Gość: alcool IP: 10.128.138.* 06.02.02, 18:09 dlaczego gadu gadu nie wysyła smsów do plusa i ery mimo poprawnej instalacji? mysle że wielu ma podobne problemy, proszę o uwagi Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: luk Re: gadu do dupy IP: *.pai.net.pl 06.02.02, 21:00 to wina bramek operatorów tez sie z tym zgadzam, dzisiaj puszczałem kilka na plusa i ere. może czasami maja problemy operatorzy. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: gadu do dupy IP: *.chello.pl 07.02.02, 21:22 He he, a mi często nie działa bramka Plusa. Kurcze, a kiedyś Plusie tak wszystko wspaniale chodziło... Co sie dzieje???? Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: gadu do dupy IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 07:49 GG jest OK. I służy mi tylko do gadania. A sms-y zawsze wysyłam ze strony operatora. Te wszystkie "wysyłacze" to tylko odnośniki do bramek operatorów. I jak coś nie działa to tam szukaj. Link Zgłoś
dostep Re: gadu nie jest do dupy 08.02.02, 14:52 Wysyłam codziennie kilka do kilkanaście SMSów do Plusa, Ery czy Idei - za każdym razem dochodzą - dostaję odpowiedzi taką samą drogą - ja również używam Plusa. Więc z wysyłaniem SMSów nie ma problemu. Ja za to mam inny problem z tym samym Gadu: Odkąd zainstalowałem najnowszą wersję Gadu - nie jestem dostępny dla innych rozmawiających przez GG. Wysyłać SMSy przez SMS Expres mogę bez problemu a porozmawiać przez GG nie mogę. Przez pare sekund jestem dostępny a później samo przestawia się na "nie dostępny" . Spróbowałem wyrzucić tę wersję i zostać przy starszej wersji (kiedyś nie było takich kłopotów) ale już nić to nie pomogło. BARDZO PROSZĘ każdego forumowicza o podsunięcie mi pomysłu jak pozbyć się tego problemu. Link Zgłoś
Gość: iwona Re: gadu nie jest do dupy IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.02.02, 17:44 dostep napisał(a): > Ja za to mam inny problem z tym samym Gadu: > Odkąd zainstalowałem najnowszą wersję Gadu - nie jestem > dostępny dla innych rozmawiających przez GG. > Wysyłać SMSy przez SMS Expres mogę bez problemu a porozmawiać > przez GG nie mogę. Przez pare sekund jestem dostępny a później > samo przestawia się na "nie dostępny" . Spróbowałem wyrzucić > tę wersję i zostać przy starszej wersji (kiedyś nie było takich > kłopotów) ale już nić to nie pomogło. ***************************** Miałam podobny problem. Podobnie jak Ty wyrzuciłam gadulca i zainstalowałam starszą wersję, ale to nie pomogło. Wróciłam więc do najnowszej tylko że w trakcie rejestracji zdecydowałam się na nowy numer. Od tej pory rzadko się zdarza niedostępność :)) Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: gadu nie jest do dupy IP: *.chello.pl 08.02.02, 20:17 A czy ktoś próbował wysłać plik przez GG. Ja kilka razy próbowałem. Pojawiał się komunikat, że przesłanie pliku jest niemożliwe, albo komunikat, że użytkownik "po drugiej stronie" ma starszą wersje GG. A tymczasem zarówno ja, jak i kolega któremu próbowałem coś przesłać mieliśmy najnowszą wersje GG. O co chodzi. Co się dzieje Link Zgłoś
Gość: elle 24 Re: gadu jednak est do dupy IP: *.chello.pl 08.02.02, 21:34 ludzie, po co wam to beznadziejne gadu gadu? zainstalujcie sobie icq, nigdy nie ma problemow z plikami, sms-ami (jesli wszystko jest odpowiednio ustawione) itd. Link Zgłoś