Dodaj do ulubionych

Pobyt w Okunince

IP: 83.1.125.* 14.06.09, 13:51
Czy ktoś z was był w Okunince? Czy warto tam jechać z dziećmi? Co tam
ciekawego i gdzie można się zatrzymać na nocleg, tak w miarę tanio. dziękuje
za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: turist Re: Pobyt w Okunince IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 14:01
      Kolego byłem tam 2 razy i nie żałuję.Warto się tam wybrać z dziećmi.Jeziorko
      piękne i okolice też.Co do noclegu są fajne domki i pensjonaty ale wcześniej
      trzeba rezerwować.Miłego spotkania z krokodylem :-))
      • Gość: MONIK Re: Pobyt w Okunince IP: *.pppoe.sistbg.net 14.06.09, 14:08
        Poproszę o jakiś numer tel.do włascicieli domków,interesuje mnie wynajęcie.
        A jakie są ceny?
        • Gość: kz Re: Pobyt w Okunince IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 14:52
          To co napisał turist to prawda. Jeżdżę tam od lat z całą rodziną.
          Jeżeli chodzi o domki to nawet jeżeli nic wcześniej nie zarezerwowałaś to są szanse na wynajem na miejscu.
          Samo miejsce świetne. Jezioro czyste i bezpieczne nawet dla dzieci.
          Wszystko co potrzebne do wypoczynku jest na miejscu.
          7 km od Okuninki Włodawa, urocze kresowe miasteczko z kościołem,cerkwią i synagogą w centrum miasta.
          Jedna rada. Jeżeli chcesz naprawdę wypocząć to nie wynajmuj domku w centrum Okuninki (okolice OSiR-u) bo tam jest duży ruch a w sobotę i niedzielę to już jest jak w centrum dużego miasta. My zawsze instalujemy się po drugiej stronie jeziora w ośrodku wypoczynkowym PKS CHełm.
          Miłego wypoczynku :-)
    • Gość: marika Re: Pobyt w Okunince IP: 83.1.116.* 14.06.09, 16:14
      Co roku z mężem i córeczką (5 lat)tak jeździmy. Z reszta mam wrażenie, że
      podobnie robi pół Tarnobrzega:)) okolica super, woda w jeziorze czyściutka i co
      najważniejsze wyznaczone kąpieliska z ratownikiem. Oczywiście można znaleźć
      sobie i miejsca "na dziko" ale ze względu na dzieci odradzam. W centrum
      spokojnie można sobie zjeść wszystko na co masz ochotę i dla dzieci parę
      atrakcji tez się znajdzie. Co do noclegów to rzeczywiście lepiej tym się zająć
      wcześniej i jak wyżej ktoś pisał nie polecam noclegów w centrum bo tłoczno,
      gwarno i hałas do późna. A domki, kwatery czy pensjonaty szybko znajdziesz
      wystarczy że wpiszesz w wyszukiwarkę np. noclegi Okuninka.
    • Gość: kasia Re: Pobyt w Okunince IP: 194.181.136.* 15.06.09, 07:28
      W Okunince jest super. Z sentymentem wspominam wakacje tam spędzone. Piękne,
      czyste jezioro i ładne okolice. Co do bazy noclegowej, prawdę mówiąc bez
      większych rewelacji, nie ma co się nastawiać na wysoki standard, ale klimat tego
      miejsca nadrabia resztę.
    • Gość: gość Re: Pobyt w Okunince IP: *.flash-net.pl 15.06.09, 10:26
      ech... mile wspominam urlop tam spędzony:) niesamowicie piękne jezioro i ogólnie
      klimat spoko
    • Gość: grafi_tg Re: Pobyt w Okunince IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 10:45
      do zobaczenia w Okunince od 18 lipca ;)
      Juz nie pamietam ile tam razy bylismy... Rewelacja :)
      • Gość: leon Re: Pobyt w Okunince IP: 83.1.125.* 15.06.09, 18:26
        Dziękuje wszystkim. Wyjeżdżam 22 czerwca. Pozdrawiam
        • Gość: Lili Re: Pobyt w Okunince IP: 83.1.122.* 16.06.09, 07:31
          Ale Ci dobrze Leon . Miłego pobytu i napisz po powrocie jak było.
          • paweldxxx Re: Pole namiotowe 16.06.09, 07:40
            Czy jest tam jakies pole namiotowe jakie warunki i jakie ceny może
            ktos przybliżyć coś kokretnego.
            • Gość: leon Re: Pole namiotowe IP: 83.1.125.* 16.06.09, 15:08
              Jak przyjadę to napiszę. ja mam noclegi w pawilonie UW Lublin. Nie wiem jak tam
              jest ale jak będzie pogoda to będzie wszystko.
              • Gość: grafi_tg Re: Pole namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 09:27
                Jest kilka fajnych miejsc do "rozbicia" namiotu.
                Pod namiot spokojnie mozna jechac w ciemno :)

wiecej ofert na www.okuninka.pl/

• menada3 Re: Pole namiotowe 17.06.09, 20:40
                  Witam.Wybieram sie tam do Ukinki pod koniec czerwca po domki.Może mi ktoś
                  doradzi jaki domek wypoczynkowy wybrac?Jakie tam są wogóle ceny wynajmu np na
                  weekend?Prosze napiszecie cos lub dajcie mi jakies namaiey gdyż musze załtwiać
                  nocleg..Pozdrawiam
                  • Gość: Lili Re: Pole namiotowe IP: 83.1.122.* 17.06.09, 20:49
                    Ceny w domkach około 32-40 złotych. Dzwoniłam wczoraj w wiele miejsc i takie są
                    właśnie ceny. Nie wszystkim pasuje że mogła byś przyjechać na mniej niż tydzień.
                    • Gość: Lili Re: Pole namiotowe IP: 83.1.122.* 17.06.09, 20:50
                      Przepraszam ....cenę podałam od osoby :-)
                      • menada3 Re: Pole namiotowe 17.06.09, 21:30
                        to ja już nie wiem czy mam zacząć po kolei wydzwaniać..czy jechać pod
                        namioty:)tak myslałam że że na weekend nie wszyscy chętnie sie zgadzają...
                        • Gość: Lili Re: Pole namiotowe IP: 83.1.122.* 17.06.09, 21:59
                          Prędzej na weekend zgodzą się w gospodarstwie agroturystycznym :-)masz masę
                          ofert na necie. Cenowo można utrafić podobnie jak z domkami. Powodzenia w szukaniu .
                          • menada3 Re: Pole namiotowe 18.06.09, 17:12
                            Lili prosze Cie podaj adres mi tej strony bo ja w necie znalazłam tylko kwatery
                            prywatne:/i jeszcze jedno czy gospodarstwa agroturystyczne są daleko od
                            jeziora?to zależy pewnie które?
                            • menada3 Re: Pole namiotowe 18.06.09, 17:15
                              www.okuninka.pl/agro.html to są kwatery tak?i one są blisko jeziora?
                              www.okuninka.pl/os_wyp0.html a to?
                              • Gość: Lili Re: Pole namiotowe IP: 83.1.122.* 18.06.09, 17:37
                                Ja korzystałam z tej stronki
                                meteor.turystyka.pl/noclegi,domki-kempingowe,okuninka,60.html
                                ja Ci powiem że gospodarstwa z pewnością są oddalone ciut bardziej od domków i
                                mniej masz tej prywatności.To moje zdanie
                            • Gość: grafi_tg Re: Pole namiotowe IP: 83.1.117.* 18.06.09, 21:16
                              www.okuninka.pl/bajka.html
                              przez ulice, kolo "Rusalki" i plaza.. :)
                              tam akurat nie bylem gdyz zazwyczaj odwiedzamu Osrodki wypoczynkowe
                              ale lokalizacja dobrze mi znana :)
    • Gość: Lili Re: Pobyt w Okunince IP: 83.1.122.* 18.06.09, 17:44
      Zerknij Sobie z boku na tej stronie masz wyszczególnione po
      kolei...agroturystyka, domki letniskowe, campingowe itd......wystarczy kliknąć. :-)
      • menada3 Re: Pobyt w Okunince 18.06.09, 19:42
        Lili dzięki wielkie na coś pewnie się zdecuduje:)
        • Gość: Lili Re: Pobyt w Okunince IP: 83.1.122.* 18.06.09, 20:05
          Aby Ci zaoszczędzić dzwonienia to od razu Ci mówię że najtańsze co znalazłam to
          Ośrodek wypoczynkowy PKS. Od osoby liczą 32 złote ( w domkach z łazienką) i mają
          jeszcze miejsca na sierpień. Ciekawy jest też INSTAL RS , za tydzień pobytu
          1170zł i jest możliwość gotowania gdyż jest aneks kuchenny. W PKS-ie niestety
          nie ma ,ale sprytnie można sobie pichcić na własnej kuchence elektrycznej :]
          pozdrowionka
          • menada3 Re: Pobyt w Okunince 19.06.09, 09:47
            Ja wybieram sie tam na 3 dni jeszcze w czerwcu na weekend.Do ośrodka PKS też
            dzwoniłam faktycznie tanio ale kobietka jeszcze nie była pewna czy otworzą już
            26 czerwca no a ja musze wiedziec bo tam już bede.
            Dzieki za info
          • Gość: leon Re: Pobyt w Okunince IP: 83.1.125.* 19.06.09, 18:07
            UW w Lublinie ma swój pawilon wczasowy. Cena od osoby 28 zl. Pokoje 2- 3-4
            osobowe z pełnym węzłem sanitarnym. Natryski na korytarzu.
            • menada3 Re: Pobyt w Okunince 19.06.09, 20:32
              w Lublinie hmmm chyba nie ma jak to na miejscu..a ile jest z Lublina do Okuninki?
              • Gość: leon Re: Pobyt w Okunince IP: 83.1.125.* 19.06.09, 20:35
                wszystkie formalności załatwiasz na telefon
            • Gość: maria Re: Pobyt w Okunince IP: *.smsiarkowiec.pl 20.06.09, 11:45
              można prosić telefon, też jestem zainteresowana.
              dziękuję
              • Gość: leon Re: Pobyt w Okunince IP: 83.1.125.* 21.06.09, 20:01
                wpisz w wyszukiwarce Urząd Wojewódzki Lublin i dane włącznie z telefonem
                będziesz miała. Zadzwoń i powiedz ze chodzi ci o pobyt w Okunince.
    • Gość: grafi_tg Re: na zachete ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 10:44
      www.panoramio.com/map/#lt=51.4980084&ln=23.5471461&z=4&k=2&a=1
      pare fotek na zachete ;)
    • Gość: beata Re: Pobyt w Okunince IP: *.tel.tkb.net.pl 29.07.13, 18:23
      Bylismy w okunince,bylo bardzo fajnie,wynajmowalismy w osrodku wypoczynkowym Istal RS,bylo bardzo blisko jeziora,rzut beretem,ale tego obiektu nie polecam,domki pamietajace czasy komuny, syf,brud,tapczany stare,tynk odlatujacy ze sciany,szafa stara rozlatujaca sie,byla lodowka,ktora rdzewiala itd za duzo wymieniac.... ale tam jest duzo roznych kwater,tu placilismy 30 zl za nocleg za 1 osobe,ale wolalabym zaplacic 40 50 i bym miala warunki o wiele lepsze
      • e-ftalo Re: Pobyt w Okunince 29.07.13, 19:59
        to leć do Ameryki jeśli warunki w Polsce nie pasują.Chyba niektórzy zapomnieli że to są Ziemie wschodnie,Polesie i nieopodal granica z Białorusią,rzut beretem do Włodawy.To jakież mają być warunki. Ale takich pyskaczy forumowych którym nic nigdy nie pasuje jest tu mnóstwo.
        A ja byłem i było wspaniale,gorąco polecam.Domki tak samo,bardzo miły klimat i niedrogo
        • Gość: Ktos Re: Pobyt w Okunince IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.07.13, 20:45
          e-ftalo jak zwykle nic madrego do powiedzenia ale wtracic sie musial.
          Pamietam jeszcze okuninke sprzed lat - jak bylo troche knajp, pare osrodkow i pola namiotowe. Potem sie to rozroslo dosc znacznie. Mile wspominam pobyt w Okunince. Nieopodal jeszcze jest miejsce gdzie krecili film "Ucieczka z Sobiboru" - ktos jeszcze pamieta? ;-) Wlodawa fajne male miasteczko blisko Okuninki. Jak ktos wybierze sie autkiem mozna "po drodze" zahaczyc o Zamosc.
          • e-ftalo Re: Pobyt w Okunince 29.07.13, 23:20
            Nie,nic nie mam tylko że ja tam byłem i widziałem,tyle że dawno temu
            • Gość: brrr Re: Pobyt w Okunince IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.07.13, 14:52
              Ale oczywiscie ktos nie moze miec swojego zdanie i swoich preferencji bo wszechwiedzacy e-ftalo od razu skrytykuje i kaze sie mu wybierac do Ameryki. Ach co za przychylna ludziom istota. Czlowieku ogarnij sie i moze nalezaloby zauwazyc, ze ktos moze miec wlasne zdanie i moze je wypowiedziec i jakis e-ftalo to nie jest osoba, ktora powinna to oceniac. Ale juz chyba wszyscy wiedza ze to taki nasz soleczny madrala ze smiecmi. Najmadrzejszy z calej wsi.
      • Gość: znajoma Re: Pobyt w Okunince IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 20:04
        Byłam tydzień w domkach Instal, polecam:-)
        • czarna12341 Re: Pobyt w Okunince 04.05.16, 11:15
          bardzo proszę o info na temat domków rs instal nigdzie nie ma opinii ani zdjęć w domkach, proszę o opinię na maila gochgowa@wp.pl
          • palacz67 Re: Pobyt w Okunince 04.05.16, 12:44
            Witam, wysłałam Ci wiadomość na priv, pozdrawiam.
    • genia50 Re: Pobyt w Okunince 04.05.16, 13:46
      Czy tam są komary i kleszcze?A może coś jeszcze?
      • edekzgredek99 Re: Pobyt w Okunince 04.05.16, 14:12
        Wielki krokodyl ludojad pani Geniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka