gosc.8 16.06.09, 17:28 prosze o opinie na temat Restauracji Złoty Dukat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysio z klanu Re: Restauracja ZŁOTY DUKAT - proszę o opinie IP: *.smsiarkowiec.pl 16.06.09, 18:07 Restauracja to nie jest odpowiednia nazwa, poniewaz tam nie mozna np. w srode o 16.00 wejsc i cos zamowic. To typowy lokal nastawiony na organizowanie imprez typu wesela, komunie,chrzciny itd. Co do poziomu organizacji takich imprez nie mam wlasnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandratbg3 Re: Restauracja ZŁOTY DUKAT - proszę o opinie 17.06.09, 10:18 serdecznie polecam!!!!bylam na dwoch weselach i jest swietnie!!! zreszta tak popatrzec na nasz kochany tarnobrzeg to jest to najladniejsza restauracja:)jedzenie tez bardzo dobre:)jeden z glownych atutow to duzo miejsca!!!dla orkiestry, dla gosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzanek Re: Restauracja ZŁOTY DUKAT - proszę o opinie 17.06.09, 11:17 Hej, Tyle opinii ile ludzi ;) Jeden chwali Sonatę, drugi Kogę, trzeci Annę jeszcze inny powie, że jak wesele to tylko w Starym Browarze lub Kameleonie;) A tak serio pisząc to mi osobiście z Złotym Dukacie się podoba. W 2008 roku byłem tam na 3 weselach więc co nieco mogę napisać na ten temat. Na trzecim weselu to czułem się jak u siebie. - obsługa super. Kelnerzy mili i nie ma problemu jeśli czegoś potrzebujesz (kawa, herbata, sztućce, talerze) wszystko szybko jest załatwiane. - jedzenie - sprawa indywidualna. Mi osobiście smakowało. Ilość odpowiednia, ciepłe i smaczne. Ale to to już jest, że osoba powie, że było super i w ogóle a druga powie, że nie dało się tego jeść. Można to trochę porównać do opinii na temat sukni ślubnej Panny Młodej. Jedna ciotka powie, że wyglądała cudnie a druga, że sukienka i fryzura były beznadziejne. - ilość miejsca - sala bankietowa spokojnie bez ścisku pomieści ok 100-120 osób. sala taneczna jest wystarczających rozmiarów jak na liczbę gości. scena dla zespołu to też plus. przy ładnej pogodzie można wyjść na taras i posiedzieć przy jednym ze stolików. W soboty samochodów dużo nie jeździ więc jest cicho i przyjemnie. Wniosek jest prosty: Nie ma się co przejmować opiniami ludzi tylko trzeba wybrać to co komu się podoba. Nie da się dogodzić wszystkim - nie ma takiej opcji. Ja osobiście sam będę miał wesele właśnie w Złotym Dukacie w maju 2010 bo do lokalu się nie zraziłem tylko wręcz przekonałem. Pozdrawiam, dzanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Restauracja ZŁOTY DUKAT - proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 11:01 Rysio z klanu a byłeś kiedy w dukacie to nie gadaj głupot czynne jest cały tydzień od 13 do 21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: Restauracja ZŁOTY DUKAT - proszę o opinie IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.13, 12:40 Moja opinia na temat tego miejsca jest bardzo pozytywna. Bardzo smaczny obiad zjedzony pozostawia dobre wspomnienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś