Dodaj do ulubionych

discman fa-2062 firmy First Austria???

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 22:03
hej,
czy ktoś ma jakieś doświadczenia ze sprzętem tej firmy.
jest dużo taniej niż przy "firmówkach", ale obawiam się, że w związku z tym
sprzęt może być sobie taki lub absolutnie beznadziejny...
dzięki z góry za pomoc i pozdrowionka:)
Obserwuj wątek
    • Gość: bzykbzyk Re: discman fa-2062 firmy First Austria??? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 08.05.04, 16:11
      esml24 napisał(a):

> hej,
      > czy ktoś ma jakieś doświadczenia ze sprzętem tej firmy.
      > jest dużo taniej niż przy "firmówkach", ale obawiam się, że w związku z tym
      > sprzęt może być sobie taki lub absolutnie beznadziejny...
      > dzięki z góry za pomoc i pozdrowionka:)

Czy Discman to KOMPUTER?
      Jak sie obawiasz to po co sobie tym zawracac glowe?

Wszystko czym ryzykujesz to tylko kasa!

Zawsze uwazam NIE ZAWRACAC sobie glowy nie znanymi firmami kopjujacymi
      prodykty innych!

DISCMAN to nazwa zarezerwowana przez SONY!
      • Gość: Morse Re: discman fa-2062 firmy First Austria??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.04, 00:18
        Taaa, uważać na firmy, które próbują zrobić cokolwiek podobnego do discmana, a w szczególnosci na te, które je "KOPJUJĄ" lol :)
        Ja ci mogę jedynie powiedzieć,że miałem głośniczki tej firmy. Strasznie ciagnęły energię, bardzo nieekonomiczne. Nie wiem, ja sprawa wygląda ze sprzętem odtwarzającym nośniki audio. Nie spodziewałbym się jednak czegoś nadzwyczajnego.
        • Gość: matador Re: discman fa-2062 firmy First Austria??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:18
          Używam odtwarzacza tej firmy o symbolu 2060. Spisuje się bardzo dobrze.
          Odtwarza mp-3, vcd, svcd, cd. Nie odtwarza CDRW. Obraz na wyjściu liniowym bdb.
          Dźwięk to samo. Na wyjściu słuchawkowym mogło by być lepiej.... Ma całkiem
          zgrabnego pilota. Cena w sklepie we wrocku 229 zet. Żre sporo prądu ale ma
          wbudowaną ładowarkę do akumulatorków R6. Uwaga wbrew zapewnieniom system
          przeciwstrząsowy działa dobrze TYLKO na płytkach mp3. CD audio potrafią
          przerywać nawet przy słabych wstrząsach - choć nie wszystkie (jakość
          tłoczenia). Bardzo miły w obsłudze jest oficjalnym klonem (na chipach SONY).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka