Dodaj do ulubionych

Proste pytanie do Edonkey'owców.

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.04, 23:17
Nie mam za bardzo czasu się z tym bawić, a chce spróbować z tego skorzystać,
czy ktoś może więc podać ze trzy, cztery dobre polskie serwery do wpisania.
Nie chcę żadnych plików, tylko parę serwerów do wpisania ręcznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Proste pytanie do Edonkey'owców. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.04, 00:36
      .
    • Gość: . Re: Proste pytanie do Edonkey'owców. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.03.04, 20:24
      .
    • Gość: . Re: Proste pytanie do Edonkey'owców. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.03.04, 18:08
      .
      • Gość: . Re: Proste pytanie do Edonkey'owców. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.04, 17:23
        .
    • Gość: Michael Re: Proste pytanie do Edonkey'owców. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.04, 23:32
      Ludzie, naprawdę nikt nie wie ?!?!? Przecież wszyscy z tego korzystają. Tylko
      kilka serwerów...
      • jwoj Re: Proste pytanie do Edonkey'owców. 27.03.04, 02:17
        po pierwsze listę serwerów masz w pliku server.met,po drugie nie ma polskich
        serwerów a jeżeli są lepiej korzystać z niemieckich
        dotyczy to emule a nie edonkey,bo edonkeya nie używam
        • Gość: Michael Re: Proste pytanie do Edonkey'owców. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.04, 02:47
          Serwery zawarte w tym pliku nie działają. Dlatego potrzebne są inne, najlepiej
          polskie bo chcę ściągać polskie pliki. Jest jakiś taki o nazwie NLed ale nie
          wiem jak się do niego dostać.
    • Gość: user Re: Proste pytanie do Edonkey'owców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 20:10
      Tu jest kilka fajnych serwerów:
      www.esel-paradies.de/server/server.met
      www.astercity.net/~piotreq/server.met
      • jwoj Re: Proste pytanie do Edonkey'owców. 29.03.04, 01:51
        plików nie ściągasz z serwerów tylko od innych ludzi,więc nie ma znaczenia czy
        są z polski czy z tajwanu,liczy się ping do serwera i liczba uzytkowników
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka