Gość: Jarosław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 10:26 Fajny telewizorek w dobrej cenie i z bardzo dobrą gwarancją. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Funai LH7-M32BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 13:48 Gorąco polecam !! Mam również DVD tej firmy i jestem z niej jak najbardziej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Funai LH7-M32BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:49 ja również jestem bardzo zadowolona z tego telewizorka. Gorąco go polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Funai LH7-M32BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:03 Bardzo ciekawa propozycja. To chyba najbardziej dopracowany model funai. Coś czuję, że się skuszę. Wcześniej miałem bardzo dobre doświadczenia z tą firmą - telewizor kumpla model chyba lt6, bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Funai LH7-M32BB IP: *.nat.tvk.wroc.pl 10.09.09, 10:23 Ja dopiero teraz kupiłem ten telewizor, udało mi się go dostać w promocji za 1400zł i uważam, że był to bardzo dobry zakup. Telewizor spisuje się wyśmienicie, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Funai LH7-M32BB IP: *.as.kn.pl 23.11.09, 20:05 mam ten telewizor i bardzo jestem zadowolony, nie wydałem na niego majatku a jakoscia nie odbiega od innych duzo drozszych modeli. sami sie przekonajcie!no i te 5 lat gwarancji i 2 lata na bedpiksele ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Funai LH7-M32BB IP: *.wroclaw.mm.pl 08.12.09, 17:35 tez mam ten telewizor od paru dni i jestem bardzo zadowolony,swietny stosunek ceny do jakosci: bardzo dobry obraz, naturalne kolory, dźwięk też dobry, ladny wyglad, cyfrowy tuner, kilka wejsc hdmi no i bezplatna 5letnia gwarancja. nie ma sie czego przyczepic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktorek Funai LH7-M32BB IP: *.as.kn.pl 30.12.09, 15:52 to prawda, tez mam ten telewizor i musze przyznac ze zaskoczyl mnie jego dobry obraz, bezproblemowa obsługa, ładny wyglad i cena przy 5letniej gwarancji. co prawda opinie o tym modelu byly w sieci dosc entuzjastyczne ale ja podeszlem do tematu dosc sceptycznie. do zakupu przekonala mnie glownie cena i gwarancja, no i obraz jaki widzialem podczas testow w sklepie. fajny sprzet w fajnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś