Gość: Magda IP: 83.1.118.* 16.06.09, 15:01 Chcemy wyjechać gdzieś z Tarnobrzega z 8-latkiem na tydzień ,tylko żebyśmy nie zbankrutowali.Z reszta i tak dużych finansów nie mamy. Co polecacie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tbg_wczasowicz Re: wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 09:41 Podaj proszę ceny kwater- może jakieś konkretne namiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: wakacje IP: 80.48.35.* 17.06.09, 10:07 polecam dwa miejsca/www.iskra.piwniczna.com/to jest pensjonatw piwnicznej zdroj oraz kroscienko n/D./MiP Bugajscy.www.noclegikroscienko.webpark.pl miejsca oba sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
dante1002 Re: wakacje 17.06.09, 14:16 Krościenko co roku przeżywa małe oblężenie wszasowiczów z Tarnobrzega, wiec z czystym sumieniem polecam to miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: wakacje IP: 83.1.125.* 17.06.09, 17:09 No właśnie dlatego ja bym nie polecała tego miejsca.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dante1002 Re: wakacje 18.06.09, 02:25 A ja wręcz przeciwnie odradzam biorąc pod uwagę przede wszystkim cholerne koszty jakie trzeba za to zaplacić. Juz lepiej wybrać się gdzieś za granice niż jechać nad to nasze, polskie morze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: wakacje IP: 83.1.122.* 17.07.09, 06:55 Co ciekawego można zobaczyć...co polecacie? Mają w okolicy jakieś atrakcje dla dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: wakacje IP: *.poczta.lublin.pl 18.06.09, 09:18 Polecam Bystre koło Baligrodu w Bieszczadach. Pod tym adresem znajdziesz wszystko co najistotniejsze - www.bieszczady.net.pl/lesnapolana/domki.html. Byłem trzykrotnie i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: wakacje IP: 80.48.174.* 18.06.09, 19:48 jade z rodziną w niedzielę około 11 do krościenka swoim samochodem. Może jedzie tez ktoś w tamtą strone to bysmy pojechali na dwa samochody zawsze to razniej nr gg 6249937 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieciarz Re: wakacje na kanadzie pod anmiotem IP: 208.77.19.* 19.07.09, 11:46 ja tam wole okolice KANADY na piasecznie, tanio i przyjemnie i zjesc można dobrze i sporo pamiątek przywieśc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bieszczadnik Re: wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:05 Polecam Bieszczady Ceny "apartamentów" z TV łazienką i np wspólna kuchnią, to 30 PLN/osoba Myczków 2km od Polańczyka(w środę wieczorem , przed Bożym Ciałem załatwiłem na weekend wolny pokój, bez najmniejszych problemów). Domki z reguły 100-150 za dobę w zależności od standardu i lokalizacji. Polecam wybranie się nawet "w ciemno" Ogrom ludzi ma kwatery , a nie ma ich w sieci(nie chcą się reklamować , lub normalnie mają to "na dziko") W Bieszczady jeżdżę od ok 15 lat, kilka razy w roku. Zawsze coś trafisz, kwestia , gdzie i za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: wakacje IP: 83.1.119.* 19.07.09, 10:09 Byłam ostatnio w Solinie.Owszem pięknie,cudownie... Zszokowały mnie jednak ceny przy "deptaku" przed zaporą i za zaporą wzdłuż brzegu.Jedno wielkie zdzierstwo.Wszystko jest 2 razy droższe.Np.mały oscypek 2.50(w Zakopanem 1.50),zupa w barze 9zł,skórzany plecaczek 90zł(taki sam w Szczawnicy 45zł).Opłaciło się nam na obiady jeździć do pobliskich Ustrzyk Dolnych.A tak w ogóle polecam Szczawnicę-jest przepiekna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: wakacje IP: 83.1.122.* 19.07.09, 14:39 To mnie pocieszyłaś :-) będę w okolicy Szczawnicy to nie omieszkam się zatrzymać. Jeżeli chodzi o Solinę ,to byłam w tamtym roku i rzeczywiście ceny są kosmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: wakacje IP: 83.1.119.* 19.07.09, 20:42 Dodam jeszcze:Krościenko jest piekne,ale z dzieckiem lepiej się wybrać do Szczawnicy.Tam jest gdzie pospacerować-pieknie zrobiona trasa spacerowo-rowerowa brzegiem Grajcarka do Dunajca,później brzegiem Dunajca na Słowację-widoki dech zapierają.Nie bez znaczenie jest wyciąg krzesełkowy na Palenicę.Jechaliśmy w ciemno i znaleźliśmy świetną kwaterę po 25 zł od osoby.W poszukiwaniu kwatery radzę nie wjeżdżać do centrum-ok.1km przed dworcem PKS skierować się w uliczki,gdzie są domy z noclegami.Lub przejechać przez Szczawnicę-im dalej od centrum,tym szybciej coś się znajdzie.Życzę miłych wrażeń,a przede wszystkim pieknej pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: wakacje IP: 83.1.122.* 19.07.09, 21:59 Pogoda zapowiada się w miarę o ile można wierzyć prognozom. Dziękuję za Twoje opinie z których pewnikiem skorzystam .Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś