byb2 20.02.08, 20:56 WITAM ZNA KTOS HURTOWNIE W BIAłYMSTOKU O NAZWIE MARS Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampe-luna Re: MARS BIAłYSTOK KTOS ZNA 21.02.08, 10:05 Mars to loteria-kupiłam od nich w przeciągu trzech lat kilkanaście ton niesortu.Czasami trafiał się worek prawie samych nowych ciuchów z metkami a czasami stare mokre zbutwiałe szmaty. Odpowiedz Link
zduno2 Re: MARS BIAłYSTOK KTOS ZNA 21.02.08, 17:54 masz racje ze to loteria ale aby uniknac szmat daja mozliwosc przejrzenia nawet niesortu za doplata 0,50zl za kg jesli towar ci nie pasuje rezygnujesz a jesli jest dobry mozesz wziasc nastepna partie i znowu przejrzec to super sprawa ja zawsze tak robie i tym sposobem nie biore szmat Odpowiedz Link
byb2 Re: MARS BIAłYSTOK KTOS ZNA 21.02.08, 19:05 Witam dzięki za odpowiedzi całkowicie sie zgadzam biorę od nich juz prawie rok z początku jechałem na zielonym sznurku potem troszeczke czerwonego teraz birmingam sporo zimy ale wmiare czysty ostatnio spróbowałem nowości anglia d2d totalna klapa. jestem z siedlec i nie mam mozliwosci zaglądania w worki.tak jak piszecie loteria.Pozdrawiam Odpowiedz Link
zduno2 Re: MARS BIAłYSTOK KTOS ZNA 22.02.08, 09:01 nie ma znaczenia czy jestes z siedlec czy z poznania kazdy moze zajrzec , gdy zajrzysz i ci sie nie podoba możesz brac nastepna partie w ciemno przeciez nie wyjezdzasz z niczym to tak jak bys wzial od razu w ciemno!! Odpowiedz Link