gray 14.01.04, 15:31 7thguard.net/news.php?id=3702 żeby skorupka za młodu nie nasiąkła a monopol żył dostatnio. Link Zgłoś Obserwuj wątek
noname67 Re: linux - trzymać z dala od dzieci ;-) 14.01.04, 15:59 Mandrake jest ulubionym systemem mojej sześcioletniej córki! Co mam robić !!! Link Zgłoś
gray Re: linux - trzymać z dala od dzieci ;-) 14.01.04, 16:01 noname67 napisał: > Mandrake jest ulubionym systemem mojej sześcioletniej córki! Co mam robić !!! no może zareaguj na to jakoś bo dziewczyna wyskoczy na lekcji informatyki z czymś takim po czym zostanie zawieszona w prawach ucznia za rozpowiadanie herezji i skierowana przez pedagoga szkolnego do psychologa ;DDDD Link Zgłoś
noname67 Re: linux - trzymać z dala od dzieci ;-) 14.01.04, 16:08 gray napisał: > no może zareaguj na to jakoś bo dziewczyna wyskoczy na lekcji informatyki z > czymś takim po czym zostanie zawieszona w prawach ucznia za rozpowiadanie > herezji i skierowana przez pedagoga szkolnego do psychologa ;DDDD Dobrze, że już stosów nie ma. LOL Link Zgłoś
tswiercz Re: linux - trzymać z dala od dzieci ;-) 14.01.04, 16:01 Wizyta Billa w Polsce robi swoje. Nasze szkoly, biura jak widze maja za duzo kasy. 3 winy = pensja Policzcie ile mozna osob zatrudnic. Ale co jak co ,to w Polsce monopole sie chroni. Zwlaszcza monopolowe. :) Link Zgłoś