Gość: goska IP: *.centertel.pl 21.09.11, 19:02 Mam pytanie czy facebook to tak jak NK? Syn chce tam zaistnieć, i boję się o prywatność itp., ma 10 lat. Czy można tam zaznaczyć, że obce osoby nie mają wglądu w jego profil. Tylko jego znajomi? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lajosz Re: pytanie o Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 19:08 Odgoń smarkacza od komputera i zagnaj do nauki. Link Zgłoś
Gość: Rmk Re: pytanie o Facebook IP: *.warszawa.mm.pl 21.09.11, 19:59 Taka moda. Ja mam ponad 4 dychy na karku i nawet nie przeleciało mi przez głowę, żeby zakładać jakieś konta na NK czy FB. Dla mnie to debilizm, ale jeśli komuś do szczęścia to potrzebne to droga wolna. Jak Twoja pociecha zaistnieje na necie, to za kilka lat, jak będzie chciał się stać przykładnym ojcem, podjąć jakąś dobrą pracę, czy funkcję (różne są koleje życia) w firmie, organizacji rządowej czy sportowej, będzie się za nim (jego imieniem i nazwiskiem) ciągnęło jak smród po gaciach to czym zaistniał w necie. Link Zgłoś
Gość: Laptopowiec Re: pytanie o Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.11, 08:34 Ma to i dobre strony. Nie będzie musiał CV pisać, wystarczy, ze da linki do NK i Facebooka :-) Link Zgłoś
Gość: Greg Re: pytanie o Facebook IP: *.unknown.vectranet.pl 22.09.11, 08:58 Portale społecznościowe i prywatność? Te dwa pojęcia nie idą w parze! Umieszczasz dane na obcym serwerze, nie mając praktycznie kontroli nad sposobem ich wykorzystania i szukasz prywatności? Nie wspomnę już, że zakładanie konta dziesięciolatkowi jest sprzeczne z regulaminem takich portali (o ile wiem, wymagana jest pełnoletność). Link Zgłoś