Dodaj do ulubionych

Jakim programem najlepiej ściągać filmy ?

IP: 80.51.226.* 28.04.04, 15:06
Jak wyżej. Chodzi mi o to aby były ściągane w miarę szybko i aby była dość
duża filmoteka.
I jeszcze jedno mam kazę czy jeśli zainstaluję jeszcze jakiś program p2p to
czy nie będą się ze sobą "gryzły" (tak jak jest z progr. antywirusowymi) ?
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Jakim programem najlepiej ściągać filmy ? IP: *.um.kielce.pl / *.um.kielce.pl 28.04.04, 15:27
      Ani chybi się "pogryzą" jak wściekłe buldogi:D
      • ddarekkk Re: Jakim programem najlepiej ściągać filmy ? 29.04.04, 13:43
        zainstaluj DC++ tylko tego używam Znajdziesz tam wszystko , olej kaze coraz
        czesciej sciaga sie pliki nie do odtworzenia.Mozesz sobie zainstalowa spokojnie
        inne p2p tylko nie odpalaj na raz, bo tak jak ci ktos wczesniej napisal pogryza
        sie
        • Gość: pele Re: Jakim programem najlepiej ściągać filmy ? IP: *.icpnet.pl 29.04.04, 14:10
          sie nie pogryzo. so lagodne. ja mam kaze lite -co do filmow ktorych sie pozniej
          nie da odtworzyc - kazaalite ma avipreview do podgladu. pozdrawiam.aha - co do
          dwoch programow - mialem jednoczesnie kaze i winmx'a - nie bylo problemow.
          tymczasem emule strasznie 'zamula' kompa
    • shiter Re: Jakim programem najlepiej ściągać filmy ? 29.04.04, 14:21
      eMule jest dobry na wszystko, a kaaza już zipi resztkami sił.
      Co do DC++ to musisz udostępniać masę danych żeby jakoś szło. Przy emulu tak
      nie ma.
      Pozdr.
    • Gość: lolek Re: Jakim programem najlepiej ściągać filmy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 12:33
      Ja używam Overnet.Można tam znaleźć dosłownie wszystko,korzysta również z
      linków emule i ednkey, a wyszukiwanie źródeł trwa chwilę tylko. Poza tym po
      rozpoczęciu ściągania pokazuje rzeczywiste nazwy pliku i jak nazwa gdzieś jest
      inne zmieniam plik do ściągania, trwa to chwilkę. Transfery różnie, raz 15kilo,
      raz 3.Średnio 5 kilobajtów na sekundę na łączu 15Kb/sek.
      • Gość: Gość Re: Jakim programem najlepiej ściągać filmy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:53
        No widzisz, a na DC++ przy laczu 640 kb/s wyciagam 40-60kB/s przy sciaganiu.
        Fakt, trzeba conieco udostepniac, ale warto!!!
    • Gość: pp Re: Jakim programem najlepiej ściągać filmy ? IP: *.aster.pl 05.05.04, 18:33
      Polecam bittorrent, zreszta zajrzyj tu www.suprnova.org/
      • Gość: mmm Re: Jakim programem najlepiej ściągać filmy ? IP: 195.150.64.* 19.05.04, 14:48
        Ale jak ściągać filmy z tej strony, czy trzeba coś najpierw instalować na
        kompie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka