Dodaj do ulubionych

PYTANIE O WINDOWS XP !!!

IP: *.paczkow.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 09:06
Witam!Chciałabym zaczerpnąć opinii: mam legalne oprogramowanie Windows XP
Home,które kupiłam razem z komputerem oraz mam pirata XP Professional.Które
oprogramowanie zainstalować? Chciałam zaznaczyć, że komputer mam do użytku
domowego...Jakie są różnice międzu Home a Professional?
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: PYTANIE O WINDOWS XP !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 09:27
      Tu jest porównanie systemuów:
      www.microsoft.com/poland/windowsxp/porownanie.asp

Myślę, że w domowych warunkach nie będzie miało znaczenia, który wybierzesz.
    • godunow121 Re: PYTANIE O WINDOWS XP !!! 13.05.04, 09:46
      Gość portalu: marta napisał(a):

> Witam!Chciałabym zaczerpnąć opinii: mam legalne oprogramowanie Windows XP
      > Home,które kupiłam razem z komputerem oraz mam pirata XP Professional.Które
      > oprogramowanie zainstalować? Chciałam zaznaczyć, że komputer mam do użytku
      > domowego...Jakie są różnice międzu Home a Professional?
      Pirat to zawsze jest piratem..
      Skoro zakupiono nowy komputer i legalne oprogramowanie pradopodobnie licencja OM .. To po co instalować wersje piracką ??.. Potem problemy z aktualizają etc.
      A różnice są dośc istotne w Twoim przypadku nie mają one jednak zasadniczego znaczenia
      Pozdrawiam
      Pozdrawiam
    • netsec Re: PYTANIE O WINDOWS XP !!! 13.05.04, 10:22
      Gość portalu: marta napisał(a):

> Witam!Chciałabym zaczerpnąć opinii: mam legalne oprogramowanie Windows XP
      > Home,które kupiłam razem z komputerem oraz mam pirata XP Professional.Które
      > oprogramowanie zainstalować? Chciałam zaznaczyć, że komputer mam do użytku
      > domowego...Jakie są różnice międzu Home a Professional?

Do domowego użytku spokojnie wystarczy ci legalne XP HOME.
      Funkcje dostępne w oprogramowaniu PRO są przede wszystkim przydatne dla celów administracyjnych kiedy komputer pracuje w sieci np. firmowej.
      Zostań przy Home :)
      • Gość: marta DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZI... IP: *.paczkow.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 10:35
        POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka