Dodaj do ulubionych

zalety android

IP: 212.87.244.* 25.06.11, 21:36
jak w temacie, czym przewyższa android inne systemy operacyjne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rmk Re: zalety android IP: *.warszawa.mm.pl 25.06.11, 22:11
      A przewyższa? Według mnie obecne telefony są pełne wad (zawieszanie, baterie, mulenie, kłopoty w obsłudze, awaryjność) wyłącznie przez to, że stały się małymi, przenośnymi komputerkami, które mają nagrywać filmy i pstrykać fotki w HD z kilkunastoma MPix, odtwarzać filmy i mieć interface do podłączenia pod OTV, muzykę, internet z wszystkimi bajerami typu WiFi, HSDPA, UMTS czy 4 albo od razu 7G, nawigację, przydałby się jeszcze wykrywacz metali, zmywarka turystyczna i szczotka do drapania po plecach. Wszystko to sprawia, że baterie wytrzymują tragicznie, użytkownik zanim rozkmini OCB w tym sprzęcie to już go utylizuje i (wystarczy poczytać opinie w necie) wiecznie na "tego sprzęta" narzeka. Nie jestem w tym ideałem, bo sam używam telefonu którego bateria wytrzymuje raptem dwa dni, mam nawigację i słucham muzyki, czasami jednak z sentymentem wspominam starego Alcatela "łantacza" czy simensiaka C55...
      Najważniejsza funkcja obecnych fonów to zaspokajanie i kojenie ukrytych kompleksów i permanentny szpan i lans. Często spotkania ze starymi znajomymi zaczynają się od wykładania komórek na stolik.
    • Gość: art Re: zalety android IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 04:20
      >Nie jestem w tym ideałem, bo sam używam telefonu którego bateria wytrzymuje raptem dwa >dni, mam nawigację i słucham muzyki, czasami jednak z sentymentem wspominam starego >Alcatela "łantacza" czy simensiaka C55...

To po co się tak męczysz? Wróć do klasyki. Zobaczysz jaką poczujesz ulgę i ukojenie sentymentów ...
      • Gość: jak Re: zalety android IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 11:15
        ....wlasnie ! Ja wrócilem do klasyka czyli 6310i i jestem nareszcie zadowolony. Nareszcie mam telefon, bateria 10 dni, jakosc rozmow doskonała, blutooth do zestawu samochodowego, wygoda. Polecam. Do netu mam komputer, do zdjec aparat, do filmow kamere. Powrót do podstaw jest zawsze oczyszczający. .......genialne - telefony sa do telefonowania !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka