Gość: mateczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.08, 07:43 Jak podobała Wam się Parada Mikołajów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sadf Re: Parada Mikołajów IP: 83.1.113.* 08.12.08, 11:09 słabo.w tamtym roku zdaje się ze była lepiej,więcej. mówię na podstawie tego co widziałem z okna, na placu nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakonnica Re: Parada Mikołajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 12:27 CZy Dziubiński był Mikołajem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Parada Mikołajów IP: 212.160.160.* 08.12.08, 12:44 Pewnie, najlepiej narzekac na wszystko - banda kretynow Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: Parada Mikołajów 08.12.08, 15:14 Tutaj trudno się nie zgodzić - mają pretensję o wszystko - śmietniki, Mastalerza, Dziubińskiego, wodę, poziom usług, sklepy, że brak albo, że nadmiar itd, itp. - zakompleksione, prowincjonalne, plujące jadem, zza węgła, anonimowo bo to pozwala uniknąć konsekwencji a potem niejeden z nich gdy spotka któregoś z opluwanych wcześniej urzędników kłania się w pas jak na pańszczyźnianego parobka przystało. W konsekwencji nie idą na różnego rodzaju wybory np. do Zarządu Spółdzielni, czy władz miejskich i nadal zębami zgrzytają (jak je mają). Zwalają winę na Żydów, masonów, cyklistów. Polskie piekło w soczewce grajdoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Parada Mikołajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:54 ...a mi sie podobalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Parada Mikołajów IP: 83.1.124.* 08.12.08, 22:41 Ale nie widziałem pana Uziela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anciol Re: Parada Mikołajów IP: 80.51.159.* 08.12.08, 22:53 a ja chciałabym być takim mikołajem, moze w następnym roku się załapie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dante1002 Re: Parada Mikołajów 09.12.08, 00:38 Jak na możliwości tego miasta parada w pełni udana. Fajnie, że wpisała się w kalendarz imprez w naszym mieście. Nie rozumiem ludzi, którzy narzekają, że było niby słabo? A pan Uziel oczywiście był. Jechał swoim autobusem. Spory szacunek należy się temu człowiekowi za to co robi. Frekwencja tez dopisała co dodatkowo cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikuś Re: Parada Mikołajów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 12:57 Było fajnie - gratulacje przesyłam do organizatorów : Tarnobrzeski Klub Kawaleryjski - dobra robota Panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Parada Mikołajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 15:32 jest super, jest super - więc o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś