betka-b 29.08.06, 20:21 Prosze o opinie,zgrabnie sie tu reklamuje a co Wy o niej sadzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciuchrajka Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 30.08.06, 23:12 Były już wypowiedzi na ten temat.Sądzę,że zależy od szczęścia-mnie się nie udało,plisowanymi spódniczkami i babcinymi bluzkami mogę obdzielić małe miasteczko:),tyle,że nawet za darmo nikt tego nie chce,pozdrawiam,życzę szczęścia Odpowiedz Link
ciuchciuch Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 31.08.06, 00:12 ja byłem u nich trzeci raz wczoraj na dostawie. Młyn jaki był na placu podczas rozładunku świadczy chyba że radzą sobie dobrze. Rejestracje klientów z całej polski. Po odstaniu prawie godziny zakupiłem 2x 130 kg i chyba nie jest źle. Żona jeszcze nie przesortowała drugiego worka. Jest dużo lata(trochę późno :)). Na babcię nie trafiłem ale za to bylo z 10 kg pościeli (przyznam że u mnie pościel sprzedaje się dobrze). Chłopaki reklamują się dobrze - gadka opanowana do perfekcji ale obsługa sympatyczna. Rozmawiałem z kierowcą tira - mówił że w anglii załadunek trwał cały dzień a ostatnie baloty pakowane były bezpośrednio z busów zwożących towar. Podsumowując - ja jak na razie złego słowa nie powiem bo w moim przypadku jeszcze ciała nie dali. Jak będę za jakieś 2 tyg znów kupował to się odezwę. Pozdrowionka Odpowiedz Link
fajoowy Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 31.08.06, 11:14 siemka-byłem na nowej dostawie kupiłem 11 worów i 8 przerobiliśmy w skali 1 do 10 daje 6,bywaja woreczki na 100% do wyceny ale i śmierdzący arab trafia sie również-jak w doorku?! ogólnie jestem zadowolony z obrotów na sklepie- oczywiście mogło być lepiej-ale polecam - małe yzyko towar faktycznie jak nawijaja oryginalny,a mnie o to chodzi! Odpowiedz Link
betka-b Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 03.09.06, 00:59 Z tych opinii wynika ,ze zadne miodzio....6 pkt na 10 to chyba slabo? Odpowiedz Link
fajoowy Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 05.09.06, 14:25 siema Betka! biore po uwage moją krytyczną ocenę i w moim pojęciu 6 teczka jest oki!pozostały towar z przebrania daje 8 ke.Polecam ich bo nie nauczyli sie osłabiać towaru,albo naprawde jak mówią nie mają takiej potrzeby.Mają 11 tego lub 12 dostawe i polecam z czystym sumieniem nie utopisz.Bede bieżąco informował jak i co! pozdrowionka! Odpowiedz Link
betka-b Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 06.09.06, 00:09 Sereczne dzieki i pisz dalej jak mozesz,rozwazam zakupy u nich Odpowiedz Link
bellace Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 07.09.06, 09:08 Hej Betka. Ja już miałam okazję kupić u nich dwukrotnie i towar jest ok. jest trochę badziewia, ale z tym zawsze trzeba się liczyć. niemniej towar widać że nie jets szawobiony i jak dla mnie ok. mam nadzieję, że tobie również się uda :) Odpowiedz Link
kaja75 Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 07.09.06, 12:55 cześć, po ile u nich jest kilkogram ? Odpowiedz Link
betka-b Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 07.09.06, 17:00 Bellace a mozesz powiedziec jaki towar bierzesz tzn.crem czy inny,po ile zakg i jak pakowany ....dzieki! Odpowiedz Link
aja1974 Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 07.09.06, 17:53 Betka-b, myślałam, że rozpoczynając temat przeczytałaś co nieco o tej firmie? Było tego trochę na forum. Ta firma handluje tylko NIESORTEM i to z powodzeniem :] pozdr Odpowiedz Link
betka-b Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 08.09.06, 11:23 Dzieki za info ale nie rozumiem Twojej irytacji w naloku info o hurtowniach mozna nie spamietac ,po za tym jest sporo powtarzanych watkow , i co z tego? Odpowiedz Link
britexus Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 10.09.06, 17:20 A ja w międzyczasie zaproponuję obu Panią oraz wszystkim chętnym zakup towaru z nowej dostawy tj. 12.09.06 (jak zwykle godziny przyjazdu jeszcze nie znam ale jak ktoś zainteresowany proszę o kontakt na 603 99 56 22 lub 602 302 198 w poniedziałek po południu) Odpowiedz Link
britexus Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 11.09.06, 15:31 Godzina rozpoczęcia sprzedaży to 10.00. ZAPRASZAM Odpowiedz Link
aja1974 Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 10.09.06, 19:22 Z natłoku info o hurtowniach wyłapuje sie te które nas najbardziej interesują a co za tym idzie myślę, że PAMIĘTA sie wtedy o tak znaczącej sprawie jaką jest towar, którym handluje dana hurtownia, mylę się? To z tego Odpowiedz Link
betka-b Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 11.09.06, 16:39 rety!.........aja masz okres czy co?! Odpowiedz Link
aja1974 Re: Hurtownia BRITEXUS w Kostowcu 11.09.06, 19:38 rety...betka..już po.. a tak obok to pisz na temat :] Odpowiedz Link