Dodaj do ulubionych

Krepuje się

28.01.04, 21:07
Od roku jestem konsultantka i mam 15 stalych klientek. To malo, ale jakos
krepuje się... Nie potrafię ot tak zaczepic, dac katalog, namawiac. To tylko
jakies moje schorzenie, czy tez tak macie?
Obserwuj wątek
    • 1szylider To sie odważ teraz! 28.01.04, 23:42
      olik1980 napisała:

> Od roku jestem konsultantka i mam 15 stalych klientek. To malo, ale jakos
      > krepuje się... Nie potrafię ot tak zaczepic, dac katalog, namawiac. To tylko
      > jakies moje schorzenie, czy tez tak macie?

Witam!

A skąd masz te klientki?

W jaki sposób je poznałaś, jak zachęciłaś je do współpracy?

Nastepne 15 pozyskasz podobnie.

Teraz mam dla Ciebie taką radę: znajdź raz tydzień jedna nową klientkę, po
      nastepnym roku bedziesz miała ich 15 + 52...

Może to tempo jest dla Ciebie zbyt powolne, to proponuję intensywniejsze:
      znajdź codziennie po jednej klientce, może przez tydzień, dwa...

I nastepnym miesiącu złożysz zamówienie juz dla 30 klientek

Ja wczoraj zalatwiałem z kolega trudne sprawy urzedowe, on mi pomagał, potem
      poszlismy na piwo i uroczej barmance podalem katalog pytając czy widziała
      najnowszy Oriflame, zamowiła na 150zł i powiedziała, ze jeszcze do końca
      miesiąca uzupełni zamowienie ( w Oriflame kampania to miesiąc kalendarzowy)

Kolega też prosił i dałem mu, dzisiaj zadzwonił zamawiając dla siebie 2 wody
      Glacier i De Mraco prosił aby wpadł jutro doradzić jego żonie serie
      pielęgnacyjną...

Taka trema czasem bywa, ale to jak poproszenie pierwszy raz dziewczyny do
      tańca, pocalowanie jej...

Z czasem przechodzi.

Ale najlepszym terminem na wykonanie jakichkoliwek zamierzeń jest data: JUŻ
      TERAZ!

Zatem przyjmij moja radę i ZRÓB TO TERAZ!

Bo będziesz miała 30 klientek...

Chcesz wejśc na forum sprzedaży bezpośredniej, to klinij tu:
      MLM, biznes po godzinach...

Pozdrawiam i zapraszam!
      1szylider
      • olik1980 Re: To sie odważ teraz! 29.01.04, 16:26
        1szylider napisał:
        > A skąd masz te klientki?
        > W jaki sposób je poznałaś, jak zachęciłaś je do współpracy?

Mama (ale ona i tak ma full upust smile) + koleżanki ze studiów - najczęsciej
        mało kasiaste. Katalogi podawane pod ławką na nudnych wykładach.

> Nastepne 15 pozyskasz podobnie.

Aż tak licznego roku nie mamy.

> Teraz mam dla Ciebie taką radę: znajdź raz tydzień jedna nową klientkę, po
        > nastepnym roku bedziesz miała ich 15 + 52...

Ha! To to ja wiem, ale co mam robić? Stać na ulicy i rozdawać? Każdą rozmowę
        zaczynać od machania katalogiem?

> Ja wczoraj zalatwiałem z kolega trudne sprawy urzedowe, on mi pomagał, potem
        > poszlismy na piwo i uroczej barmance podalem katalog pytając czy widziała
        > najnowszy Oriflame, zamowiła na 150zł i powiedziała, ze jeszcze do końca
        > miesiąca uzupełni zamowienie ( w Oriflame kampania to miesiąc kalendarzowy)

No to gratuluję. Ja tak nie potrafię.

> Taka trema czasem bywa, ale to jak poproszenie pierwszy raz dziewczyny do
        > tańca, pocalowanie jej...

Akurat tego nigdy nie próbowałam tongue_out

> Zatem przyjmij moja radę i ZRÓB TO TERAZ!

Jakoś mi to nie ułatwiło, ale dziękuję za starania.
        • 1szylider Re: To sie odważ teraz! 29.01.04, 17:04
          Witam!

olik1980 napisała:

> 1szylider napisał:
          > > A skąd masz te klientki?
          > > W jaki sposób je poznałaś, jak zachęciłaś je do współpracy?
          >
          > Mama (ale ona i tak ma full upust smile) + koleżanki ze studiów - najczęsciej
          > mało kasiaste. Katalogi podawane pod ławką na nudnych wykładach.

+++ Skoro one kupuja na full upust, to po co się nimi zajmujesz?
          FGdybyś je zapisala do Klubu to nyłaby szansa, że one zwiększą zamówienia i
          dostaniesz większy upust sama.
          >
          > > Nastepne 15 pozyskasz podobnie.
          >
          > Aż tak licznego roku nie mamy.

+++Jesli zamierzasz pozotac tylko w kręgu studenckim, to są inne roczniki, inne
          wydziały, inne szkoły, akademiki...
          >
          > > Teraz mam dla Ciebie taką radę: znajdź raz tydzień jedna nową klientkę, po
          >
          > > nastepnym roku bedziesz miała ich 15 + 52...
          >
          > Ha! To to ja wiem, ale co mam robić? Stać na ulicy i rozdawać? Każdą rozmowę
          > zaczynać od machania katalogiem?

+++Możesz tak, ale są subtelniejsze metody...
          >
          > > Ja wczoraj zalatwiałem z kolega trudne sprawy urzedowe, on mi pomagał, pot
          > em
          > > poszlismy na piwo i uroczej barmance podalem katalog pytając czy widziała
          > > najnowszy Oriflame, zamowiła na 150zł i powiedziała, ze jeszcze do końca
          > > miesiąca uzupełni zamowienie ( w Oriflame kampania to miesiąc kalendarzowy
          > )
          >
          > No to gratuluję. Ja tak nie potrafię.

+++Nic trudnego, proste i naturalne...
          >
          > > Taka trema czasem bywa, ale to jak poproszenie pierwszy raz dziewczyny do
          > > tańca, pocalowanie jej...
          >
          > Akurat tego nigdy nie próbowałam tongue_out

+++ A ja tak..)))
          >
          > > Zatem przyjmij moja radę i ZRÓB TO TERAZ!
          >
          > Jakoś mi to nie ułatwiło, ale dziękuję za starania.

+++ Chcesz, abym ja Ci ułatwił? Ja Tobie nie ułatwię, bo tylko Ty sama możesz
          się przełamać otworzyć na potzreby innych ludzi, zaproponować im wspólpracę i
          mieć z tego rosnące dochody...

Mogę Ci tylko pokazać jak możesz to osiagnąc i potem w trakcie wspólpracować z
          Tobą, abyś szybciej osiagneła zalozone cele, które Ty sama wyznaczysz...

Pozdrawiam i zapraszam!
          1szylider
          • olik1980 Re: To sie odważ teraz! 29.01.04, 22:09
            > +++ Skoro one kupuja na full upust, to po co się nimi zajmujesz?
            > FGdybyś je zapisala do Klubu to nyłaby szansa, że one zwiększą zamówienia i
            > dostaniesz większy upust sama.

Tylko moja mama ma pełny upust. Nie chcę zarabiać na własnej rodzicielce.
            Koleżanki dostają jedynie prezenty (zależne od wielkości zamówienia)
            W każdym razie (wstyd się przyznać) mam zamówienia za max.500 zł miesięcznie.

> +++Jesli zamierzasz pozotac tylko w kręgu studenckim, to są inne roczniki,
            inne wydziały, inne szkoły, akademiki...

Ale ja ich nie znam! Mam zaczepiać osoby, z którymi nigdy nie rozmawiałam? Ja
            nie lubię, gdy mnie ktoś usiłuje nagabywać.

> +++Możesz tak, ale są subtelniejsze metody...

No to proszę mi je przedstawić. Bardzo proszę. Pomóz koleżance z konkurencji smile

> +++ Chcesz, abym ja Ci ułatwił? Ja Tobie nie ułatwię, bo tylko Ty sama możesz
            > się przełamać otworzyć na potzreby innych ludzi, zaproponować im wspólpracę i
            > mieć z tego rosnące dochody...

No to ja się możę zajmę czym innym, bo najwyraźniej mam niewłaściwy poziom
            pewności siebie.

> Mogę Ci tylko pokazać jak możesz to osiagnąc i potem w trakcie wspólpracować
            z
            > Tobą, abyś szybciej osiagneła zalozone cele, które Ty sama wyznaczysz...

Już chcesz mnie wciągnąć w Oriflame?
            • 1szylider Re: To sie odważ teraz! 29.01.04, 22:25
              olik1980 napisała:

> > +++ Skoro one kupuja na full upust, to po co się nimi zajmujesz?
              > > FGdybyś je zapisala do Klubu to nyłaby szansa, że one zwiększą zamówienia
              > i
              > > dostaniesz większy upust sama.
              >
              > Tylko moja mama ma pełny upust. Nie chcę zarabiać na własnej rodzicielce.
              > Koleżanki dostają jedynie prezenty (zależne od wielkości zamówienia)
              > W każdym razie (wstyd się przyznać) mam zamówienia za max.500 zł miesięcznie.
              >
              +++ Masz drugi sposób: dawaj bonusy za polecenie nowych klientek

> > +++Jesli zamierzasz pozotac tylko w kręgu studenckim, to są inne roczniki,
              >
              > inne wydziały, inne szkoły, akademiki...
              >
              > Ale ja ich nie znam! Mam zaczepiać osoby, z którymi nigdy nie rozmawiałam? Ja
              > nie lubię, gdy mnie ktoś usiłuje nagabywać.
              +++Zostaw tam ogłoszenie na tablicy, zrób pokaz kosmetyczny, do tego nie musisz
              być wisażystką, zawsze możesz z perfumami i pielegnacją...
              >
              > > +++Możesz tak, ale są subtelniejsze metody...
              >
              > No to proszę mi je przedstawić. Bardzo proszę. Pomóz koleżance z
              konkurencji :-

+++Powyżej przedstawiłem część. Na ulicy możesz co elegantszym Paniom wreczać
              zaproszenia na taka prezentacje, bo katalog wyszedłby chyba za drogo...
              > )
              >
              > > +++ Chcesz, abym ja Ci ułatwił? Ja Tobie nie ułatwię, bo tylko Ty sama moż
              > esz
              > > się przełamać otworzyć na potzreby innych ludzi, zaproponować im wspólprac
              > ę i
              > > mieć z tego rosnące dochody...
              >
              > No to ja się możę zajmę czym innym, bo najwyraźniej mam niewłaściwy poziom
              > pewności siebie.

+++Od dzisiaj stajesz się coraz pewniejsza...
              >
              > > Mogę Ci tylko pokazać jak możesz to osiagnąc i potem w trakcie wspólpracow
              > ać
              > z
              > > Tobą, abyś szybciej osiagneła zalozone cele, które Ty sama wyznaczysz...
              >
              > Już chcesz mnie wciągnąć w Oriflame?

+++Zawsze będziesz mile widziana...
              Czekam na Ciebie gdy juz się zdecydujesz, mowiłem jaki termin jest najlepszy.
              • olik1980 Re: To sie odważ teraz! 29.01.04, 22:42
                1szylider napisał:

> +++ Masz drugi sposób: dawaj bonusy za polecenie nowych klientek

Właśnie poprosiłam koleżankę - byłą kons. i moja obecną klientkę o polecenie
                mnie swoim byłym klientom

> +++Zostaw tam ogłoszenie na tablicy, zrób pokaz kosmetyczny, do tego nie
                musisz być wisażystką, zawsze możesz z perfumami i pielegnacją...

I co? Ludziom się chce przychodzić na takie coś? Coś nie wierzę.

> +++Powyżej przedstawiłem część. Na ulicy możesz co elegantszym Paniom
                wreczać
                > zaproszenia na taka prezentacje, bo katalog wyszedłby chyba za drogo...
                > >

Trudno mi uwierzyc w skuteczność, ale ja jestem dużym niedowiarkiem..

> +++Od dzisiaj stajesz się coraz pewniejsza...

Jeszcze polece na operację plastyczną smile

> > Już chcesz mnie wciągnąć w Oriflame?
                > +++Zawsze będziesz mile widziana...
                > Czekam na Ciebie gdy juz się zdecydujesz, mowiłem jaki termin jest najlepszy.

A skąd jesteś?
                Jesteś dosyć złośliwy i mocno upierdliwy i taki "trener" by mi się przydał.(to
                była pochwała) Ale ja na prawdę LUBIĘ KOSMETYKI AVON i nie chciałabym z nich
                rezygnować.
                • 1szylider Re: To sie odważ teraz! 29.01.04, 23:41
                  olik1980 napisała:

> 1szylider napisał:
                  >
                  > > +++ Masz drugi sposób: dawaj bonusy za polecenie nowych klientek
                  >
                  > Właśnie poprosiłam koleżankę - byłą kons. i moja obecną klientkę o polecenie
                  > mnie swoim byłym klientom

+++BRAWO!
                  >
                  > > +++Zostaw tam ogłoszenie na tablicy, zrób pokaz kosmetyczny, do tego nie
                  > musisz być wisażystką, zawsze możesz z perfumami i pielegnacją...
                  >
                  > I co? Ludziom się chce przychodzić na takie coś? Coś nie wierzę.

+++Nawet, co nie chce sie przychodzić, top czasem potrzebują kosmetyków...
                  I będą mieli kontakt...
                  >
                  > > +++Powyżej przedstawiłem część. Na ulicy możesz co elegantszym Paniom
                  > wreczać
                  > > zaproszenia na taka prezentacje, bo katalog wyszedłby chyba za drogo...
                  > > >
                  >
                  > Trudno mi uwierzyc w skuteczność, ale ja jestem dużym niedowiarkiem..

+++ Ja jestem z wykształcenia fizykiem, a u nas nic na wiarę ale na experymet,
                  zrób i przekonaj się...
                  Nie musisz mieć od razu tłumowna takim spotkaniu wystarczą 2-3 osoby, albo
                  nawet jedna...
                  >
                  > > +++Od dzisiaj stajesz się coraz pewniejsza...
                  >
                  > Jeszcze polece na operację plastyczną smile

+++Odradzamsmile
                  >
                  > > > Już chcesz mnie wciągnąć w Oriflame?
                  > > +++Zawsze będziesz mile widziana...
                  > > Czekam na Ciebie gdy juz się zdecydujesz, mowiłem jaki termin jest najleps
                  > zy.
                  >
                  > A skąd jesteś?
                  > Jesteś dosyć złośliwy i mocno upierdliwy i taki "trener" by mi się przydał.
                  (to
                  > była pochwała) Ale ja na prawdę LUBIĘ KOSMETYKI AVON i nie chciałabym z nich
                  > rezygnować.

+++Ja również myslę, że fajnie by nam sie wspólpracowalo, cieszę się,że lubisz
                  szczerość, której nauczylem wspinając w górach i żeglując, tam bajerowanie typu
                  jesteś świetna, gdy robisz błedy naraża Twoje zycie, u nas nadzieje na
                  spełnienie i Twoje finanse, zatem moim zadaniem bedzie pokazać Tobie wszystko
                  jak najdokladniej, abys zaczęla to robic lepiej niż ja, tym bardziej, że
                  Oriflame nas za to sowicie premiuje za wychowanie nowego Dyrektora Klubu...
                  A z Avonu nie musisz rezygnowac zaraz od razu teraz, bo mam duzo konsutantek z
                  Avonu, do których wcale nie wymagam wycofania się z A.., np ostatnio od Ani z
                  Górnego Śląska, a TY gdzie mieszkasz?
                  • olik1980 Re: To sie odważ teraz! 30.01.04, 00:14
                    1szylider napisał:
                    > > I co? Ludziom się chce przychodzić na takie coś? Coś nie wierzę.
                    > +++Nawet, co nie chce sie przychodzić, top czasem potrzebują kosmetyków...
                    > I będą mieli kontakt...

No może.. i co? Wizytówki? Druki na komputerze?

> > Trudno mi uwierzyc w skuteczność, ale ja jestem dużym niedowiarkiem..
                    > +++ Ja jestem z wykształcenia fizykiem, a u nas nic na wiarę ale na
                    experymet,
                    > zrób i przekonaj się...
                    > Nie musisz mieć od razu tłumowna takim spotkaniu wystarczą 2-3 osoby, albo
                    > nawet jedna...

Bosz... zadepczą mi mieszkanie...
                    Ja jestem politologiem o poglądach neorealistycznych smile
                    Przychodzą do mnie czasami koleżanki. Wyciągam wtedy wszystko co mam, nocujące
                    moga się nawet w moich kosmetykach wykąpać, umyc włosy moim szmponem, ale nie
                    widze super efektów.
                    Mam chyba trudną grupę...
                    Choć... z drugiej strony ostatnio namówiłam kumpelę na szampon do włosów po tym
                    jak podstawiłam jej pod nos i kazałam wachać smile

> > Jesteś dosyć złośliwy i mocno upierdliwy i taki "trener" by mi się przydał
                    > .
                    > (to
                    > > była pochwała) Ale ja na prawdę LUBIĘ KOSMETYKI AVON i nie chciałabym z ni
                    > ch
                    > > rezygnować.
                    > +++Ja również myslę, że fajnie by nam sie wspólpracowalo, cieszę się,że
                    lubisz
                    > szczerość, której nauczylem wspinając w górach i żeglując,

Ja się nauczylam zeglujac, żeby do polecania "rzuć kotwicę" dodawać "tylko do
                    wody a nie na pokład", ale to było takie OT smile

> spełnienie i Twoje finanse, zatem moim zadaniem bedzie pokazać Tobie wszystko
                    > jak najdokladniej, abys zaczęla to robic lepiej niż ja, tym bardziej, że
                    > Oriflame nas za to sowicie premiuje za wychowanie nowego Dyrektora Klubu...

No i dobrze. Ja nie lubię owijania w bawełnę. I dobrze wiem, ze od nowych
                    owieczek są %.(procenty - nie widać za dobrze)

> A z Avonu nie musisz rezygnowac zaraz od razu teraz, bo mam duzo konsutantek
                    z
                    > Avonu, do których wcale nie wymagam wycofania się z A.., np ostatnio od Ani z
                    > Górnego Śląska, a TY gdzie mieszkasz?

Piekne i stare miasto reprezentowane przez Jana Marię Władysława Rokitę.
                    W razie czego mozesz się ze mną kontaktorwac na privie, ale jestem twarda i nie
                    tak łatwo mnie przekonać.
                    • 1szylider Re: To sie odważ teraz! 30.01.04, 00:46
                      olik1980 napisała:

> 1szylider napisał:
                      > > > I co? Ludziom się chce przychodzić na takie coś? Coś nie wierzę.
                      > > +++Nawet, co nie chce sie przychodzić, top czasem potrzebują kosmetyków...
                      > > I będą mieli kontakt...
                      >
                      > No może.. i co? Wizytówki? Druki na komputerze?

+++Też...
                      Kążda metoda jest dobra, zobacz, że każdy handlwiec na wschodnim bazarze głośno
                      zachwala swój kram, wiec im głośniej bedziesz krzyczała, tym wiecej Cie
                      uslyszy...
                      >
                      > > > Trudno mi uwierzyc w skuteczność, ale ja jestem dużym niedowiarkiem..
                      > > +++ Ja jestem z wykształcenia fizykiem, a u nas nic na wiarę ale na
                      > experymet,
                      > > zrób i przekonaj się...
                      > > Nie musisz mieć od razu tłumowna takim spotkaniu wystarczą 2-3 osoby, albo
                      >
                      > > nawet jedna...
                      >
                      > Bosz... zadepczą mi mieszkanie...
                      > Ja jestem politologiem o poglądach neorealistycznych smile
                      +++ To przynajmniej zarobisz na cykliniarzasmile a co to jest neorealizm?
                      Ja jestem skrzywiony liberalnie...

> Przychodzą do mnie czasami koleżanki. Wyciągam wtedy wszystko co mam,
                      nocujące
                      > moga się nawet w moich kosmetykach wykąpać, umyc włosy moim szmponem, ale nie
                      > widze super efektów.
                      > Mam chyba trudną grupę...

+++Wykorzystują Cie.

> Choć... z drugiej strony ostatnio namówiłam kumpelę na szampon do włosów po
                      tym
                      >
                      > jak podstawiłam jej pod nos i kazałam wachać smile

+++Nieważne jaka metoda, wązne,że skutecznasmile
                      >
                      > > > Jesteś dosyć złośliwy i mocno upierdliwy i taki "trener" by mi się pr
                      > zydał
                      > > .
                      > > (to
                      > > > była pochwała) Ale ja na prawdę LUBIĘ KOSMETYKI AVON i nie chciałabym
                      > z ni
                      > > ch
                      > > > rezygnować.
                      > > +++Ja również myslę, że fajnie by nam sie wspólpracowalo, cieszę się,że
                      > lubisz
                      > > szczerość, której nauczylem wspinając w górach i żeglując,
                      >
                      > Ja się nauczylam zeglujac, żeby do polecania "rzuć kotwicę" dodawać "tylko do
                      > wody a nie na pokład", ale to było takie OT smile

+++NO jeszcze trzeba pamietac, żeby odwiąząć ja od nogi..smile
                      >
                      > > spełnienie i Twoje finanse, zatem moim zadaniem bedzie pokazać Tobie wszys
                      > tko
                      > > jak najdokladniej, abys zaczęla to robic lepiej niż ja, tym bardziej, że
                      > > Oriflame nas za to sowicie premiuje za wychowanie nowego Dyrektora Klubu..
                      > .
                      >
                      > No i dobrze. Ja nie lubię owijania w bawełnę. I dobrze wiem, ze od nowych
                      > owieczek są %.(procenty - nie widać za dobrze)

+++W nowe to najpierw musze inwestowac na własne ryzyko, od starych są lepsze
                      %, a najlepsze od Dyrektorek, najlepiej od Dyrektorek kolorowych...

>
                      > > A z Avonu nie musisz rezygnowac zaraz od razu teraz, bo mam duzo konsutant
                      > ek
                      > z
                      > > Avonu, do których wcale nie wymagam wycofania się z A.., np ostatnio od An
                      > i z
                      > > Górnego Śląska, a TY gdzie mieszkasz?
                      >
                      > Piekne i stare miasto reprezentowane przez Jana Marię Władysława Rokitę.
                      > W razie czego mozesz się ze mną kontaktorwac na privie, ale jestem twarda i
                      nie
                      >
                      > tak łatwo mnie przekonać.

+++Lubię twarde i wcale Cie nie przekonuję, juz powiezialem, że tak jak do
                      nowych metod, równiez do Oriflame, równiez do zarabiania coraz wiekszych
                      pieniędzy musisz przekonac sie sama...
                      Bo tylko Ty możesz wiedzieć dlaczego chcesz i co chcesz osiągnąc.., a ja od
                      tego aby pokazać Ci jak to zrobćsmile
                      • olik1980 Re: To sie odważ teraz! 30.01.04, 15:58
                        1szylider napisał:
                        > > Bosz... zadepczą mi mieszkanie...
                        > > Ja jestem politologiem o poglądach neorealistycznych smile
                        > +++ To przynajmniej zarobisz na cykliniarzasmile a co to jest neorealizm?
                        > Ja jestem skrzywiony liberalnie...

Jedno drugiego nie wyklucza. W skrócie:
                        jeżeli twierdzisz, że któregoś dnia jakiś Arab się na naszą obecnośc w Iraku
                        wkurzy i walnie w nasz Empajerstejt bulding w Stolicy, to jesteś realistą
                        jeżeli zaś twierdzisz, że no gdzie tam, Islam - religia miłości i pokoju, i tak
                        na prawdę Arab wie, że jesteśmy dobrzy itd. to jesteś utopistą.
                        Ale ja tróję s MSP miałam, więc może się coś nie zgadzac smile
                        Też jestem liberałem, ale po mnie mniej to widać.

> +++Lubię twarde i wcale Cie nie przekonuję, juz powiezialem, że tak jak do
                        > nowych metod, równiez do Oriflame, równiez do zarabiania coraz wiekszych
                        > pieniędzy musisz przekonac sie sama...
                        > Bo tylko Ty możesz wiedzieć dlaczego chcesz i co chcesz osiągnąc.., a ja od
                        > tego aby pokazać Ci jak to zrobćsmile

I jak masz zamiar to zrobić?
                        • 1szylider Re: To sie odważ teraz! 30.01.04, 22:16
                          olik1980 napisała:

> 1szylider napisał:
                          > > > Bosz... zadepczą mi mieszkanie...
                          > > > Ja jestem politologiem o poglądach neorealistycznych smile
                          > > +++ To przynajmniej zarobisz na cykliniarzasmile a co to jest neorealizm?
                          > > Ja jestem skrzywiony liberalnie...
                          >
                          > Jedno drugiego nie wyklucza. W skrócie:
                          > jeżeli twierdzisz, że któregoś dnia jakiś Arab się na naszą obecnośc w Iraku
                          > wkurzy i walnie w nasz Empajerstejt bulding w Stolicy, to jesteś realistą
                          > jeżeli zaś twierdzisz, że no gdzie tam, Islam - religia miłości i pokoju, i
                          tak
                          >
                          > na prawdę Arab wie, że jesteśmy dobrzy itd. to jesteś utopistą.
                          > Ale ja tróję s MSP miałam, więc może się coś nie zgadzac smile
                          > Też jestem liberałem, ale po mnie mniej to widać.
                          >
                          > > +++Lubię twarde i wcale Cie nie przekonuję, juz powiezialem, że tak jak do
                          >
                          > > nowych metod, równiez do Oriflame, równiez do zarabiania coraz wiekszych
                          > > pieniędzy musisz przekonac sie sama...
                          > > Bo tylko Ty możesz wiedzieć dlaczego chcesz i co chcesz osiągnąc.., a ja o
                          > d
                          > > tego aby pokazać Ci jak to zrobćsmile
                          >
                          > I jak masz zamiar to zrobić?

Witam!

Bardzo prosto!

Okreslasz cel, jaki chcesz osiągnąć konkretnie w złotówkach, ktore będziesz
                          zarabiala co miesiąc, bo to jest wymierne i weryfikowalne.

Potem zastanawiamy sie na jaki wysiłek możesz sobie pozwolić: czas i ile jesteś
                          w stanie inwestować we własny biznes( gdy mi sie podoba, to dokladam Tobie
                          drugie tyle) i to zadanie rozkładamy na realne moim zdaniem zadania miesięczne
                          tygodniowe, z przerwami i wyjatkami na sesje, wakacje, zaręczyny itp...

Dobieramy możliwe środki, które razem uzgadniamy i realizujemy plan, który na
                          bieżąco korygujemy aby osiagnąc cele cząstkowe, posrednie...

To zawsze wychodzi, opóźnienia moga być najwyżej parotygodniowe ale i podobnej
                          wielkości przyspieszenia...

Pozdrawiam i zapraszam!
                          1szylider
    • teegra Re: Krepuje się 01.02.04, 23:04
      DZIEWCZYNO ZNALAZŁAŚ ZŁEGO NAUCZYCIELA .NIE RÓB NIC PRZECIWKO SOBIE I DOBRZE ŻE
      NIE JESTEŚ NATRĘTNA. jAK MOŻNA NA SIŁĘ WCISKAĆ KATALOG I WYMUSZAĆ ZAMÓWIENIE.
      NIGDY TEGO NIE RÓB BO ZNAJOME ZACZNĄ CIE OMIJAĆ.
      • 1szylider Piszesz bzdury 02.02.04, 02:02
        Witam!

Piszesz bzdury, bo własnie nalezy byc otwartym i informowac ludzi o swojej
        ofercie...

Wszyscy w Twoim zasięgu muszą wiedzieć, że masz dla nich produkt, wszyscy muszą
        widzieć, że jesteś dobra i umiesz rozwiąć w swojej działce ich problemy

Pozdrawiam i zapraszam!
        1szylider
      • astruniamezatka Re: Krepuje się 23.02.04, 23:03
        Teegra ale nikt jej na siłe nie zmusza do wciskania katalogu w koncu sama sie
        zdecydowala na sprzedaz tych kosmetyków wiec niehc nie robi z siebie panikry i
        małej dziewczynki wstydzacej sie skoro nie umie podejsc do kogosc i zadac
        pytanie więc nie umie rozmaiac z ludzmi i tyle niech sie zamknie w pokoju i
        wtedy chyba nie jest to najlepsze wyjscie trzeba z ldzmi rozmawiac wtedy sie
        wie czego potrzebuja jakie maja wymagania problemy my mozemy w czesci im pomóc
        tylko trzeba to umiejetnie wykorzystac tylko troche wyobrazni.
    • 1szylider A na początek zadaj sobie pytanie.... 02.02.04, 02:16
      Witam!

Najprostsze pytanie: po co?

Mówię poważnie zadaj sobie pytanie: po jaką cholerę Ci więcej klientek?

Przecież to nic nie mówi...

Drugie pytanie: jakich klientek?
      Trzecie: gdzie one maja byc?

Przecież nie będziesz mieszkając npSzczecinie szukala klientek w Przemyslu!
      I to pewnie takich, które tylko raz na rok kupia po ćwierć pomadki...

A w ogóle pytanie, które powinnaś sobie zadać na samym początku: co chcesz
      przez to osiągnąc?
      I drugie pytanie: po czym poznasz, że osiagnęlas zamierzony rezultat?

Pozdrawiam i zapraszam!
      1szylider

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka