Dodaj do ulubionych

Hip Hop!!!!!"Firma" w Tarnobrzegu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 17:54
W Tapimie w sobotę o 23.00 będzie hip hopowy zespół Firma którego wokalista podobno nielegalnie walczy w klatkach i nieźle dymi na scenie!!!Ktoś coś wie? Podobno nasi kibole wybierają się tam bo stalówka się wybiera.Będzie dym na mieście!!! Oj będzie
Obserwuj wątek
    • Gość: proboszcz Re: Hip Hop!!!!!"Firma" w Tarnobrzegu IP: 83.1.120.* 02.12.08, 18:10
      w której klatce będzie ten dym? przyszedłbym zwłoki poogladać.
      • Gość: rrrrrrrr Re: Hip Hop!!!!!"Firma" w Tarnobrzegu IP: 83.1.121.* 02.12.08, 18:37
        Kibol nie siej paniki zwykly koncert hip-hopowy. Jak nie masz pojecia to sie nie
        udzielaj.
        • Gość: skunaskun Re: Hip Hop!!!!!"Firma" w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 21:02
          Lubie takie akcje...
      • Gość: Do poprzednika Re: Hip Hop!!!!!"Firma" w Tarnobrzegu IP: 83.1.121.* 05.12.08, 18:09
        Masz nasrane w bani jak w dupie po śliwkach.
    • Gość: policja Re: Hip Hop!!!!!"Firma" w Tarnobrzegu IP: 80.48.174.* 05.12.08, 15:13
      mam nadzieje idioto ze ta stalowka przyjedzie i wam po ryja wjebje bo na ustawki
      nie macie ekipy .. jak sie autobus nie zjebje to zkladu nie ma .. do b klasy
      spie...c fajfusy
    • Gość: policja Re: Hip Hop!!!!!"Firma" w Tarnobrzegu IP: 80.48.174.* 05.12.08, 15:14
      ten wokalista taki slawny ze az do tarnobrzega go zapraszaja bo tylko po takich
      wiochach moze sie pochwalic zalosnym repertuarem .. gratuluje .. nic lepszego
      nie moze sie odbyc w tym miescie bo ludZie nie zasluguja ..
      • Gość: anciol Re: Hip Hop!!!!!"Firma" w Tarnobrzegu IP: 80.51.159.* 07.12.08, 15:34
        Byłam, zajebiscie szkoda mi 25 zł które dałam za wjazd to była najgorsza impreza
        w moim życiu, wiekszosc uczestników to małe głupie gnojki a ogólnie klimat jak
        na zjeżdzie jakiejs sekty fanatyków. Same dobre chłopaki, tylko dlaczego mają
        takie problemy z policją hmmm....
      • Gość: anciol Re: Hip Hop!!!!!"Firma" w Tarnobrzegu IP: 80.51.159.* 07.12.08, 15:49
        Byłam, zajebiscie szkoda mi 25 zł które dałam za wjazd to była najgorsza impreza
        w moim życiu, wiekszosc uczestników to małe głupie gnojki którzy nie patrzą
        dalej niż czubek nosa a ogólnie klimat jak na zjeżdzie jakiejs sekty fanatyków.
        Same dobre chłopaki, tylko dlaczego mają takie problemy z policją hmmm....
        • Gość: antypolicyjna pr.. Prawo jest kruche skoro łamie je buchem :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.09, 13:44
          to co ty robisz z takim podejściem w takich miejscach o takiej
          porze :)) siedz w domu !
          • Gość: anciol Re: Prawo jest kruche skoro łamie je buchem :) IP: 80.51.159.* 06.01.09, 22:10
            szukam przygód :-) gdybym mogła przewidzieć że tak będzie to na pewno
            wymyśliłabym coś lepszego, byłam juz na paru koncertach (hg wwo nawet jamal w
            orbicie) i było fantastycznie bo ludzie sie bawili a nie stali i wykrzykiwali
            jakies hasła jak na meczu :-( pozdrowienia do więzienia i jesteśmy z tobą O_o
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka