Dodaj do ulubionych

Ubezpieczenia samochodów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.08, 20:12
Gdzie najlepiej ubezpieczyć samochód osobowy ?
Obserwuj wątek
    • teges_0 Re: Ubezpieczenia samochodów 14.09.08, 21:00
      za lezy czy OC czy AC,jezeli OC to teraz najtaniej wychodzi INTERRRISK czy jakos
      tak , u Kiwaka albo u tego w powiatowce u gory,nie pamietam Nazwiska,AC
      oczywiscie PZU
      • Gość: ciekawy Re: Ubezpieczenia samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 09:25
        dlaczego "AC oczywiście w PZU"?

ja mam ubezpieczone 2 auta w Hestii i jestem zadowolony póki co.
        2 lata temu byłem w PZU, jednak i jakość[likwidacja szkody w AC] i cena[OC] były
        mało konkurencyjne.
        • Gość: ubez Re: Ubezpieczenia samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 10:08
          Hestia na Moniuszki.
          • teges_0 Re: Ubezpieczenia samochodów 15.09.08, 10:44
            co do AC w pzu to mialem na mysli ze lepiej wybierac stare,"pewne"firmyniz
            jakies wynalazki typu wlasnie InterRisk dawna Cigna
            a przy okazji jak z wyplatami z AC w hestii skoro miales juz przyjemnosc?
            • Gość: ciekawy Re: Ubezpieczenia samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 11:25
              Raz nie dostałem nic - bo szybę dało się naprawić w Stalowej Woli. zniżki mi nie
              "poleciały"
              Drugi raz miałem "dzwonka" z mojej winy. Zamówiłem lawetę dla siebie i
              poszkodowanego. Szkoda oszacowana na wariant "do ręki" 6700zł - w około trzy
              tygodnie po wizycie rzeczoznawcy była u mnie na koncie. Mogłem wybrać naprawę w
              serwisie, ale nie chciałem bo naprawę zrobiłem u znajomego blacharza i 2000
              zostały w kieszeni.
              Wtedy kiedy byłem w PZU tak nie można było według rzeczoznawcy. I wiem, że mieli
              swoje warsztaty, gdzie trzeba naprawiać.
              W tym roku płacę o 230zł więcej, ale wiem, że warto.
    • Gość: stig Re: Ubezpieczenia samochodów IP: 83.1.120.* 16.09.08, 19:06
      oc tam gdzie najtaniej. różnie jest dla różnych przypadków w różnych
      ubezpieczalniach. ac tam gdzie nie oszukają cię na jakieś własne udziały i tym
      podobne oszustwa. nie sztuka zaoszczędzić 50zł i dostać połowę albo czekać pół roku.
      • teges_0 Re: Ubezpieczenia samochodów 16.09.08, 20:02
        no wlasnie je./\ne PZU wprowadzilo jakis udzial wlasny w wysokosci 20%
    • Gość: arek Re: Ubezpieczenia samochodów IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.14, 17:26
      gdzie ubezpieczać to temat rzeka, według mnie najlepiej najpierw sprawdzić i porównać różne opcje u kilku ubezpieczycieli, żeby nie naciąć się na koszta
      • Gość: sebek Re: Ubezpieczenia samochodów IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.14, 21:05
        a ja mogę doradzić jedną rzecz, tak jak kolega wspomniał wcześniej, porównywarki ofert takie jak okurka gdzie jest zestawienie wielu ofert jest dobrym i pomocnym rozwiązaniem!
    • Gość: byly klient Re: Ubezpieczenia samochodów IP: *.205.243.221.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.02.14, 18:46
      Odradzam Warte na 1 maja ! Nieuprzejma i niekompetentna obsluga nie znajaca sie na swoich obowiazkach jako ubezpieczyciel
    • Gość: gosc Re: Ubezpieczenia samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 20:53
      omijaj szerokim lukiem GENERALI
      KUPA GOWNA SZODA Z MALYSZ TO GOWNO REKLAMUJE
      • Gość: KOLIZER Re: Ubezpieczenia samochodów IP: *.204.87.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.03.14, 10:54
        OC tylko tam gdzie najtaniej - nie ważne czy to solidna czy byle jaka firma, w razie czego to problem dla właściciela samochodu którego stukniesz, a nie twój ;)
        • Gość: gosc Re: Ubezpieczenia samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 11:17
          zajebisty tok myslenia,a co jak ty trafisz natakieo delikwenta co ma oc w obsranej firmie i puknie ci auto
          • Gość: Mobi Re: Ubezpieczenia samochodów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.03.14, 20:06
            u Kiwaków, to jest w byłym usc na Mickiewicza na piętrze mają i Hestie i Warte i chyba z 10 firm, to mi porównali i wybrałem najtańszą ofertę, no i na AC do salonu gdzie kupowałem auto dojechali zrobić zdjęcia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka