Gość: xxxx IP: *.chello.pl 05.01.10, 00:29 czy google toorbal jest dostępny tylko dla internet explorer i firefoksa? bo nie mogę znaleźć dla opery, to pewnie nie ma? Link Zgłoś Obserwuj wątek
lemari Re: google toolbar dla opery 05.01.10, 09:36 Gość portalu: xxxx napisał(a): > to pewnie nie ma? Jak nie ma, jak jest: widgets.opera.com/widget/4282/ Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: google toolbar dla opery IP: *.chello.pl 05.01.10, 14:42 a nie ma po polsku? Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: google toolbar dla opery IP: *.chello.pl 05.01.10, 21:00 chcialabym sobie tak zrobic, jak mialam w internet explorer wyszukiwarke google toorbal na pasku narzedzi i nie wiem, wystarczylo sobie sciagnac toorbal i on sie sam instalowal na pasku, a tu nei wim , jak to zrobic Link Zgłoś
lemari Re: google toolbar dla opery 05.01.10, 21:16 Opera to nie IE my.opera.com/polski/forums/ Link Zgłoś
kell99 Re: google toolbar dla opery 05.01.10, 21:34 Kurcze, to Opera czegos nie ma?:) W koncu po co komus jakies dziadowskie rozszerzenia skoro Opera ma szystko :) Wybaczcie trollowanie, ale tak zawsze mi odpowiadaja milosnicy Opery. Link Zgłoś
lemari Re: google toolbar dla opery 05.01.10, 21:41 kell99 napisał: > Kurcze, to Opera czegos nie ma? Zgadza się, Google "nie lubi" Opery, to samo tyczy się platformy Windows Live. Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: google toolbar dla opery IP: *.chello.pl 05.01.10, 22:13 czyli nie da sie zainstalowac tej wyszukiwarki szkoda :/ ale nie w ruce do explorera, sciagnelam sobie ostatnio opere i jest the best, szybsza nawet od firefoksa brata Link Zgłoś
lemari Re: google toolbar dla opery 05.01.10, 22:25 zapaszkuj: narzędzia → preferencje → zaawansowane → przeglądanie → "sprawdzaj pisownię" zainstaluj słowniki (w polu gdzie piszesz wiadomość) → prawoklik → słowniki Link Zgłoś
Gość: xxx Re: google toolbar dla opery IP: *.chello.pl 05.01.10, 23:46 a jak to jest z tymi kartami..probowalam w preferencjach ustawic, ale cos mi nie idzie, a mianowicie: jak ustawic, zeby przegladac jednoczesnie rozne strony www, bez koniecznosci ponownego otwierania opery, tzn zeby w tym samym oknie moc sobie wracac do poprzedniej strony www, bo teraz mam tak ze jak wpisuje w pasek adres jakis to wyswietla mi sie nowa strona, a to co poprzednio przegladalam znika, a chcialabym zeby zapisalo sie na karcie, ze moge kliknac na nia i wrocic do tego.. Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: google toolbar dla opery IP: *.chello.pl 05.01.10, 23:51 nie chodzi mi o te karty szybkiego dostepu , gdzie sie wybiera i wpisuje ulubione strony www, tylko na biezaco Link Zgłoś
r0ger Re: google toolbar dla opery 06.01.10, 09:04 Ctrl+F12/zaawansowane/karty odznacz "Otwieraj nowe strony na bierzącej karcie" Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: google toolbar dla opery IP: *.chello.pl 06.01.10, 21:53 wczesniej juz to zaznaczylam, ale nic to nie dalo, to chyba przez to, ze mam zaznaczone 'tryb autorski', jak zmienie na styl uzytkownika, to wszystko sie przestawia :/ moze w widok/styl/zarzadzaj trybami/ trzeba ustawic? tylko, co tam mam odchaczyc? Link Zgłoś
lemari Re: google toolbar dla opery 07.01.10, 06:05 Gość portalu: xxxx napisał(a): >moze w widok/styl/zarzadzaj trybami/ trzeba ustawic? tylko, co tam ma > m odchaczyc? Nic tam nie ptaszkuj. narzędzia → preferencje → zaawansowane → karty wstaw.org/pokaz/40043 Link Zgłoś