwota. Jeśli już miało się do czynienia z tańcem, można
      chodzić na grupę bardziej zaawansowaną, ma zajęcia od 18.30 do 20.00. Zawsze
      można przyjść i popatrzeć, to nic nie kosztuje.
      Co do samej nauki, to oprócz dwa na jeden - przydaje się na disco, to uczymy się
      walca angielskiego, wiedeńskiego, tanga, fokstrota i oczywiście łacina: jive,
      cha cha cha, samba, rumba. Na początku kroczki, potem dochodzą detale
      techniczne. Zajęcia są super, dużo humoru, choć oczywiście zależy to od grupy
      jaka się zbierze.
      Chodzę dwa lata, już nie mogę doczekać się września. Wciąga niesamowicie!!!
      pozdrawiam
      i zapraszam we wrześniu (można zajrzeć na stronę samby: stsamba - poszukaj w google)
      • Gość: jerry Re: Pytanie o szkołę tańca Samba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 09:55
        Polecam!Swietna szkola!
    • Gość: sambowicz Re: Pytanie o szkołę tańca Samba IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.08.08, 13:04
      też chodzę na sambę kilka lat, jest fajnie. Zebrała się fajna grupa
      dorosłych lekkozaawansowanych. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka