Dodaj do ulubionych

reklama kłamie!!!

IP: *.pppoe.sistbg.net 29.06.09, 18:20
Trzy lata temu remontowałam mieszkanie i wszystko kupiłam w Tarnobrzegu w
And-bud-zie.Poczawszy od rurek do płytek i wszystko było o'ki.Teraz
wybudowałam dom i też chciałam tam wszystko zamówić.Usłyszałam reklamę w radio
i pojechałam.niecałe 20kmbędzie blisko,pomyślałam.Jakież było moje zdziwienie
gdy weszłam a tam za ladą siedzi kobieta,czarne włosy i w oczach
pytanie-Czego?!Gdy zapytałam o grzejniki,zawołano Pana który trzepiąc rękami z
miną strasznie zapracowanego powiedział ,że teraz nie ma czasu...
No nic...może faktycznie....
Pomyślałam o innych sprzętach-I piętro
Jakiś Pan przykręca umywalki,kobieta siedzi na stołku barowym przy filarze i
nic sie nie odzywa,czat włączony na kompie.Pytam o baterie,oczywiście wszystko
na wyprzedaży,gdy zapytałam o inne firmy,wzory...jakież oburzenie ze
kombinuje...chciałam usłyszeć propozycje,rozwiązania.Odpowiedz od Pani,że
najprościej jest najlepiej.Może i tak,ale ja chciałam coś innego niż wszyscy!
Mąż zapytał o jakieś techniczne sprawy i tu się okazało,że humanista ma więcej
pojęcia niż sprzedawca,który o takich sprawach nie słyszał.
Płytki to pomyśleliśmy,że już kupimy.Jadą na górę jakiś męski głos krzyczy do
telefonu,że go to nic nie obchodzi(nie wiem o co chodzi)Obsada-dwie Panie i
Pan...Podchodzi do nas jedna Pani.Mąż zostaje w mojej obecności prawie że
uwiedziony(wysoki przystojny facet to fakt)Chciałam kupić polską płytkę ,ale
pojawiła się jakaś Pani i odradziła bo te polskie to takie są złe,brzydkie i
ogólnie najlepsze są te co Pani poleca i żadna inna!!!Po stwierdzeniu że
jednak polska płytka poczułam się jak wróg publiczny nr1.
Wsiadłam do windy i szybko zjechałam w dół!Zabrałam oczywiście męża bo i on
czuł się zirytowany...
Zakupy robię w Warszawie,ceny takie same a nawet niższe i transport
gratis,płytki w Boz-ie w Rzeszowie,reszta przez internet.Już nigdy tam nie
pojadę!Szkoda,że tak fatalna obsługa,bo fajnie to wszystko wygląda i fajnie
pokazane no ale...spokojna głowa to chyba coś ważniejszego!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: reklama kłamie!!! IP: 83.1.114.* 29.06.09, 18:31
      .zgadzam się z tym w 100%.
      • Gość: edi Re: reklama kłamie!!! IP: 83.1.120.* 29.06.09, 20:37
        ja po części też. co prawda kupowałem tam pierdułki. słuchawka+jakaś rurka do
        prysznica, parę płytek. i właśnie przy tych płytkach mnie oszukano. ale to wina
        magazyniera, że dał mi jakieś takie wybrakowane, chyba drugi gatunek, jedna
        trochę na rogu ukruszona. o wymianie (jakieś 20 minut później kiedy wróciłem z
        budowy) nie chciał słyszeć. stwierdziłem, że z koniem nie będę się kopał. stać
        mnie na to by odpuścić 33zł. brakującą płytkę kupiłem gdzie indziej. obsługa
        rzeczywiście fatalna. traktują klienta z góry, nie potrafią pomóc, doradzić.
        kiedyś po sąsiadzku była tasta - tam kupiłem resztę baterii. andbud-sklep ładny.
        szkoda, że właściciel nie zadba o jakość obsługi. a może tylko ja miałem pecha
        trafiając na "panią Helenkę z mięsnego" z czasów komuny. widac, że z tarnobrzega
        sobie zrobili tylko magazyn a sprzedają przez internet i w lublinie. sprzedaż w
        tarnobrzegu to chyba kula u ich nogi.
    • Gość: and-dup Re: reklama kłamie!!! IP: 194.181.134.* 29.06.09, 22:41
      popieram w 100% obsługa do D... powymieniac hamów
      • Gość: gość Re: reklama kłamie!!! IP: 213.172.181.* 30.06.09, 06:29
        ja tam robiłam zakupy,ale jakieś 7 lat temu,obsługa była inna no i lepsza,Pan
        który tam pracował pomógł nam w projekcie łazienki z czego jesteśmy zadowoleni
        do dziś.
        • Gość: Lili Re: reklama kłamie!!! IP: 83.1.122.* 30.06.09, 06:46
          Też miałam do czynienia z miłym panem na stoisku z kafelkami. Wiem że już tam
          nie pracuje i raczej nie zdołali go godnie zastąpić.
          • Gość: gośc Re: reklama kłamie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 09:33
            Pan o którym mowa wziął sprawy w swoje ręce i otworzył własną firmę o takim
            samym profilu działalności co And-bud.
            • Gość: Lwie Serce Re: reklama kłamie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 14:12
              Ja robiłem tam zakupy do łazienki, wanna, miska wisząca, geberit itp. i muszę powiedzieć, że zostałem obsłużony profesjonalnie, poczęstowano mnie kawą, przepraszając za niedogodności związane z czasem jaki trwało zamawianie. Doradztwo Pierwsza Klasa. Teraz Tam kupuję.
              • Gość: Vrona Re: reklama kłamie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 15:57
                gratuluję kawy i miłej obsługi. też bym chciała tak. musiałeś trafić na
                wyjątkowego sprzedawcę. jednak spotkało mnie zupełnie co innego. szkoda pisać,
                nie chcę do tego wracać.
                • Gość: Qbuś Re: reklama kłamie!!! IP: 89.108.212.* 09.07.09, 06:48
                  Dla mnie też nigdy nie mają czasu ,ale nic straconego w necie asortymentu nie
                  brakuje i z tej współpracy jestem zadowolony
            • Gość: Niedowiarek Re: reklama kłamie!!! IP: *.centertel.pl 28.08.09, 22:12
              taaak.... ciekawe na czym i gdzie się dorobił??.. że własna firmę otworzył :P
              W AndBudzie nie kupowałem do swojego domu ale temat znam.A dla niewtajemniczonych: Allegro to nie sklep gdzie ktoś doradzi i pomoże oczywiście WSZYSTKIM NORMALNYM i kulturalnym. Żony mi nikt nie chciał poderwać (a szkoda)jak się po salonie plątałem z przyjaciółmi pomagając coś wybrać z szerokiego asortymentu. Sprzedawcy uśmiechnięci. Kawy co prawda też nie dostałem ale rozumiem że przy przyjacielu któremu pomagano z trzema łazienkami nikt nie miał na to czasu. Łazienki "się robią" a problemy są ze wszystkim ..jak zawsze ale akurat z And-Budem najmniejsze.
    • Gość: gosc Re: reklama kłamie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 18:35
      szczegolnie jak pajace powtykaja sobie w uszy zestawy Bluetooth i uwazaja sie za
      wielkich chojrakow,
      pieprzenie w bambus
    • Gość: za mało? Re: reklama kłamie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 09:10
      Kolejna Aneta K. szuka pocieszenia. Przystojny, wysoki mąż już nie wystarcza?
      • Gość: gosc Re: reklama kłamie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 21:16
        wlasciciele maja pecha do pracownikow hhehehhe maja tez sklep
        komputerowy na kopernika VIACOM i tam jest taka sama beznadziejna
        obsluga cozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz moze czas pomyslec ze jaki pan
        taki kram?!
        • Gość: poszukiwacz Re: reklama kłamie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 16:42
          Ja szukałem ceramiki Globo i co się okazało?
          www.allegro.pl/item678005411_hit_globo_lepietre_wc_deska_wolno_opad.html
          www.allegro.pl/item678005411_hit_globo_lepietre_wc_deska_wolno_opad.html
          www.allegro.pl/item675408877_globo_space_stone_miska_wiszaca_45_cm_deska_hit.html
          www.insido.pl/lazienki/globo/wcbidety/
          Że to wszystko z jednej firmy!!!z And-Budu.
          Zakupiłem wszystko na jesieni w zeszłym roku,linki są z tego roku,ciekawe czy tak dalej jest bo w sklepie ceny mieli inne!
    • Gość: pamela Re: reklama kłamie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:59
      Ja tam jestem zadowolona. Nie maiała okazji przejśc przez wszystkie pietra , bo potrzebowałam tylko płytek na taras ale obsługa i profesjonalizm- pierwsza klasa, pomimo tego że jestem bardzo wybredna.Panie miłe i z poczuciem humoru, czego barkuje ostatnio wszystkim.Nauczyliśmy sie tylko marudzić!Zacznijmy wymagać od siebie, a potem od innych.Do tego wszystkiego otrzymaliśmy projekt ułożenia płytek i tak jak wczesniej Pan wspomniał zostaliśmy poczestowani pyszną kawą.Byłam z mężem i oby wiecej takich otwartch ludzi!Ja jestem miła dla innych jak ktoś jest miły dla mnie, to może tłumaczyć podejście całej obsługi do pani , bo mąż pewnie nie narzekał.
      • Gość: zawiedziona Re: reklama kłamie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 09:57
        A to która z pań zajeła się mężem? Moim ta bardziej "wyluzowana"
        A na magazynie czekałam z 20min na wydanie towaru,bo akurat nie było jednego
        pana i nikt nie wiedział jak wygląda ta płytka i gdzie leży.
        Dzięki Bogu już mam to za sobą!
        • Gość: franek Re: reklama kłamie!!! IP: *.smsiarkowiec.pl 21.07.09, 22:21
          ALE PISZECIE GŁUPOTY, AŻ CZYTAĆ SIĘ NIE CHCE. ROBIĘ TAM ZAKUPY OD
          ZAWSZE I NIGDY NIE NARZEKAŁEM. ZAWSZE MIŁA OBSŁUGA, ZWŁASZCZA NA
          MAGAZYNIE CHŁOPAKI TAK SZYBKO ZAWSZE ZAŁATWIAJĄ SPRAWY, ŻE NIE MAM
          ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ. OBY TAK WSZĘDZIE SZNOWALI KLIENTÓW.
          • Gość: xxx Re: reklama kłamie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 12:01
            I wciskają poobijane płytki.Też szybko.
            • Gość: rumcajs Re: reklama kłamie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 13:28
              bidulinka..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka