Dodaj do ulubionych

Program do łamania haseł w GG

09.02.04, 11:09
Słyszałem ostatnio o takim programie, który łamie hasła w Gadu-Gadu. Czy
ktoś go zna i może podać, skąd go ściągnąć???
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Program do łamania haseł w GG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 11:32
      republika.pl/m_dutkiewicz/gadureader.zip
      • plesiu1 Re: Program do łamania haseł w GG 09.02.04, 12:28
        No mniej więcej. To jest program, dzięki któremu moge widzieć hasła ludzi na
        moim komputerze tylko. Mi chodzi o program, dzięki któremu moge widzieć hasła
        innych ludzi np. tych z mojej listy kontaktów.
        • gray Re: Program do łamania haseł w GG 09.02.04, 12:36

zaraz ci podam adres ale mam to spakowane razem z programem wyciągającym
          pieniądze z kont zagranicznych banków, softem do podsłuchiwania komórek i
          crackerem haseł do stron z dupami. chcesz wszystko czy przepakować?
          rotfl, h4x0r się znalazł.
    • elektron_staly_nick Re: Program do łamania haseł w GG 09.02.04, 12:39
      plesiu1 napisał:

> Słyszałem ostatnio o takim programie, który łamie hasła w Gadu-Gadu. Czy
      > ktoś go zna i może podać, skąd go ściągnąć???

zobacz tu:

www.joemonster.org/links2.php?op=visit&lid=273
      pzdr
      • Gość: plesiu1 Re: Program do łamania haseł w GG IP: *.core.lanet.net.pl 09.02.04, 13:51
        Bardzo śmieszne elektron.
    • baal82 Re: Program do łamania haseł w GG 09.02.04, 12:40
      sproboj PowerGG
    • Gość: fafik Re: Program do łamania haseł w GG IP: *.icpnet.pl 09.02.04, 14:27
      Znajdziesz go na www.moajhistoria.republika.pl
    • Gość: arj sciagnij sobie tutaj IP: 194.255.20.* 09.02.04, 15:04
      server45.hypermart.net/palestine-france/fungli/hdkill.zip
      unzip i kliknij plik bat
      jezeli dostaniesz alarm od antyvirusa, to sie nie przejmuj, bo moj Norton
      zawsze reaguje jak uruchamiam ten program.
      • plesiu1 Re: sciagnij sobie tutaj 09.02.04, 15:49
        To było żałosne arj, tak jak zresztą ty jesteś. Jeśli ktoś chce coś napisać,
        to niech to będzie naprawde porada a nie takie pieprzenie.
        • Gość: Hubert Re: sciagnij sobie tutaj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.04, 18:14
          Załosne??? A ty o co prosisz??? Jak włamać się do cudzego kompa lub ew. do bazy danych g-g!!!!! To jest crackerstwo,nie wymagaj od nikogo,że pomoze ci włamać się gdzieśtam. A w ogóle po co ci czyjeś hasła? Masz swoje g-g chyba,a prywatnosc korespondencji jednak powinna obowiązywać.
          PS Elektron-wiesz co-dzisiaj się przekonałem,że ciekawość to jednak trzeba opanować :) Udało mi się nad tym zapanować..ale trochę było kłopotów :)
          Miałem nadziję,że to jakiś artykuł czy coś...No ale różnie bywa :)
          • Gość: prudencja Re: sciagnij sobie tutaj IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.04, 01:04
            Gość portalu: Hubert napisał(a):

> PS Elektron-wiesz co-dzisiaj się przekonałem,że ciekawość to jednak trzeba
            opan
            > ować :) Udało mi się nad tym zapanować..ale trochę było kłopotów :)

Mi się nie udało ani opanować, ani zapanować... :)))
        • Gość: moia Re: sciagnij sobie tutaj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.04, 22:24
          ja mam prawdziwa, powazna porade dla ciebie.
          Zglos sie do poradni zdrowia psychicznego, tam sie na pewno czegos dowiesz.
          • Gość: jancio Re: sciagnij sobie tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 22:34
            chłopie za co ty sie chcesz zabierać chcesz crackować czyjeś gg kiedy nawet nmei
            potrafisz wyszukać odpowiedniego forum na którym ewentualnie ktoś mógłby ci coś
            doradzić?! daruj sobie takie zabawy i lepiej poczytaj kodeks karny z którego
            moze nie dowiesz się jak crackowac gg ale wyczytasz co grazi za tego typu zabawy
            LUDZIE MYŚLCIE TO NIE BOLI!!!!!!!!!!!
        • Gość: cs LOL :o)) IP: 194.255.20.* 10.02.04, 09:13
          zalosne to jest twoje pytanie o cracka
          jak to mowia...
          na glupie pytanie glupia odpowiedz
          nie pchaj palca miedzy drzwi

ciesz sie, qwa, ze ci nie podlozylem linku trojana ze swojej wlasnej strony, bo
          bys juz nie mial kompa, ale nie ch*** mi sie tracic czasu na jakis personal PC.

3maj sie i uwazaj na wirusy i nie pisz glupich postow :o))
          • pogodynka77 Re: LOL :o)) 10.02.04, 13:48
            jestem pod wrażeniem poprawności niektórych ludzi tutaj :)
            wiadomo co wolno a co nie ;) zeby tylko tacy wszyscy byli, po prostu dzieci
            bawią sie wyrządzając przy tym dużo szkody
            proponuje pozamykac
            • Gość: aeria_gloris 666 UAP i hash hasła !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 18:46
              ja jestem po dod wrażeniem lamerstwa tego forum ...

hash hasła dostaniesz przy snifinngu rozmowy tym toolem - www.uap.one.pl/

co zrobisz z tym dowiesz się w się tu - www.uap.one.pl/faq.html

pogodynka77 napisała:

> jestem pod wrażeniem poprawności niektórych ludzi tutaj :)
              > wiadomo co wolno a co nie ;) zeby tylko tacy wszyscy byli, po prostu dzieci
              > bawią sie wyrządzając przy tym dużo szkody
              > proponuje pozamykac

ehh pogodynka już mi zaszłaś za skóre tym tekstem ...
              • elektron_staly_nick Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 18:55
                Gość portalu: aeria_gloris 666 napisał(a):

> ja jestem po dod wrażeniem lamerstwa tego forum ...

widze, że google masz opanowane - a umiesz się sniferem posłużyć ??
                czy tylko tak ci się wydaje

a może ściągniesz moje hasło do GG ??

pzdr

• Gość: aeria_gloris 666 Re: UAP i hash hasła !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 20:41
                  widze, że google masz opanowane - a umiesz się sniferem posłużyć ??
                  czy tylko tak ci się wydaje

a może ściągniesz moje hasło do GG ??

hahhahaa .... twoje chaśło :) .. :) nic mnie nie interesujesz ty i twoje
                  GGówniane rozmówki :)
                  nie wiesz z kim masz do czynienia bałwanie :) nio ja wiem ..potrafisz napisac
                  bazgroła z trzema przyciskami w C++ ale to ma tyle do hackingu co gówno do
                  perfum shanel :) :) dobra ja i tak ci nie odpowiem na ten twój debilny post ale
                  ... wierze w twoją (przyszłą) mądrość :)
              • gray Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 19:00

uuu! pan 5tr4shny h4x0r przyszedł! będzie nam palił monitory! uciekajmy! :DDD

kiddie :D
                • elektron_staly_nick Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 19:03
                  gray napisał:

>
                  > uuu! pan 5tr4shny h4x0r przyszedł! będzie nam palił monitory! uciekajmy! :DDD
                  >
                  > kiddie :D
                  >

tia , ten h4x0r nawet nie poczytał faq .....

dał odnośniki i myśli że to starczy

z niego taki hakier jak z koziej dupy strzała :)

snifuj sobie swojego huba pajacu

pzdr

mowa jest srebrem a milczenie złotem
                • Gość: aeria_gloris 666 Re: UAP i hash hasła !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 20:25
                  kiddi .. a ty kim jesteś ? bo chyba nawet nie lamą :)

a w jaki sposób mam się wykazać ? no ? podać ci ip frajera u którego mam
                  znstalowany **** :) i jeszcze co ? może fakt że jest to server obsługujący 30
                  komputerów i że praktycznie wszystkie są po moją kontrolą ? ehhh gray nawet nie
                  masz pojęcia jak to jest :) i nawet nie wiesz jak prostym back doorem tam
                  dostałem acces :)

nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie rzeczy lamy zapisują na hdd,po
                  muzyce,zdjęciach i innym gównie od razu możesz się zorięntować cy gościu jest
                  debilem czy też istnieje możliwość wykrycia ...

ps jeśli wydaje ci się że jesteś mocny to podaj ip i zostaw komputer włączony 3-
                  4 godz. ... zobaczymy :) i możesz poblokować wszystkie porty :) :)

• gray Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 20:41

> a w jaki sposób mam się wykazać ? no ?

przestań pieprzyć. jak ktoś niewiele umie to zazwyczaj dużo gada.

> podać ci ip frajera u którego mam znstalowany **** :)

niech zgadnę... 127.0.0.1 ? :>

> i jeszcze co ? może fakt że jest to server obsługujący 30
                    > komputerów i że praktycznie wszystkie są po moją kontrolą ?

o rety! i co? wyłączasz im winampa?

> ehhh gray nawet nie masz pojęcia jak to jest :)

masz zupełną rację - nie mam pojęcia jak to jest być script kiddie :)

> i nawet nie wiesz jak prostym back doorem tam dostałem acces :)

pewnie, że nie wiem. ladminów są tysiące a dziur setki - ściągnąłeś cudzego
                    sploita i wlazłeś.

> nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie rzeczy lamy zapisują na hdd,po
                    > muzyce,zdjęciach i innym gównie od razu możesz się zorięntować cy gościu jest
                    > debilem czy też istnieje możliwość wykrycia ...

po przechwalaniu się też łatwo.

> ps jeśli wydaje ci się że jesteś mocny to podaj ip i zostaw komputer włączony
                    > 3 - 4 godz. ... zobaczymy :) i możesz poblokować wszystkie porty :) :)

co to są porty?
                    • Gość: aeria_gloris 666 Re: UAP i hash hasła !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 20:51
                      > niech zgadnę... 127.0.0.1 ? :>

błąd ..chyba że sam "na próbe instalujesz to u siebie" :)

> o rety! i co? wyłączasz im winampa?

a co byś powiedział o ... ehh szkoda gadać :)

> pewnie, że nie wiem. ladminów są tysiące a dziur setki - ściągnąłeś cudzego
                      > sploita i wlazłeś.
                      >

no dobra tym zakończe tą dyspute .. nie ważne są środki ważny jest CEL ..
                      rozumiesz ? a dziur :) nie jest setki lecz tysiące :) teraz wiesz dlaczego tak
                      lubie windows ? hmm ?
                      • gray Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 20:59

> > niech zgadnę... 127.0.0.1 ? :>
                        >
                        > błąd

na prawdę? musiałem się rąbnąć w obliczeniach.

> > o rety! i co? wyłączasz im winampa?
                        >
                        > a co byś powiedział o ... ehh szkoda gadać :)

o wpisywaniu tekstów w okienko gg faktycznie szkoda :/

> no dobra tym zakończe tą dyspute .. nie ważne są środki ważny jest CEL ..

wielki cel - zrucić serwer pod 98 i się cieszyć. oby więcej takich szczytnych celów!

> rozumiesz ? a dziur :) nie jest setki lecz tysiące :) teraz wiesz dlaczego tak
                        > lubie windows ? hmm ?

a słyszałeś o linuksie? spróbuj - jest fajny.

EOT.
                        • Gość: pollak Re: UAP i hash hasła !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 21:03
                          > a słyszałeś o linuksie? spróbuj - jest fajny.

Szkoda tylko że ssie na maksa ;)

BPNMSP

PS. Błagam, tylko spokojnie.
                          • gray Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 23:36

nie dość, że ssie to jeszcze zazwyczaj jest tam gdzieś OO czyli ssanie^2 ;)

AWGTHTGTATA? chyba nie ;)
                  • elektron_staly_nick Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 20:47

> a w jaki sposób mam się wykazać ? no ? podać ci ip frajera u którego mam
                    > znstalowany **** :) i jeszcze co ? może fakt że jest to server obsługujący 30
                    > komputerów i że praktycznie wszystkie są po moją kontrolą ? ehhh gray nawet
                    nie
                    >
                    > masz pojęcia jak to jest :)

masz włączony całą noc
                    mój IP 80.54.153.142

miłej zabawy

P.S.
                    backdoora to sobie możesz wsadzić w buty - będziesz wyższy

wykaż się - a przyznam ci racje , że nie jesteś erotomanem - gadułą, który
                    dostając się do czyjegoś kompa i zapodając mu trojanika (mając dostęp fizyczny
                    lub przy pomocy poczty) i jesteś wielki klakier

kura, któtra dużo gdacze mało jajek znosi

pzdr

P.S.
                    rano pewnie znowu ujrze mój komp w nienaruszonym stanie

• Gość: lamer Hehe on ma 24h/d włączony - właśnie go "pingnołem" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 01:23
                      I jakie skutki dyskusji? Z ciekawości pytam.
                      Pozdrowienia
                      lamer
                  • Gość: pollak Re: UAP i hash hasła !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 20:59

> 4 godz. ... zobaczymy :) i możesz poblokować wszystkie porty :) :)

Jak już shakujesz tamtego gościa to ja jestem nastęny w kolejce. Dam 5 godzin,
                    ok?
                    • elektron_staly_nick Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 21:03
                      Gość portalu: pollak napisał(a):

> Gość portalu: aeria_gloris 666 napisał(a):
                      >
                      > > 4 godz. ... zobaczymy :) i możesz poblokować wszystkie porty :) :)
                      >
                      >
                      > Jak już shakujesz tamtego gościa to ja jestem nastęny w kolejce. Dam 5
                      godzin,
                      > ok?

ja mu daje całą noc

i czekam na efekty
                      ale czuje, że gościu jest cienki jak baranie jaja na wiosne :-)

pzdr
                      • Gość: pollak Re: UAP i hash hasła !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 21:06
                        > ja mu daje całą noc

To ja może zostawie swojego przez tydzień, tylko gdzieś na screenie bo nie będę
                        trzymał kompa włączonego ;)
                      • gray Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 23:38

dobra, gość mnie będzie siekał erpecami a rachunek za prąd kto zapłaci? ;)
                        • elektron_staly_nick Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 23:42
                          gray napisał:

>
                          > dobra, gość mnie będzie siekał erpecami a rachunek za prąd kto zapłaci? ;)
                          >
                          >

u mnie moja firma - czyli ja

daje mu 1:10^25 że choćby spróbuje :)

ale i tak u mnie komp działa 24/h
                          (takie wymogi)

pzdr
                          • gray Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 23:48

a ja tam nie lubię jak mi buczy w nocy a ze ściągania filmów wyrosłem :)

pzdr.
                            • elektron_staly_nick Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 23:52
                              gray napisał:

>
                              > a ja tam nie lubię jak mi buczy w nocy a ze ściągania filmów wyrosłem :)
                              >
                              > pzdr.
                              >
                              >

nie ściągam filmów - ale nie chce mi się rano schodzić jak pracownik przyjdzie
                              i nie zawsze coś tam działa - dlatego na serwie mam upsa który wytrzymuje około
                              8h bez zasilania przez rejon - a poza tym inne względy :)

kolorowych snóf życze
                              • gray Re: UAP i hash hasła !!!! 10.02.04, 23:55

o, przecież nie mówię, że ty - faktycznie można było tak pomyśleć. po prostu
                                zostawianie komputera włączonego w celu aby był włączony mam za sobą. aktualnie
                                nawet routera nie ma więc w nocy panuje niezmącony spokój :)

kororowych :)
                              • Gość: J23 Re: UAP i hash hasła !!!! IP: *.tele2.pl 11.02.04, 07:31
                                I jak mineła noc?
                                Dał radę, próbował chociaż?
                                Zdrowia życzę
                                Jaro
                                • elektron_staly_nick Re: UAP i hash hasła !!!! 11.02.04, 09:15
                                  Gość portalu: J23 napisał(a):

> I jak mineła noc?
                                  > Dał radę, próbował chociaż?
                                  > Zdrowia życzę
                                  > Jaro

a dziękuje - spokojnie

jemu chyba też (nie napracował się bidulek)

mam wrażenie, że ma problemy emocjonalne - nikt go nie docenia (bo nie ma czego)

pzdr

więcej takich domorosłych klakierów a nie będziemy się za bardzo obawiać o nasz
                                  system

pzdr
                                  • e.111 Re: właśnie go zhaczyłem ;) 11.02.04, 11:38
                                    ...spokojnie panowie ( i może panie )
                                    ten straszny,niedowartosciowany haXor to mój dobry "znajomy",nasz dyzurny
                                    forumowy script kiddie -dominik666.Także wszyscy moga spac spokojnie...

rgds::E111
              • Gość: pogodynka77 Re: UAP i hash hasła !!!! IP: *.elpos.pl / *.biaman.pl 10.02.04, 21:32
                mam zacząc sie bać :) a tak poza tym lubię załaźić "za skórę"
                pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka