Dodaj do ulubionych

Restauracja ZŁOTY DUKAT - proszę o opinie

16.06.09, 17:28
prosze o opinie na temat Restauracji Złoty Dukat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rysio z klanu Re: Restauracja ZŁOTY DUKAT - proszę o opinie IP: *.smsiarkowiec.pl 16.06.09, 18:07
      Restauracja to nie jest odpowiednia nazwa, poniewaz tam nie mozna np. w srode o
      16.00 wejsc i cos zamowic. To typowy lokal nastawiony na organizowanie imprez
      typu wesela, komunie,chrzciny itd. Co do poziomu organizacji takich imprez nie
      mam wlasnego zdania.
    • aleksandratbg3 Re: Restauracja ZŁOTY DUKAT - proszę o opinie 17.06.09, 10:18
      serdecznie polecam!!!!bylam na dwoch weselach i jest swietnie!!!
      zreszta tak popatrzec na nasz kochany tarnobrzeg to jest to
      najladniejsza restauracja:)jedzenie tez bardzo dobre:)jeden z
      glownych atutow to duzo miejsca!!!dla orkiestry, dla gosci!!!
    • dzanek Re: Restauracja ZŁOTY DUKAT - proszę o opinie 17.06.09, 11:17
      Hej,

Tyle opinii ile ludzi ;) Jeden chwali Sonatę, drugi Kogę, trzeci Annę jeszcze
      inny powie, że jak wesele to tylko w Starym Browarze lub Kameleonie;)

A tak serio pisząc to mi osobiście z Złotym Dukacie się podoba. W 2008 roku
      byłem tam na 3 weselach więc co nieco mogę napisać na ten temat. Na trzecim
      weselu to czułem się jak u siebie.
      - obsługa super. Kelnerzy mili i nie ma problemu jeśli czegoś potrzebujesz
      (kawa, herbata, sztućce, talerze) wszystko szybko jest załatwiane.
      - jedzenie - sprawa indywidualna. Mi osobiście smakowało. Ilość odpowiednia,
      ciepłe i smaczne. Ale to to już jest, że osoba powie, że było super i w ogóle a
      druga powie, że nie dało się tego jeść. Można to trochę porównać do opinii na
      temat sukni ślubnej Panny Młodej. Jedna ciotka powie, że wyglądała cudnie a
      druga, że sukienka i fryzura były beznadziejne.
      - ilość miejsca - sala bankietowa spokojnie bez ścisku pomieści ok 100-120 osób.
      sala taneczna jest wystarczających rozmiarów jak na liczbę gości. scena dla
      zespołu to też plus. przy ładnej pogodzie można wyjść na taras i posiedzieć przy
      jednym ze stolików. W soboty samochodów dużo nie jeździ więc jest cicho i
      przyjemnie.

Wniosek jest prosty: Nie ma się co przejmować opiniami ludzi tylko trzeba wybrać
      to co komu się podoba. Nie da się dogodzić wszystkim - nie ma takiej opcji.

Ja osobiście sam będę miał wesele właśnie w Złotym Dukacie w maju 2010 bo do
      lokalu się nie zraziłem tylko wręcz przekonałem.

Pozdrawiam,
      dzanek
    • Gość: rr Re: Restauracja ZŁOTY DUKAT - proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 11:01
      Rysio z klanu a byłeś kiedy w dukacie to nie gadaj głupot czynne jest cały tydzień od 13 do 21
    • Gość: mz Re: Restauracja ZŁOTY DUKAT - proszę o opinie IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.13, 12:40
      Moja opinia na temat tego miejsca jest bardzo pozytywna. Bardzo smaczny obiad zjedzony pozostawia dobre wspomnienia. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka