Dodaj do ulubionych

szukam dostawców

• empel10 Re: szukam dostawców 25.07.13, 18:24
      kubuspu-chatek napisał(a):

> Szukam pilnie dostawców dobrego towaru na terenie DOLNEGO ŚLĄSKA do nowo otwart
      > ego sklepu!!!! prosze o pomoc!!
      Witam jestem importerem odzieży z Holandii polecam empel1@o2.pl
      • outletinspiracja Re: szukam dostawców 27.07.13, 22:42
        Proszę o kontakt outlet.inspiracja@gmail.com

POZDRAWIAM SERDECZNIE
        • cieman13 Re: szukam dostawców 29.07.13, 19:27
          Witam

Oto link do zdjec z dostawy z 29/07/2013:
          www.fotosik.pl/u/cieman13/album/1484742
          Pozdrawiam
          • cieman13 Re: szukam dostawców 08.08.13, 12:55
            Witam
            Oto link do zdjęć dostawy z dnia 05/08/2013
            www.fotosik.pl/u/cieman13/album/1488376
            Więcej informacji mailem: cieman13@wp.pl lub telefonicznie pod numerem: 531617997
            Pozdrawiam
          • cieman13 Re: szukam dostawców 13.08.13, 18:27
            Zalaczam link do zdjęć dostawy z dnia 10/08/2013:
            www.fotosik.pl/u/cieman13/album/1490360
            Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: cieman13@wp.pl lub telfoniczny: 531617997
            Dodatkowo chciałbym poinformować ze istnieje możliwość obejrzenia i zakupu w soboty i niedziele w dogodnych dla klient godzinach (Gorzow Wielkopolski).
            • cieman13 Re: szukam dostawców 17.08.13, 18:24
              Jak co tydzień link do albumu ze zdjęciami z dostawy:
              Dostawa z dnia 17/08/2013
              www.fotosik.pl/u/cieman13/album/1491834
              Wiecej informacji mailem: cieman13@wp.pl lub telefonicznie 531617997
              Pozdrawiam i zapraszam
          • cieman13 Re: szukam dostawców 13.09.14, 22:39
            Witam

Od kilku dni działa nasza strona internetowa:

www.alicjaipawel.pl

Zapraszamy i pozdrawiamy
            Alicja i Pawel
    • zor-ro3 Re: szukam dostawców 27.07.13, 09:03
      cream- sort- niesort Holandiia z dostawą dobra jakosć stała współpraca satysfakcja cen a przedewszystkim uczciwość prosze o sms na numer +31 617 683 306 oddzwonie. Pozdrawiam
    • outletinspiracja Re: szukam dostawców 30.07.13, 12:54
      Witam, proszę o kontakt outlet.inspiracja@gmail.com
      Prześle cennik i zdjęcia
      Pozdrawiam
      • turkusik4 Re: szukam dostawców 24.11.13, 18:05
        witam mam zamiar otworzyc ponownie sklep z używaną odzieżą ale naprawdę nie wiem z kąt mam towar wszędzie szmaty nie sort ,,szukam ładnej irlandi
        • wanesa201 Re: szukam dostawców 24.11.13, 18:45
          na początek swoją oferuję,nową i za grosze,jestem na emeryturze i nie mam gdzie trzymać
          • vioski Re: szukam dostawców 24.11.13, 22:59
            Zapraszam do współpracy.

Sami sprowadzamy odzież z Anglii. W ofercie mamy także torebki, buty.

Tel. 790-745-228
        • axs88 Re: szukam dostawców 24.11.13, 20:19
          zapraszam www.sport-styl.com.pl
        • vioski Re: szukam dostawców 24.11.13, 22:54
          Witam,

proszę o kontakt, mam w stałej ofercie, Anglia/Irlandia/Italia/Szkocja.
          Damska , DZIECIAK, torebki itd.

Bez babci :)

tel. 790-745-228
        • cieman13 Re: szukam dostawców 24.11.13, 23:21
          Witam
          Zapraszam do współpracy.
          Prosze o kontakt, przedstawie ofertę lub prosze o zostawienie własnego, a na pewno się odezwe..
          cieman13@wp.pl lub 531617997
          Pozdrawiam
        • 9olivka Re: szukam dostawców 25.11.13, 08:15
          Witam sprowadzam odziez z anglii sama ją sortuję i przygotowuje dla klientów, nie ma odrzutów, w każdym worku 10 kg znajduą sie min 2 kurtki jakis spiworek , ciuszki bardzo ladne, duzo nowych badz w stanie idealnym lub nowe bez metki.Teraz mam małą promocje bo 18 zł za kg, możliwosc zakupu przez allegro
          allegro.pl/cream-dzieciecy-jesien-zima-cena-18-zl-i3737405520.html
          w razie pytan prosze o kontakt 607368690.pozdrawiam
          edyta
        • 9olivka Re: szukam dostawców 25.11.13, 08:19
          albo proszę puścic m i strzałke na moj nr telefonu to ja oddzwonię , mam nadzieję ze skorzysta Pani z mojej oferty i będziemy razem współpracowac.pozdrawiam
        • anetazak Re: szukam dostawców 25.11.13, 17:29
          Witam serdecznie,
          Sprowadzam Cream bezpośrednio z Irlandzkiej sortowni. Zapraszam na moja stronę www.clothesheaven.pl, gdzie znajdują się przykładowe zdjęcia odzieży jak i cennik. Posiadam w 100% oryginaly Cream.
          Zapraszam do kontaktu,
          Pozdrawiam
          Aneta Zakrocka
          aneta.zakrocka@gmail.com
        • hannawlk Re: szukam dostawców 31.07.14, 15:57
          Witam posiadam w sprzedaży odziez używana jest to odziez d2d z Brick brack z ulotek fundacji ; -Kids 'n' Cancer UK"
          - The James Hopkins Trust
          - Cancer Relief UK -The PACE Centre , Star Fundation . Odziez nie jest w żaden sposób sortowana , worki zawierają zabawki biżuterię czasem tez sprzęt elektroniczny , na te chwile tygodniowo mamy dostępne do 3 ton odziezy w cenie £1,25 za kg , faktura angielska ( nie jesteśmy płatnikiem VAT) Serdecznie Zapraszam wszystkich zainteresowanych , dodatkowe info dragons.co.uk@gmail.com lub +44 7541404692 .
    • rafa06 Re: szukam dostawców 30.07.13, 16:50
      prosze o katakt bezposrednio.
      00447895607108
      wito17@op.pl
    • outletinspiracja Re: szukam dostawców 30.07.13, 18:55
      Witam, proszę o kontakt outlet.inspiracja@gmail.com prześle Państwu cennik i link do zdjec
    • luxbaby0 Re: szukam dostawców 30.07.13, 22:44
      Witam, posiadam odzież dla dzieci wiek 0-15 lat cudna jak nowa, kolorowa z aplikacjami prosto z Anglii - mix , ewentualnie moge wybrac pod rozmiar więcej informacji na mejla luxbaby@wp.pl dolny śląsk
    • zor-ro3 Re: szukam dostawców 31.07.13, 07:15
      kubuspu-chatek napisał(a):

> Szukam pilnie dostawców dobrego towaru na terenie DOLNEGO ŚLĄSKA do nowo otwart
      > ego sklepu!!!! prosze o pomoc!!
      Bardzo dobry sort- sort- Naprawdę dobry niesort Holandiia z dostawą dobra jakosć stała współpraca satysfakcja cen a przedewszystkim uczciwość prosze o sms na numer +31 617 683 306 oddzwonie. Pozdrawiam
      • vioski Re: szukam dostawców 24.11.13, 23:54
        zor-ro3 napisał(a):

> kubuspu-chatek napisał(a):
        >
        > > Szukam pilnie dostawców dobrego towaru na terenie DOLNEGO ŚLĄSKA do nowo
        > otwart
        > > ego sklepu!!!! prosze o pomoc!!
        > Bardzo dobry sort- sort- Naprawdę dobry niesort Holandiia z dostawą dobra jakos
        > ć stała współpraca satysfakcja cen a przedewszystkim uczciwość prosze o sms na
        > numer +31 617 683 306 oddzwonie. Pozdrawiam

Witam,

polecam się, jestem z dolnego śląska i być może będę mogła pomóc.
        Tel. 790-745-228
    • empel10 Re: szukam dostawców 31.07.13, 08:29
      Witam proszę dzwonic lub pisać jesteśmy importerami odzieży głównie z Holandii w ofercie bardzo dobry towar w dobrej cenie 505837092 empel1@o2.pl
    • fashionsort Re: szukam dostawców 31.07.13, 13:52
      Witam,serdecznie zapraszam do skorzystania z usług naszej hurtowni. W swoim asortymencie posiadamy między innymi sort perełkowy sprowadzany z Anglii (dużo creamu, a wychodzi taniej),ale też niesort, cream i inne . Proszę o kontakt na maila,a wyślę szczegółową ofertę oraz zdjęcia. Możliwy odbiór osobisty na terenie wielkopolski lub kurier. Minimalne zamówienie to tylko 10 kg, oczywiście ciuszki można w miarę możliwości przejrzeć przy odbiorze osobistym! Wychodzimy na przeciw oczekiwaniom klienta, oferujemy rabaty, stałą współpracę. Zapraszam:
      hurt.fashionsort@gmail.com
    • ewa33442 Re: szukam dostawców 08.08.13, 18:05
      Witam szukam dostawcy dobrego i niedrogiego niesortu niemieckiego, nie tylko ubran z mozliwoscia wysylki badz dowozem. Oferty prosze kierowac na ewa34215@wp.pl tylko powazne oferty. Interesuja mnie dostawy cotygodniowe po 300kg.
    • agnes1702 Re: szukam dostawców 10.08.13, 09:45
      Witam
      Sprzedam odziez uzywana sprowadzona z Wielkiej Brytanii do sklepow odziezowych glownie w Polsce Polodniowej (Krakow, Nowy Sacz, Gorlice, Limanowa, Krynica-Zdroj, Rzeszow, Brzesko, Bochnia, Katowice, Opole, Wroclaw i nie tylko.
      Odziez ta jest dokladnia sortowana (tylko Cream), bardzo dobrej jakosci , czysta I bez brakujacych elementow.
      Posiadam odziez z tych oto marek: Next, H&M, Mothercare, Top Shop, River Island, Christian Dior, Dorathy Perkins, Jane Norman, Atmosfere, Adidas, Nike, Puma, Everlast, New Look, Zara, Mexx, Bershka, Animal, M&S, BHS, Tu i wiele wiele innych.

Osobiscie sortuje, dzieki czemu macie Panstwo gwrancje, iz kazda otrzymana rzecz jest do ponownego wykorzystania, bez zadnych "niespodzianek" w worku.

OFERTA SPECJALNA!!!
      Mozilwosc zamowienia malej ilosci jako “probki”, a przy kazdym jednorazowym zamowieniu 200 kg+, 10kg GRATIS!:-)
      Na zyczenie skopmonuje wybrana ilosc danego rodzaju towaru, a takze moge przykladowe zdjecia przeslac.

Zainteresowanych wspolpraca zapraszamy do kontaktu: 506352535
      tel.stacjonarny UK: 00442035608686
      tel.kom: 00447792576105 LUB 00447792206582
      e-mail: agnes.glod@ymail.com

Pozdrawiam,
      Agnieszka
      • 9olivka Re: szukam dostawców 20.11.13, 15:04
        Witam,jaka cena?pozdrawiam
        • ewela-82 Re: szukam dostawców 20.11.13, 15:55
          Witam!jest ponad 600 kg bardzo ładnej odzieży podaną cene mam 4zł za kg ale za wszystko minimum chce 1800 zł ale warto jestem na chorobowym i długo bede więc towar jest zawieszony i sklep zamkniety towar jest bez plam dziur itp.daje gwarancje prosze o odpowiedz na smsa bo zaineresowania są a ja nie zawsze jestem na kompie dziekuje i pozdrawiam
    • vioski Re: szukam dostawców 14.08.13, 12:38
      Witam,

>>>> ZADZWOŃ I ZAMÓW TOWAR SPECJALNIE DLA SIEBIE <<<<<

>>>>>> NIE PISZ, BO W ZWIĄZKU Z DUŻYM ZAINTERESOWANIEM PROMOCJĄ , PRZEPRASZAM ALE NIE MAM NIESTETY CZASU NA ODPISYWANIE NA SETKI E-MAILI KAŻDEGO DNIA. ZADZWOŃ PROSZĘ , A POSTARAM SIĘ ODPOWIEDZIEĆ NA KAŻDE TWOJE ZAPYTANIE <<<<

>>>> NA TERENIE WROCŁAWIA I NIEDALEKICH OKOLIC MOŻLIWY JEST DOWÓZ DO KLIENTA POD WSKAZANY ADRES W PRZYPADKU ZAMÓWIENIA OD 50-100 kg ------
    • cream.anglia24 Re: szukam dostawców 14.08.13, 21:42
      Uwaga! Oferta specjalna! Ilosc towaru ograniczona tygodniowo!

Dla pierwszych dwoch osob, ktrore podejma ze mna stala wspolprace, dostawa towaru
      z Anglii do Polski GRATIS na zawsze!

Cream Lux - odziez damska mix 80% w tym buty, torebki
      - odziez meska 20 %
      - mozliwosc wyboru jedynie kolekcji damskiej 100%
      River Island, Mark&Spencer, Jane Norman, H&M, Dorothy Perkins, Primark ( Atmosphere )
      Next, New Look, Zara, Wallis, Adidas, Puma, Nike, Lonsdale itp.

37zl/kg + dostawa GRATIS

Nasza odziez jest starannie segregowana, by wybrac dla Panstwa odpowiedni towar.
      Zamowienie pakowane jest w paczki – 30kg lub 60kg co tydzien

Zapytaj o paczke probna - 10kg

Chetnie przesle Ci zdjecia towaru!

Napisz jaka odziez dokladnie Cie interesuje lub Twoich klientow, jaka odziez sie najlepeij sprzedaje w Twoim sklepie, postaram sie dobrac towar jak najlepiej do Twoich potrzeb!
      • ewelinaagata Re: szukam dostawców 24.08.13, 11:24
        Dziendobry jestem zainteresowana odzieza H&M i primark prosze o wiecej info i foto .dziekuje pozdrawiam
        • cream.anglia24 Re: szukam dostawców 24.08.13, 14:37
          prosze napisac na email cream.anglia24@gmail.com przesle oferte ze zdjeciami
          • vanessa80 Re: szukam dostawców 24.08.13, 15:04
            Macie artykuły takie jak obrusy posciele narzuty reczniki ? tzw mix stołowy ? vanessa80@gazeta.pl
            • cream.anglia24 Re: szukam dostawców 24.08.13, 18:37
              Mam dostepne obrusy, zaslony i posciele, prosze o kontakt cream.anglia24@gmail.com
            • ecotexpoland Re: szukam dostawców 26.08.13, 12:49
              Witam panią .Posiadam mix domowy niemiecki w cenie 7,13 brutto za kg.jestem z lubuskiego
              mój nr.tel 693823977
              Pozdrawiam Irek
        • sekator31 Re: szukam dostawców 10.09.13, 11:05
          Witam,
          posiadam nadwyżki i zwroty sklepowe z angielskich ,,sieciówek'' - river island, next, new look, yes, atmosphere, primark. Zainteresowane osoby zachęcam do kontaktu sekator31@o2.pl. tel 604 430 172
      • zangielskiejszafy1 Re: szukam dostawców 19.09.13, 21:40
        prosze o maila z ofertą na zangielskiejszafy@onet.eu
    • wiola1114 Re: szukam dostawców 28.08.13, 16:11
      Z Angielskiej szafy

Jesteśmy firmą angielską zajmującą się sprzedażą odzieży używanej z Wielkiej Brytanii, z punktem magazynowym w Polsce

W naszej ofercie znajdą Państwo odzież damską, męską, dziecięcą oraz akcesoria i dodatki.

Specjalizujemy się w odzieży sortowanej oraz typu cream.

Jeśli prowadzą Państwo sprzedaż z wieszaka wysokogatunkowej odzieży używanej to ta oferta jest przeznaczona dla Państwa.

Mamy szeroki asortyment towaru damskiego męskiego i dziecięcego. oraz dodatków typu buty, torebki, biżuteria.

Różnimy się znacznie od innych hurtowni tym iż indywidualnie podchodzimy do klienta.

Przed zakupem można obejrzeć towar w naszym punkcie magazynowym w Gorzowie Wlk.

Każdy worek zakupiony w formie wysyłkowej przed wysłaniem zostaje sprawdzony pod względem jakości.

Wysyłka każdej ilości towaru GRATIS

Możliwość zwrotu worka (zwrot worka pokrywa kupujący 20 zł)

Jeśli chcą Państwo otworzyć nowy punkt lub się rozwinąć, a nie posiadacie funduszy oferujemy pomoc "współpracę biznesową" jesteśmy w stanie skredytować towar na okres 12 miesięcy bez oprocentowania.

WWW.

Allegro: fromtheattic

Kontakt : Tel 690963999 lub 785341122
    • nova_collection Re: szukam dostawców 09.09.13, 13:05
      Witam Serdecznie,
      Jeśli są Państwo zainteresowani ofertą odzieży nowej Bon Prix w cenie 7zł/szt netto bardzo proszę o wyrażenie zgody na wysłanie oferty handlowej.

proszę o odpowiedź na novacollection1@gmail.com
    • euromoda Re: szukam dostawców 04.11.13, 13:37
      Witamy,

jesteśmy hurtownią z wieloletnią działalnością, zajmującą się import__em odzieży z Wielkiej Brytanii.

Towar jaki oferujemy jest w większości towarem nowym (outlet) z metkami lub bez. Mamy również towar używany, bardzo dobrej jakości, z dużą ilością nowych rzeczy z metką( cream ). Towar ten jest starannie wyselekcjonowany.

Specjalnie z myślą o klientach dajemy możliwość wyboru towaru prosto z wieszaka. Dla Państwa wygody, jeśli hurtownia jest zamknięta, otwieramy po wcześniejszym kontakcie telefonicznym i dajemy możliwość zakupów przez 7 dni w tygodniu.

W naszej ofercie znajdują się kolekcje znanych zagranicznych marek tj. Boden, Atmosphere, River Island, Bershka, Asos, Calvin Klein, Zara, Next, George, H&M, Vero Moda itp.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami na naszej stronie internetowej

www.hurtownia-euro-moda.pl

oraz do kontaktu telefonicznego z naszym działem handlowym pod numerami:

667265636

664467289

552616169.

Nasz oficjalny profil na Facebooku

www.facebook.com/pages/Hurtownia-Odzie%C5%BCy-Euro-Moda/179911495378068?fref=ts

Pozdrawiamy,

Hurtownia Euro Moda

• belfastodziez Re: szukam dostawców 04.11.13, 13:41
      Moge pomoc ale mam tylko wysokiej jakosci sort po 35 zl kilogram z przesylka pod Pani drzwi . Mieszkam w Belfascie i stad wysylam. Prosze o sms na nr 07850669176
      odzwonie i wyjasnie wszystko podam linki do galerii gdzie mozna zobaczyc .Z mojej strony moge zagwarantowac uczciwosc i jakosc Pozdrawiam Tomasz
      galerie na www.property-belfast.com na dole jest dzial second hand
    • answer8899 Re: szukam dostawców 04.11.13, 15:33
      Super cream z Anglii.
      Odziez bardzo dobrej jakosci, znanych firm:
      New Look, Next, Marks&Spencer, Dorothy Prekins, Atmosphere i wiele innych.
      Ilosc towaru ograniczona - 30kg/tygdzien
      Mozliwosc podjecia wspolpracy jedynie z 3 stalymi odbiorcami.
      Dla dwoch pierwszych osob, ktore podejmia wspolprace - dostawa na zawsze GRATIS!
      33zl/kg - niska cena, dobra jakosc, znane marki, fajne wzory.
      Oferta idealna dla osob, ktore prowadza sklep z odzieza dla klientow wrocnym wieku.
      Opis paczki:
      Odziez damska: Bluzki, swetry, kurtki, plaszcze, zakiety, spodnie, spodnice, sukienki, buty.
      Odziez meska: sweterki, kurtki, marynarki, spodnie.
      Istnieje mozliwosc zamowienia jedynie towaru damskiego
      Rozmiary 36-46

Napisz do mnie, przesle zdjecia towaru
      W temacie wpisz: cream super

cream.anglia24@gmail.com
    • luxbaby0 Re: szukam dostawców 06.11.13, 13:47
      witam posiadam śliczna odziez dla dzieci jestem z dolnego ślaska luxbaby@wp.pl
    • 9olivka Re: szukam dostawców 07.11.13, 12:43
      Witaj, mam do sprzedania sliczne ciuszki dziecięce z Anglii samych znanych angielskich marek tj Next, Cheroke, Gap,...odziez nowa badz w stanie idealnym, dużo z metkami .Odziez sezonowana wiosna -lato, jesien-zima.W razie zainteresowania prosze o kontakt, mogę wysłac fotki na @.Mój nr tel 607368690.pozdrawiam
    • hurt.londyn Re: szukam dostawców 07.11.13, 22:42
      Posiadam cream z Anglii ok 120kg
      Bluzki, swetry, spodnie, spodnice, sukienki, tuniki, buty, kurtki, plaszcze, zakiety.
      Mix rozmiarow 36-46, towar markowy
      Towar pakowany w worki 30 kg
      20zl/kg - dostawa gratis
      hurt.londyn@gmail.com
    • 9olivka Re: szukam dostawców 07.11.13, 23:02
      Witam, Oferuję do sprzedaży śliczne ciuszki dziecięce w bardzo atrakcyjnej cenie, zapraszam do zapoznania się z moją ofertą wystwioną na tablicy, oto link
      tablica.pl/oferty/uzytkownik/6Rxp/pozdrawiam
      edyta
    • anna.011 SUPER SORT OKAZJA 10.11.13, 13:19
      1 GATUNEK ANGLIA

posiadam MIXY idealnie nadające się do np. sklepu. Robię je na prośbę klienta według jego potrzeb. Jest więc możliwość zamawiania rzeczy, które najbardziej są Państwu potrzebne. Np same sweterki, tuniki lub sama odziez męska, bądź mieszane. Odziez firmowa! SAMA SPROWADZAM Z ANGLII !! Takie marki jak : H&M, ZARA, CUBUS, MEXX, NEXT, KAPPAHL i inne. Cena takiego MIXU to : od 20 zł do 25 zł/kg.

proszę kontaktować się przez emaila: ANNAODZIEZ@GMAIL.COM lub kom. 887504501

Pozdrawiam,
      Anna
    • agnes1702 Sprzedam tanio angielska odziez uzywana!!! 20.11.13, 13:18

Sprzedam po okazyjnej cenie 1-1.5t ladnej I czystej sortowanej odziezy uzywanej z Anglii. Interesuje mnie szybka sprzedaz w wyniku likwidacji firmy. Jestem w Malopolsce, okol. Nowego Sacza.
      Prosze pisac na e-mail na email agnes.glod@ymail.com lub dzwonic 00447792576105( do Swiat w Anglii).
      Pozdrawiam,
      Agnieszka
      • 9olivka Re: Sprzedam tanio angielska odziez uzywana!!! 20.11.13, 15:01
        Witam, jaka to jest odziez i jaka cena?pozdrawiam
        Edyta
        • agnes1702 Re: Sprzedam tanio angielska odziez uzywana!!! 20.11.13, 15:12
          Odziez jest przesegrowana przeze mnie, gdyz towar mial byc do mojego sepu z ktorego zrezygnowalam I teraz towar zalega mi w domu. Sa tam znane angiskie marki I nie tylko. Atmosphere, early days, next, H&m, river island, tu, papaya, Adidas, Nike, umbro, everlaste, m&s, George,Zara, mango, mothercare, bhs, itd. Jest to ok 1t odziezy glownie jesiennej, zimowej czy wiosennej dla kobiet, mezczyzn, mlodziezy I dzieci. Okazyjna cena 15zl za kg.
    • amie23 Re: szukam dostawców 21.11.13, 20:51
      Hello,

I'm a supplier of the second hand clothes in UK, if you are interested, contact me via email eimante.blazeviciute@gmail.com

Regards, Eimante
      • amie23 Re: szukam dostawców 21.11.13, 20:52
        Witaj,

Jestem dostawcą Odzież second hand w Wielkiej Brytanii, jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się ze mną poprzez eimante.blazeviciute email @ gmail.com

Pozdrawiam, Eimante
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka