Dodaj do ulubionych

Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu

29.08.06, 20:21
Prosze o opinie,zgrabnie sie tu reklamuje a co Wy o niej sadzicie?
Obserwuj wątek
    • ciuchrajka Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 30.08.06, 23:12
      Były już wypowiedzi na ten temat.Sądzę,że zależy od szczęścia-mnie się nie udało,plisowanymi spódniczkami i babcinymi bluzkami mogę obdzielić małe miasteczko:),tyle,że nawet za darmo nikt tego nie chce,pozdrawiam,życzę szczęścia
      • ciuchciuch Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 31.08.06, 00:12
        ja byłem u nich trzeci raz wczoraj na dostawie. Młyn jaki był na placu podczas
        rozładunku świadczy chyba że radzą sobie dobrze. Rejestracje klientów z całej
        polski. Po odstaniu prawie godziny zakupiłem 2x 130 kg i chyba nie jest źle.
        Żona jeszcze nie przesortowała drugiego worka. Jest dużo lata(trochę późno :)).
        Na babcię nie trafiłem ale za to bylo z 10 kg pościeli (przyznam że u mnie
        pościel sprzedaje się dobrze). Chłopaki reklamują się dobrze - gadka opanowana
        do perfekcji ale obsługa sympatyczna. Rozmawiałem z kierowcą tira - mówił że w
        anglii załadunek trwał cały dzień a ostatnie baloty pakowane były bezpośrednio
        z busów zwożących towar. Podsumowując - ja jak na razie złego słowa nie powiem
        bo w moim przypadku jeszcze ciała nie dali. Jak będę za jakieś 2 tyg znów
        kupował to się odezwę.

Pozdrowionka
    • fajoowy Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 31.08.06, 11:14
      siemka-byłem na nowej dostawie kupiłem 11 worów i 8 przerobiliśmy w skali 1 do
      10 daje 6,bywaja woreczki na 100% do wyceny ale i śmierdzący arab trafia sie
      również-jak w doorku?! ogólnie jestem zadowolony z obrotów na sklepie-
      oczywiście mogło być lepiej-ale polecam - małe yzyko towar faktycznie jak
      nawijaja oryginalny,a mnie o to chodzi!
      • betka-b Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 03.09.06, 00:59
        Z tych opinii wynika ,ze zadne miodzio....6 pkt na 10 to chyba slabo?
        • fajoowy Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 05.09.06, 14:25
          siema Betka! biore po uwage moją krytyczną ocenę i w moim pojęciu 6 teczka jest
          oki!pozostały towar z przebrania daje 8 ke.Polecam ich bo nie nauczyli sie
          osłabiać towaru,albo naprawde jak mówią nie mają takiej potrzeby.Mają 11 tego
          lub 12 dostawe i polecam z czystym sumieniem nie utopisz.Bede bieżąco
          informował jak i co! pozdrowionka!
          • betka-b Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 06.09.06, 00:09
            Sereczne dzieki i pisz dalej jak mozesz,rozwazam zakupy u nich
            • bellace Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 07.09.06, 09:08
              Hej Betka.
              Ja już miałam okazję kupić u nich dwukrotnie i towar jest ok. jest trochę badziewia, ale z tym zawsze trzeba się liczyć. niemniej towar widać że nie jets szawobiony i jak dla mnie ok. mam nadzieję, że tobie również się uda :)
              • kaja75 Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 07.09.06, 12:55
                cześć, po ile u nich jest kilkogram ?
                • betka-b Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 07.09.06, 17:00
                  Bellace a mozesz powiedziec jaki towar bierzesz tzn.crem czy inny,po ile zakg i
                  jak pakowany ....dzieki!
                  • aja1974 Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 07.09.06, 17:53
                    Betka-b, myślałam, że rozpoczynając temat przeczytałaś co nieco o tej firmie?
                    Było tego trochę na forum. Ta firma handluje tylko NIESORTEM i to z
                    powodzeniem :] pozdr
                    • betka-b Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 08.09.06, 11:23
                      Dzieki za info ale nie rozumiem Twojej irytacji w naloku info o hurtowniach
                      mozna nie spamietac ,po za tym jest sporo powtarzanych watkow , i co z tego?
                      • britexus Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 10.09.06, 17:20
                        A ja w międzyczasie zaproponuję obu Panią oraz wszystkim chętnym zakup towaru z
                        nowej dostawy tj. 12.09.06 (jak zwykle godziny przyjazdu jeszcze nie znam ale
                        jak ktoś zainteresowany proszę o kontakt na 603 99 56 22 lub 602 302 198 w
                        poniedziałek po południu)
                        • britexus Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 11.09.06, 15:31
                          Godzina rozpoczęcia sprzedaży to 10.00. ZAPRASZAM
                      • aja1974 Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 10.09.06, 19:22
                        Z natłoku info o hurtowniach wyłapuje sie te które nas najbardziej interesują a
                        co za tym idzie myślę, że PAMIĘTA sie wtedy o tak znaczącej sprawie jaką jest
                        towar, którym handluje dana hurtownia, mylę się? To z tego
                        • betka-b Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 11.09.06, 16:39
                          rety!.........aja masz okres czy co?!
                          • aja1974 Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 11.09.06, 19:38
                            rety...betka..już po.. a tak obok to pisz na temat :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka