neoga1 29.10.07, 07:21 Razem ze znajomymi (początkującymi lub doświadczonymi stylistami) stworzyłam stronę www.inspiracje.pl.tl/ ZACHĘCAM DO PRZEGLĄDANIA!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolunia01 Re: Inspiracje 02.11.07, 15:50 Widziałam. Nic z tego bym nie chciała. Drogo i bez polotu. A poza tym mnóstwo błędów. Odpowiedz Link
pannadowziecia Re: Inspiracje 03.11.07, 09:10 A mi się podoba. Widać wprawdzie, że osoby które ją zrobiły to amatorzy w kwestii tworzenia stron internetowych (niektóre z zamieszczonych zdjęć są zbyt duże i nie chcą się otworzyc czasami) ale przecież nie o to chodzi. Chętnie kupiłabym kolczyki z Audrey Hepburn. Wysłałam już maila na inspiracje@autograf.pl w tej sprawie. I ceny wcale nie są za wysokie... Odpowiedz Link
komorka25 Re: Inspiracje 04.11.07, 02:13 Też obejrzałam. Może ewentualnie coś z biżu bym wybrała, ale z ciuchów nic. Jakieś takie "niezdecydowane". Trudno by mi było wskazać styl, do którego pasują. Poza tym zgadzam sie z jolunią - drogie to jest, chociaż rozumiem, że trzeba było trochę pracy włożyć w przygotowanie ich do sprzedaży. W każdym razie wolę sama poszperać - i dokładniej moge obejrzeć i taniej wychodzi. Odpowiedz Link