Gość: Ona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 08:22 Witam!! Zajmuję się sprzedażą perfum grupy FM. Są to zapachy alternatywne do orginałów. Wyjątkowo trwałe!! Zainteresowanych proszę o e-maila w celu przedstawienia mojej oferty. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Tanie perfumy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 08:29 moze podaj Ty maila i wtedy bedzie latwiej wyslac a TY odeslesz oferte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Tanie perfumy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 09:04 Oczywiście już podaję: perfumki41@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiadacz Re: Tanie perfumy!!! IP: 83.1.116.* 24.09.08, 08:57 zapach podobny tyle tylko ze bardzo nietrwale, wiec nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Tanie perfumy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 09:03 A ja polecam, ponieważ nie mialam jeszcze żadnej reklamacji, wręcz przeciwnie. A zresztą kto nie spróbuje ten się nie przekona.. ja jestem spokojna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Tanie perfumy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 09:13 zależy czego się oczekuje. jak rano sobie prysnę, to po całym dniu w pracy jeszcze na koszulce czuję. jak się ktoś mocno poci to i oryginał za 250zł mu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Tanie perfumy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 11:20 hehe święte słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Tanie perfumy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 11:46 Czy to sa wody perfumowane czy toaletowe? Kto producentem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Tanie perfumy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 13:41 nie są to wody toaletowe tylko perfumy. Producentem jest włoska firma. W Polsce jest jeden z salonów sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Tanie perfumy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 14:09 Gdzie moglabym zapoznac sie z twoja oferta?Moze umowilibysmy sie na spotkanie? Masz probki tych perfum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Tanie perfumy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 14:16 Tak posiadam bogaty zestaw próbek, które mogę udostępnić przy spotkaniu. Napisz na mojego e-maila, który napisałam wyżej i umówimy się konkretniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Tanie perfumy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 15:37 próbek jest ponad 80 damskich... podczas jednej sesji nie wywąchasz więcej jak 10, bo później przestaniesz odróżniać "DKNY" od puszczonego bąka ;) poprawię użytkowniczkę Ona: to nie są perfumy, tylko w przypadku zapachów damskich wody toaletowe (mocniejsze), a w przypadku męskich wody perfumowane (słabsze). tak czy inaczej - pachną miło i są trwałe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Tanie perfumy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 18:10 www.perfumkifm.sklepna5.pl/promocje.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tanie perfumy!!! IP: 83.1.122.* 24.09.08, 16:23 jestem zainteresowana perfumami o zapachu oleandra rozowego czy ktos zna jakis zapach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Tanie perfumy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 09:03 nie niestety nie mam takiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oNA Re: Tanie perfumy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 12:38 Zbieram zamówienia do przyszłej środy!!! Zainteresowanych proszę o e-maila Odpowiedz Link Zgłoś
ankaw1986 Re: Tanie perfumy!!! 26.09.08, 09:26 szczerze polecam wam te perfumy szczegolnie numerki damskie 141, 23, 25, 98, 17, 33, a meskie 43, 52, 160,54 - sa sliczne.perfumy sa bardzo trwale, uzywam ich juz od 2 lat,sa znacznie lepsze od orginałów bo sa trwalsze.mialam perfumy orginalne i strasznie szybo tracily zapach< nie mowie tu o testerach, ktore mozna nabyc na allegro bo sa zdecydowanioe trwalsze niz perfumy-rzecz jasna-chwyt marketingowy.>ale perfumki fm szczerze polecam.moje koklezanki ktore rowniez maja te perumy sa bardzo, bardzo zadowolone:)pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Tanie perfumy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 10:01 I dlatego je polecam:)) Są naprawde super. Osoba, która u mnie raz zamówiła, zamawia stale. Ja oczywiście taż ich używam, daję w prezencie, a teraz 30.09 jest Dzień Chłopaka, także dziewczyny może skorzystaćie z oferty??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Tanie perfumy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 10:04 poprawie się: skorzystacie, bo jeszcze ktoś mnie posądzi o nieumiejętność pisania;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nefri Re: Tanie perfumy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 10:06 Masz moze : Lacoste Touch Of Pink - Lacoste - Wody toaletowe damskie. W jakiej cenie i ile ml? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Tanie perfumy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 10:10 Tak mam:) na dalsze pytania odpowiem e-mailem. Także proszę o wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś