Dodaj do ulubionych

odzież anglia

25.09.15, 10:55
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na FB . - odzież anglia ( zdjęcie profilowe-flaga W.Brytanii ) oraz do bezpośredniego kontaktu na secondhand.hurt@gmail.com
Oferujemy odzież damską,męska oraz dziecięca .
Obserwuj wątek
    • moniczkaone Re: odzież anglia 01.10.15, 10:20

HURTOWNIA ON-LINE !

www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl

BIŻUTERIA POLSKICH I ANGIELSKICH ZNANYCH SIECIÓWEK MIN. MOHITO , RESERVED
      W CENIE 28 ZL NETTO ! MINIMALNE ZAMÓWIENIE 30 KG !

PASKI MIX GRUBE CIENKIE , Z ĆWIEKAMI , RÓŻNE KOLORY ZNANYCH FIRM TAKICH MOHITO , RESERVED ITD.
      W CENIE 24 ZŁ NETTO !
      MINIMALNE ZAMÓWIENIE 30 KG !

TEL. 609730805
      602112413

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ !

www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl
    • kupieubranka Re: odzież anglia 30.09.16, 16:11
      Jestem zainteresowana zakupem dziecięcej odzieży używanej typu cream z Wielkiej Brytanii. Interesują mnie tylko oferty bez pośredników, chcę sprowadzać odzież bezpośrednio z sortowni w UK. Interesuje mnie tylko najwyższa jakość, towar bez plam i uszkodzeń. Poproszę o oferty zawierające następujące informacje:
      - Jakiego rodzaju sort Państwo posiadają (cream, I i II gatunek itp.) i czym się charakteryzują poszczególne rodzaje?
      - Jaka jest cena poszczególnych sortów?
      - Jakie marki ubrań występują u Państwa najczęściej?
      - Jak są podzielone ubrania względem rozmiarów i sezonów?
      - Jaka jest minimalna waga zamówienia?
      - Jaki jest koszt wysyłki do Polski?
      - Z jakiego regionu pochodzą ubrania?
      - Czy jest możliwość odbioru osobistego, obejrzenia towaru na miejscu i czy zmienia się wtedy minimalna waga zamówienia?
      - Jaka jest dostępność towaru tzn. jaką maksymalną ilość np.tygodniowo mogliby Państwo dla nas wysortować?
      Bardzo bym chciała zobaczyć też jakieś zdjęcia dostępnych u Państwa ubrań. Jeśli posiadają Państwo jeszcze jakieś dodatkowe informacje, to też chętnie przeczytam.
      Oferty proszę kierować na maila KUBIEUBRANKADZIECIECE@GMAIL.COM
      • kupieubranka Re: odzież anglia 30.09.16, 16:12
        Jestem zainteresowana zakupem dziecięcej odzieży używanej typu cream z Wielkiej Brytanii. Interesują mnie tylko oferty bez pośredników, chcę sprowadzać odzież bezpośrednio z sortowni w UK. Interesuje mnie tylko najwyższa jakość, towar bez plam i uszkodzeń. Poproszę o oferty zawierające następujące informacje:
        - Jakiego rodzaju sort Państwo posiadają (cream, I i II gatunek itp.) i czym się charakteryzują poszczególne rodzaje?
        - Jaka jest cena poszczególnych sortów?
        - Jakie marki ubrań występują u Państwa najczęściej?
        - Jak są podzielone ubrania względem rozmiarów i sezonów?
        - Jaka jest minimalna waga zamówienia?
        - Jaki jest koszt wysyłki do Polski?
        - Z jakiego regionu pochodzą ubrania?
        - Czy jest możliwość odbioru osobistego, obejrzenia towaru na miejscu i czy zmienia się wtedy minimalna waga zamówienia?
        - Jaka jest dostępność towaru tzn. jaką maksymalną ilość np.tygodniowo mogliby Państwo dla nas wysortować?
        Bardzo bym chciała zobaczyć też jakieś zdjęcia dostępnych u Państwa ubrań. Jeśli posiadają Państwo jeszcze jakieś dodatkowe informacje, to też chętnie przeczytam.
        Oferty proszę kierować na maila KUPIEUBRANKADZIECIECE@GMAIL.COM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka