bmrz 22.07.09, 07:30 Szukam dobrego i uczciwego niesortu! Handluję odzieżą od wielu lat, więc nie obiecuj mi gruszek na wierzbie... Czekam tylko na poważne oferty Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cnet Re: Z SORTU NA NIESORT?!?!?! 04.11.09, 10:56 @bmrz: Prosze podac dla zainteresowanych sposob w jaki moga przeslac oferte umieszczanie reklam/info o towarze jako odpowiedzi do watku spowoduje, ze posty beda kasowane Odpowiedz Link
intel63 Re: Z SORTU NA NIESORT?!?!?! 04.11.09, 11:41 proszę o oferte hurtowa na maila intel63@wp.pl ( nie wiem czy dobrze zrozumiałem post ?) , uruchamia sklep i potrzebuje niesortu jak i sort, dziekuje Odpowiedz Link
cnet Re: Z SORTU NA NIESORT?!?!?! 04.11.09, 12:49 swietnie - chodzi o to, zeby hurtownie pod takimi postami nie spamowaly, a kierowaly oferte bezposrednio do zainteresowanej osoby. dziekuje, cnet Odpowiedz Link
rwasyls Re: Z SORTU NA NIESORT?!?!?! 09.01.10, 17:50 Witam bmrz, Zajmuje sie zbiorka odziezy uzywanej door 2 door, mam oferte sprzedazy towaru niesortowanego w cenie 1.35 zl/kg przy odbiorze w Polsce. Jesli jestes zainteresowany prosze o kontakt na maila info@huvien.com Odpowiedz Link
rwasyls Re: Z SORTU NA NIESORT?!?!?! 09.01.10, 20:40 W oferte wkradl sie blad. Cena to oczywiscie (funt) £1.35/kg. Odpowiedz Link
scigant5.2 Re: Z SORTU NA NIESORT?!?!?! 26.01.10, 17:02 FUNDACJI BUZKI}W TOWARZE TYM JEST BIZUTERIA I KOSMETYKI.TOWAR JEST BARDZO DOBRY , ZNAJDUJA SIE ROWNIEZ UBRANIA NOWE Z METKAMI.TOWAR SAMI PRZYWOZIMY Z ANGLII ,JESTESMY OCZYWISCIE PRZY ZALADUNKU.NIE POSIADAMY HURTOWNI ANI SKLEPOW WIEC NIE MA KOMBINACJI TAK JAK TO BYWA W NASZYCH POLSKICH HURTOWNIACH.TOWAR PRZYWOZIMY WYŁACZNIE NA ZAMOWIENIE JEST DOSTARCZANY DO KLIENTA BEZPOSREDNIO Z ANGLII.WYSTAWIAM FAKTURE WARTO.KONTAKT AWAT.ZAPRASZAM BO NAPRAWDE GNIESZKA 696 518 083 Odpowiedz Link
odziez.sort BEZ POŚREDNIKÓW, BEZ DODATKOWYCH KOSZTÓW! 28.01.10, 13:16 DYSTRYBUTOR Bedford Trading W ofercie posiadamy sortowaną odzież używaną pochodzącą z Anglii, Irlandii oraz Szkocji. Każdy zainteresowany współpracą z naszą firmą może zakupić odzież dziecięcą, damską oraz męską w zależności od potrzeb w jakości „lux” oraz „cream”. Odzież jest sortowana oraz pakowana w Anglii, przywożona w paczkach po ok. 15 kg. Jesteśmy bezpośrednim dystrybutorem na terenie polski, BEZ POŚREDNIKÓW, BEZ DODATKOWYCH KOSZTÓW!! lux : 25zł/kg dziecięcy męski damski cream : 47zł/kg dziecięcy damski męski kontakt e-mail: odziez.sortowana@gmail.com tel: 696 992 998 allegro: allegrosort Odpowiedz Link
1krzysiek76 Re: Z SORTU NA NIESORT?!?!?! 30.01.10, 11:46 Dzień dobry mam bardzo dobry niesort z holandii ponieważ sami zbieramy od dzwi do dzwi,sami dowozimy do klienta gratis.cena za 1kg- 4.8zł ale do uzgodnienia.Numer kontaktowy 888928675. Odpowiedz Link
rwasyls Re: Z SORTU NA NIESORT?!?!?! 30.01.10, 18:59 Witam, Kolejny nasz transport bedzie w polsce w piatek (tj. 5 luty 2010) Zasady takie Jak przy kazdej dostawie. 100% niesort Angielski dostarczony za 1, 35 funta brytyjskiego (6.35 PLN) wprost pod wasze drzwi. PAMIETAJ!!! Jezeli towar sie wam nie spodoba NIE MUSICIE przyjmowac dostawy. Zamowienia mailem na info@huvien.com lub telefonicznie (+44)7704702200 Prosze podac miejscowosc I nr telefonu. Odpowiedz Link
rad-ca Re: Z SORTU NA NIESORT?!?!?! 30.01.10, 19:18 Niesort niemiecko-holenderski.Oryginalny.Kontakt ewtemiks@googlemail.com Odpowiedz Link
tymon35 Re: Z SORTU NA NIESORT?!?!?! 30.01.10, 20:16 Zapraszam do Konina.Posiadam dtd angielski,irlandzki oraz kidney.Mozliwy dowoz na terenie całego kraju.Tel.663 742 059 Tymon Musiał Odpowiedz Link
generalb Re: Z SORTU NA NIESORT?!?!?! 04.02.10, 00:28 Witam, ja z kolei jestem zupelnie "swiezy" w tej branzy.Mam dostep do odziezy bazposrednio ze zbiorek(Irlandia) bez posrednictwa zadnej hurtowni czy sortowni.Jestem wlasciwie od dzisiaj na etapie poszukiwania odbiorcy.Jezeli jest Pan zainteresowany ewentualna wspolpraca to prosze o kontakt tel.503033622 badz mail generalb@gaze.pl.Dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link