Gość: ja IP: 80.48.35.* 27.04.09, 08:38 ktoś wie gdzie można zrobić kapcie u rowera? ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milena Re: naprawa rowera IP: *.merinet.pl 27.04.09, 09:22 10 zł, odradzam sklep rowerowy koło dworca PKS, starszy pan z wąsem - bardzo nieuprzejmy, naprawa rowerów na dzikowie(prywatny zakładzik) chyba najtaniej oraz w samym centrum miasta, niedaleko rossmana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzysta Re: naprawa rowera IP: 83.1.113.* 27.04.09, 10:58 to chyba zostaje w samym centrum miasta. dałem kiedyś rower do naprawy temu panu na dzikowie i niby wszystko okey ale przed oddaniem nie raczył/zapomniał dokręcić śrubki przy błotniki i się przez kilka dni zastanawiałem co tak hałasuje przy rowerze. nie świadczy to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: naprawa rowera IP: *.poczta.lublin.pl 27.04.09, 11:22 Potwierdzam! Obsługa w sklepie Rojax koło PKS poniżej jakichkolwiek standardów. Dwukrotnie byłem ich klientem i dobrego słowa nie mogę powiedzieć. Obsłudze zupełnie nie zależy czy klient coś u nich kupi - miałem wrażenie że im po prostu przeszkadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp29 Re: naprawa rowera IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.09, 21:01 potwierdzam tę opinię o pracownikach Rojax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: naprawa rowera IP: 80.48.174.* 11.05.09, 21:15 ze sklepem ROJAX /koło pks/ również miałem złe dośwadczenie i to lata temu . widzę że bez zmian .lepiej tam nie chadzać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: naprawa rowera IP: 194.181.134.* 27.04.09, 14:10 Na ulicy Targowej w bloku przy kwiaciarni koło cmentarza żołnierskiego -facet jest byłym mechanikiem teamu Szurkowskiego,poza tym jest niezły i tani reklamę ma chyba na drugiej klatce tego bloku,kiedyś robiłem ze swoim rowerem cuda i zapłaciłem grosze-ba był gotowy na drugi dzień. Polecam ale to ty wybierasz-nara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przydatny Re: naprawa rowera IP: 83.1.126.* 27.04.09, 14:12 Swietny fachowiec od rowerów ma swoj sklep i zakład na dzikowie (jadąc prosto od swiateł w strone Nadola, pierwszy dom za K2 po prawej), Polecam jest juz sprawdzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: naprawa rowera IP: *.pppoe.sistbg.net 28.04.09, 22:27 Witam. Zapraszam na Stale 105 do zakładu wulkanizacji. Z ogumieniem nie będzie najmniejszego problemu. Zajmujemy się też piaskowaniem i malowaniem ram rowerowych. Dla wymagających oferujemy 'przydymianie' kolorów i lakierowanie akrylami. Mirek, tel 698 898 800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzystka Re: naprawa rowera IP: *.flash-net.pl 12.05.09, 06:10 ,kolo hali sklepu nie polecam ,mam nie profesjonalne z ich strony wpomnienia, za to Pana z ulicy SŁomki na dzikowie,jak najbardziej , facet zna sie na robocie, i naprawa tansza niz w skelpie i bardziej fachowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: naprawa rowera IP: 80.48.174.* 16.05.09, 16:31 Potwierdzę to, co mówili o warsztacie na Dzikowie - jak skręcisz koło biedronki w stronę Wisły, to tuż przed skrętem w Wiejską jest taki warsztat przy ulicy po prawej stronie. Robiłem tam jeden rower - 50 zł za wszystko i świetnie jeździ. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś