kup-ciuszek2 25.09.15, 10:55 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na FB . - odzież anglia ( zdjęcie profilowe-flaga W.Brytanii ) oraz do bezpośredniego kontaktu na secondhand.hurt@gmail.com Oferujemy odzież damską,męska oraz dziecięca . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniczkaone Re: odzież anglia 01.10.15, 10:20 HURTOWNIA ON-LINE ! www.bonmar.com.pl www.bonmar.com.pl www.bonmar.com.pl www.bonmar.com.pl BIŻUTERIA POLSKICH I ANGIELSKICH ZNANYCH SIECIÓWEK MIN. MOHITO , RESERVED W CENIE 28 ZL NETTO ! MINIMALNE ZAMÓWIENIE 30 KG ! PASKI MIX GRUBE CIENKIE , Z ĆWIEKAMI , RÓŻNE KOLORY ZNANYCH FIRM TAKICH MOHITO , RESERVED ITD. W CENIE 24 ZŁ NETTO ! MINIMALNE ZAMÓWIENIE 30 KG ! TEL. 609730805 602112413 ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ ! www.bonmar.com.pl www.bonmar.com.pl www.bonmar.com.pl Odpowiedz Link
kupieubranka Re: odzież anglia 30.09.16, 16:11 Jestem zainteresowana zakupem dziecięcej odzieży używanej typu cream z Wielkiej Brytanii. Interesują mnie tylko oferty bez pośredników, chcę sprowadzać odzież bezpośrednio z sortowni w UK. Interesuje mnie tylko najwyższa jakość, towar bez plam i uszkodzeń. Poproszę o oferty zawierające następujące informacje: - Jakiego rodzaju sort Państwo posiadają (cream, I i II gatunek itp.) i czym się charakteryzują poszczególne rodzaje? - Jaka jest cena poszczególnych sortów? - Jakie marki ubrań występują u Państwa najczęściej? - Jak są podzielone ubrania względem rozmiarów i sezonów? - Jaka jest minimalna waga zamówienia? - Jaki jest koszt wysyłki do Polski? - Z jakiego regionu pochodzą ubrania? - Czy jest możliwość odbioru osobistego, obejrzenia towaru na miejscu i czy zmienia się wtedy minimalna waga zamówienia? - Jaka jest dostępność towaru tzn. jaką maksymalną ilość np.tygodniowo mogliby Państwo dla nas wysortować? Bardzo bym chciała zobaczyć też jakieś zdjęcia dostępnych u Państwa ubrań. Jeśli posiadają Państwo jeszcze jakieś dodatkowe informacje, to też chętnie przeczytam. Oferty proszę kierować na maila KUBIEUBRANKADZIECIECE@GMAIL.COM Odpowiedz Link
kupieubranka Re: odzież anglia 30.09.16, 16:12 Jestem zainteresowana zakupem dziecięcej odzieży używanej typu cream z Wielkiej Brytanii. Interesują mnie tylko oferty bez pośredników, chcę sprowadzać odzież bezpośrednio z sortowni w UK. Interesuje mnie tylko najwyższa jakość, towar bez plam i uszkodzeń. Poproszę o oferty zawierające następujące informacje: - Jakiego rodzaju sort Państwo posiadają (cream, I i II gatunek itp.) i czym się charakteryzują poszczególne rodzaje? - Jaka jest cena poszczególnych sortów? - Jakie marki ubrań występują u Państwa najczęściej? - Jak są podzielone ubrania względem rozmiarów i sezonów? - Jaka jest minimalna waga zamówienia? - Jaki jest koszt wysyłki do Polski? - Z jakiego regionu pochodzą ubrania? - Czy jest możliwość odbioru osobistego, obejrzenia towaru na miejscu i czy zmienia się wtedy minimalna waga zamówienia? - Jaka jest dostępność towaru tzn. jaką maksymalną ilość np.tygodniowo mogliby Państwo dla nas wysortować? Bardzo bym chciała zobaczyć też jakieś zdjęcia dostępnych u Państwa ubrań. Jeśli posiadają Państwo jeszcze jakieś dodatkowe informacje, to też chętnie przeczytam. Oferty proszę kierować na maila KUPIEUBRANKADZIECIECE@GMAIL.COM Odpowiedz Link