Dodaj do ulubionych

adobe fotoshop 7

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 12:15
Szukam i szukam w google i nici. Czy ktoś wie skąd można ściągnąć
spolszczenie do adobe fotoshop 7 . Będę bardzo wdzięczna PLIIIIIZ
Obserwuj wątek
    • wywrot53 Re: adobe fotoshop 7 10.05.04, 13:29
      www.lukspaj.host.sk/download.php?id=010&PHPSESSID=124e264bcdbdfd9b292965821faf2e28
      • Gość: misia Re: adobe fotoshop 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 13:57
        Zaczęłam ciągnąć :)) strasznie powoli to idzie ale zobaczymy co wyjdzie
        dzięki :))))
        • maciejpoczta Re: adobe fotoshop 7 10.05.04, 14:37
          Musisz tylko wiedzieć, że spolszczenie da się zainstalować tylko na tej wersji, do której zostało przygotowane i nie chodzi tu o różnicę typu v6.0 - 7.0, ale nawet o rodzaj licencji (trial, retail, 7.0, 7.01, angielska na brytyjski rynek, na inne rynki itd.).
          • lolyta Re: adobe fotoshop 7 10.05.04, 19:33
            ooooj niekoniecznie. Mnie sie zdarzylo takie cos; sciagnelam sobie najpierw
            triala w wersji francuskiej, tak, zeby sobie jezyk przypomniec, a potem nie
            wywalajac jej zainstalowalam normalna, legalna wersje, jak najbardziej
            angielska... i hula po francusku. Ku mojemu zdziwieniu, efekt ten byl mi
            wczesniej nieznany. Ale moze pod Windows tak sie nie zachowa.
            • Gość: misia Re: adobe fotoshop 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:27
              Ściągnął mi się szajs , znalazłam na innej stronie to samo i też
              szajs...straciłam nadzieję.
              Szukałam cały dzień i albo naprawdę nie umię znaleźć albo ten net jest
              przereklamowany niestety
              • wywrot53 Re: adobe fotoshop 7 10.05.04, 23:44
                Misiu, brdzo mi przykro, ze podaslam link do szajsu:(
                Będąc na którymś z forów natrafilam tam na niego a pamietając, że prosiłaś o
                link wkleilam :(
                • Gość: misia Re: adobe fotoshop 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 08:27
                  Wywrot53 niepotrzebnie w ten sposób potraktowałas ten mój wpis . Naprawdę
                  serdeczne dzięki za tego linka , a pretensję można mieć jedynie do tych co
                  umieszczają coś takiego na swojej stronie , chyba jedynie w celu zwiększenia
                  jej oglądalności. Istnieje również możliwość , że to ja zrobiłam coś nie tak ,
                  jeśli tak to biję się w piersi i przepraszam wszystkich
                  pozdrowienia :))))))
    • Gość: golive Re: adobe fotoshop 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 06:49
      Jak już szukasz i chcesz ściągać to zacznij też myśleć. Najlepiej zapuść
      eDonkeya a tam znajdziesz wszystko, nawet wersję 7.01 PL z numerkiem.
      • Gość: misia Re: adobe fotoshop 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 08:21
        Nigdy nie używałam eDonkeya , z kazzy też korzystam sporadycznie , a z tego co
        wiem , choć może się mylę w eDonkeyu trzeba być aktywnym użtkownikiem. Może
        jednak skorzystam z Twojej rady choć kompletnie nic nie wiem na jakiej zasadzie
        on działą. Ale dzięki za rade:))
    • Gość: kell Re: adobe fotoshop 7 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.05.04, 08:41
      Moze zamiast bezczelnie krasc, lepiej skorzystac z ktoregos z darmowych
      programow graficznych. Jednym z nich jest np The Gimp. Dla amatora nie zrobi
      roznicy.

Eh, po prostu jak mozna miec czelnosc pytac sie o kradzione programy na forum
      dyskusyjnym... Jak chcesz krasc, to chociaz nie oglaszaj tego calemu swiatu.
      • Gość: misia Re: adobe fotoshop 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 09:52
        Przynajmniej nie muszę później mówić o sobie frajer...
      • Gość: golive Re: adobe fotoshop 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 11:15
        Idź się leczyć. 1, 10,100, 1000, 10000, 10000000 uczciwych nie zmieni faktu ze
        reszta kradnie z producentami softu włącznie. Poucz się trochę gospodarki i jej
        zasad nie pisanych a stwierdzisz że uczciwy musi zginąć.
        • kell99 Re: adobe fotoshop 7 11.05.04, 18:30
          bzdury. sa programy darmowe, cala masa, ktore dla amatora nie ustepuja nic
          mozliwosciami photoshopa.
          zapomnialem, ze dla wielu kradziez softu, to nie jest "kradziez". no coz,
          usprawiedliwiaj sie, chociaz ciezko zrozumiec, ze ciebie nie stac na program
          ktory kosztuje 0zl, ktorego uzywaja miliony osob na calym swiecie, do ktorego na
          sieci sa tysiace tutoriali etc..
          ale lepiej sie "usprawiedliwiac", ze ciebie nie stac.. skoro taki biedny jestes,
          to jak ciebie stac na komputer i internet, przeciez to nie jest takie tanie
          biorac pod uwage obecna sytuacje?
          • Gość: ktos Re: adobe fotoshop 7 IP: *.acn.pl 11.05.04, 19:26

> bzdury. sa programy darmowe, cala masa, ktore dla amatora nie ustepuja nic
            > mozliwosciami photoshopa.

bzdury, to ty opowiadasz. mozesz podac choc jeden przyklad? bo gimp jest programem poronionym. aha: tak, uzywalem gimpa.

> zapomnialem, ze dla wielu kradziez softu, to nie jest "kradziez".

nie ma czegos takiego jak kradziez softu (generalnie mowiac). jak nie masz pojecia o prawie, to sie nie wypowiadaj, bo opowiadasz brednie.

> no coz, usprawiedliwiaj sie, chociaz ciezko zrozumiec, ze ciebie nie stac na
            > program ktory kosztuje 0zl, ktorego uzywaja miliony osob na calym swiecie, do
            > ktorego na sieci sa tysiace tutoriali etc..

a progamow komercyjnych (czyli cos wartych) uzywaja nie miliony, a setki milionow. to samo dotyczy tutoriali.

> ale lepiej sie "usprawiedliwiac", ze ciebie nie stac.. skoro taki biedny
            > jestes, to jak ciebie stac na komputer i internet, przeciez to nie jest takie
            > tanie biorac pod uwage obecna sytuacje?

rozwiazanie zagadki bedzie dla ciebie jasne, jak sie podszkolisz w zakresie prawa (a w szczegolnosci: wlasmnosci, prawa autorskiego, licencji itp).
            • Gość: golive Re: adobe fotoshop 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 21:32
              Brawo ktoś. kell99 nie ma o tym zielonego pojecia, a programy free są po prostu
              do dupy, sam takich używałem i na szczęście wywaliłwm to badziewie. Gimp jest
              faktycznie porąbany tak jak Viacad, JustCad i inne tego typu pierdoły.
              • Gość: kell Re: adobe fotoshop 7 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.04, 07:01
                no to widze, ze znajdujesz odpowiednia kategorie dla gimpa;) skoro tak, to nic
                dziwnego, ze jest "do niczego" ...
                pamietaj, ze jak ciebie kiedys okradna to nie placz, po prostu miales cos co
                ktos inny bardzo chcial miec. taka kolej rzeczy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka