Dodaj do ulubionych

Sklep internetowy OUTLET?

26.01.12, 09:37
Witam. Prowadzę własny sklep odzieżowy typu OUTLET. Zastanawiam się czy nie otworzyć odsłony mojego sklepu w sieci. Nie mam z tym żadnego doświadczenia, czy ktoś mógłby mi objaśnić kilka podstawowych rzeczy? Od czego mam zacząć, itp.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • fredrick89 Re: Sklep internetowy OUTLET? 06.02.12, 08:47
      Wszystko zależy od tego czy chcesz zrobić to wszystko sama, czyli ściągnać jakiś szablon, wykupić domenę i opłacać serwer no i administrować sklepem oczywiście wink lub możesz zlecić to jakiejś firmie która zrobi to wszystko za Ciebie wedle twych wytycznych wink a Twoim jedynym problemem będzie dodawanie produktów no i oczywiście zarządzanie sprzedażą. Decyzja należy do Ciebie wink choć polecał bym Ci tą drugą opcję jeżeli masz trochę pieniędzy żeby wystartować z tym smile
      • nocinq123 Re: Sklep internetowy OUTLET? 07.02.12, 08:39
        Pieniądze by się znalazły, bo gdy czytam specjalistyczne fora ludzie mówią że się opłaca wink także raczej zdecydowałabym się na firmę. Znacie jakieś zaufane firmy ? i ile to mniej wiecej by kosztowało?
        • fredrick89 Re: Sklep internetowy OUTLET? 08.02.12, 11:08
          Firm które robbią sklepy jest wiele, ale o taką na prawdę zaufaną na prawdę jest ciężko. Najlepiej płacić abonament za sklep roczny, pół roczny czy kwartalny(to już zależy od Ciebie) a wtedy koszty założenia nie są mocno drogie wink polecam Ci msite.pl/ Dobra i solidna firma, maja sporo realizacji i zadowolonych klientów, hehe sam jestem jednym z nich wink zadzwoń do nich i przetestuj sklep przez 14 dni za darmo wink wtedy zdecydujesz.
          pozdrawiam wink
          • nocinq123 Re: Sklep internetowy OUTLET? 13.02.12, 10:29
            Zadzwonie i dopytam się wszystkiego, dziękuję za podpowiedź wink
            • fredrick89 Re: Sklep internetowy OUTLET? 17.02.12, 09:50
              i jak dzwoniłaś i dowiadywałaś się?
              • nocinq123 Re: Sklep internetowy OUTLET? 21.02.12, 09:26
                tak dodzwoniłam się wink miałeś rację wink msite.pl to dobra opcja wink przynajmniej jak dla mnie na początek wink kończe test sklepu ale już jestem na nich zdecydowania wink jak ktoś chce wydać mało pieniędzy, a mieć porządny sklep z pomocą techniczną to polecam gorąco wink
                • fredrick89 Re: Sklep internetowy OUTLET? 22.02.12, 10:15
                  Cieszę się że mogłem Ci pomóc wink powodzenia w interesie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka