Gość: Animozja IP: *.aine.pl 24.02.04, 22:00 Jesli ktos moze mi wskazac adres, gdzie mozna znalezc ciekawy link o makrach, bede bardzo zobowiazana. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: Chcę się nauczyć pisać makra w Excelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 08:46 excel.republika.pl/vba.htm Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Chcę się nauczyć pisać makra w Excelu IP: 213.68.127.* 25.02.04, 10:27 bardzo fajne przyklady Dodam jeszcze jeszcze jedna "sztuczke" Czasami dobrze jest nagrac sobie makro i potem je obejrzec w edytorze. To moze byc droga na skroty jak napisac makro ktore automatyzuje nasze zadania. Nagrywasz sobie szkielet dzialania, a potem dopasowujesz do swoich potrzeb, parametryzujac i np. dopisujac formatke z polami ... Oczywiscie nie dotyczy to wlasnych funkcji, ktore musisz napisac od podstaw. Link Zgłoś
Gość: Animozja Re: Chcę się nauczyć pisać makra w Excelu IP: *.aine.pl 25.02.04, 18:42 Dzieki piekne za ciekawy link. Mam teraz pozyteczna lekture.Pozdraewiam Link Zgłoś
pika17 Re: Chcę się nauczyć pisać makra w Excelu 26.02.04, 13:29 Ja też ale obejrzyj przykłady... większość nie działa prawda? Jak widzisz "spece" z Microsoftu też nie potrafią :-) Link Zgłoś
Gość: hiolka Re: Chcę się nauczyć pisać makra w Excelu IP: 194.156.135.* 26.02.04, 14:50 Troche teorii i namiary na literature: www.vba.matrix.pl Link Zgłoś