Dodaj do ulubionych

vista a hasło

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 19:27
Witam wszystkich.Mam mało używany laptop z vista.Problem polega na tym iż założyłem hasło użytkownika i oczywiście po pewnym czasie zapomniałem.Stad moje pytanie czy można je jakoś obejść czy trzeba na nowo wgrywać system?Dzięki za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • user0001 Re: vista a hasło 06.02.10, 19:35
      Istnieją specjalizowane linuksowe live cd do zmiany zagubionych haseł, na
      przykład: trinityhome.org/Home/index.php?front_id=12&wpid=5
      • Gość: jojo Re: vista a hasło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 20:12
        Dziękuje koledze,ale mój angielski jest na poziomie 0 niestety.Czy ktoś mógłby opisać mi po krótce na czym polega działanie tego programu.
        • Gość: kość Re: vista a hasło IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 20:26
          obrazkowo krok po kroku
          • Gość: jojo Re: vista a hasło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 20:47
            Dziękuje
    • Gość: y Re: vista a hasło IP: 195.205.64.* 06.02.10, 23:20
      www.youtube.com/watch?v=LWpihUAFR8o
      • r0ger Re: vista a hasło 06.02.10, 23:29
        Fajnie, że koledzy pomogli złodziejowi uruchomić kradziony sprzęt. Te stwierdzenia typu "mam mało używanego laptopa" o czym świadczą? A to, że założył hasło i po "pewnym czasie" zapomniał? Znaczy przez ten czas nie uruchamiał, czy też pamięć ma bardzo krótką?
        • Gość: kość Re: vista a hasło IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 08:41
          r0ger napisał:

> Fajnie, że koledzy pomogli złodziejowi uruchomić kradziony sprzęt. Te stwierdze
          > nia typu "mam mało używanego laptopa" o czym świadczą? A to, że założył hasło i
          > po "pewnym czasie" zapomniał? Znaczy przez ten czas nie uruchamiał, czy też pa
          > mięć ma bardzo krótką?

Gdyby nie my to by nie uruchomił?Zamknąć tych co pomogli i moderatora że zezwolił na zamieszczenie postów.
          • Gość: jojo Re: vista a hasło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 12:13
            Popieram kolegę "kość",a tak na marginesie kolego r0ger to zawsze uważałem, ze masz trochę oleju w głowie czytając twoje posty,zbyt szybko oceniasz ludzi nic o nich nie wiedząc.No cóż cecha narodowa polaka wzięła górę ,zapewniam cie jednak,że nie jestem złodziejem i że to mój lapek.Gdybym go ukradł to nie bawił bym się w odzyskiwanie haseł tylko wgrał na nowo cokolwiek.Pozdrawiam i życzę więcej wiary w ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka