Dodaj do ulubionych

Internet Explorer 6.0 - problem

IP: *.katowice.msk.pl 13.01.04, 15:52
Ludzie - pomóżcie proszę!
Od pewnego czasu - nie wiem dlaczego - nie mogę w Internet Explorerze
otwierać stron zapisanych w pdf., czy plików o formacie doc.
Próbowałem ponownie zainstalować Explorera, ale to nic nie zmieniło.
Co zrobić???
Z góry dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • magoi Re: Internet Explorer 6.0 - problem 13.01.04, 15:59
      Tylko jeden problem?
      Coz twoj problem nie ma nic wspolnego z IE, bez wzgledu na wersje. Zciagnij i
      zainstaluj Acrobat Reader (w co wchodzi plugin do IE) i Office (albo wordviwer)
      i wszystko bedzie cacy... Wiec nic dziwnego ze reperacja, lub przeinstalowanie
      IE nic nie pomaga...
      • Gość: Fidel Re: Internet Explorer 6.0 - problem IP: *.katowice.msk.pl 13.01.04, 16:39
        Dzięki serdeczne, ale mam jeszcze jeden problem - chodzi głównie o niego.
        Myślałem, że przy okazji rozwiązywania tamtego, rozwiąże się i on.
        Otóż chodzi o to, że od czasu do czasu skanuję dyski wchodząc na stronę
        www.mks.com.pl (skaner on-line), niestety uruchamiając Skaner On-Line otwiera
        się nowe okno i najpierw, kiedy dokonuje się "lokalizacja" dysków
        zainstalowanych na komputerze w lewym górnym oknie wydoczny jest malutki
        kwadracik z jeszcze mniejszymi kwadracikiem, kółkiem i trójkątem w środku -
        jest OK.
        Niestety potem - zamiast ukazania się możliwych do wyboru zakresów skanowania -
        ukazuje się we wspomnianym kwadraciku czerwony X.
        Raz jeszcze dzięki za pomoc.
        • magoi Re: Internet Explorer 6.0 - problem 14.01.04, 13:17
          Co do kvadraciku z innymi formami geometrycznymi to znaczy ze nie moze sciagnac,
          a wlasciwie czytac tego plugin ktory ma byc zainstalowany. Pewnie activeX
          komponent ktore nie laduje miedzy innymi pliku *.bmp. Kiedy IE dojdzie do tego
          ze tego obrazka pokazac nie moze to pokazuje czerwony X.
          To mniej czy wiecej tlumaczy ci dlaczego. Teraz musisz sam dojsc dlaczego on nie
          chce ladowac tego obrazka...
          Moze byc to bo brakuje ci jakiegos komponent albo bo wylaczyles pokazywanie czy
          tez uzystkowanie pewnych komponentow...
          Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka