Gość: delete IP: *.dietrich.untertrifaller.com 04.03.04, 09:11 Na kompie mam zainstalowany Windows XP Home. Chcialbym zrobic upgrade do Professional. Czy musze na nowo instalowac system i oprogramowanie, czy da to sie zrobic inaczej??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jahwe1 Re: Windows XP Home i Professional 04.03.04, 09:17 wielkiej różnicy miedzy Home a Prof nie zobaczysz, różnica to tylko bezpieczenstwo i inne mało dla ciebie znaczace zmiany. Tak ze zastanów sie co ci to daje Link Zgłoś
Gość: delete Re: Windows XP Home i Professional IP: *.dietrich.untertrifaller.com 04.03.04, 09:21 Oficjalny Support mojego software'u odmawia pomocy jak tylko slyszy lub widzi XP Home, wiec musze zmienic na Professional, ale nie chce mi sie na nowo instalowac systemu. Link Zgłoś
Gość: delete Re: Windows XP Home i Professional IP: *.dietrich.untertrifaller.com 04.03.04, 09:26 Support jak support :-))) Link Zgłoś
Gość: JP Re: Windows XP Home i Professional IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 04.03.04, 09:30 Kazdy wyzszy windows mozna instalowac na nizszy. Nie styszalem aby w XP bylo innaczej. Przy instalacji wybierz opcje upgrade. Roznice pomiedzy Home i Prof sa oczywiscie znaczace. Link Zgłoś