Gość: ogrodzenie IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 08.01.09, 21:15 Szukam kowala do wykonania ogrodzenia być może z automatyką nie musi być bardzo tani ważne żeby był dobry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: Którego kowala polecacie IP: 80.48.174.* 09.01.09, 09:16 ja ci polecam człowieka z siedleszczan-kier mielec.12 km od tbg. ziedziesz z górki i po prawej stronie dom koło sadu .trafisz .powiedz ze podesłał cie mechanik.on już będzie wiedział.kowal jezdi srebrną skodą felicją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Którego kowala polecacie IP: 83.1.126.* 12.01.09, 20:43 Zleciłem kiedyś wykonanie ogrodzenia mojego domu kowalowi z Kopernika "Chrissland". Wykonanie wraz z automatyką bramy bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrodzenie Re: Którego kowala polecacie IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 13.01.09, 20:06 Nie ten z Kopernika nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.klient Re: Którego kowala polecacie IP: 80.48.174.* 13.01.09, 20:12 polecam pana w Wielowsi, jak sie jedzie do Sandomierza to po prawej stronie zaraz za hurtownią mięsną, jest szyld. Zrobił dobrze balustrady na balkon i taras. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Którego kowala polecacie IP: *.sandomierz.pilicka.pl 16.01.09, 17:20 Zdecydowanie polecam kowala z Kopernika.W tamtym roku robiłem u niego 50m ogrodzenia z bramą i automatyką i byłem mile zaskoczony jego profesjonalizmem.Bardzo miły gość i robota zrobiona na bardzo wysokim poziomie!!!!!(automatyka Nice) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Którego kowala polecacie IP: 83.1.118.* 16.01.09, 17:47 Nie polecam tego z Siedleszczan.Wziął zaliczkę i długo czekałem na skończenie pracy.Cztery miesiące po terminie!!!!!!! Beznadzieja!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur sandomierz Re: Którego kowala polecacie IP: 83.1.89.* 17.01.09, 10:47 Właśnie w tej chwili gość z Kopernika robi mi ogrodzenie z automatyką.Bardzo solidny i ma dużo wzorów.Dzięki jego pomysłom i doradztwu powstaje nam super ogrodzenie.Polecam wszystkim:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bismarck Re: Którego kowala polecacie IP: *.flash-net.pl 17.01.09, 11:50 Ja także polecam pana z Wielowsi. Pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś