Gość: fk_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 05:25 Mam następujący problem: W folderze c:/_RESTORE/TEMP/ jest niezliczona ilośc plików *.cpy , które zajmują mnóstwo miejsca na dysku. Co można z tym zrobic ? I skąd one sie biora ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
1ma1 Re: niekontrolowany rozrost folderu 01.06.04, 06:35 Wyłącz przywracanie systemu. Tych plików normalnie nie usuniesz. Można to zrobić mając zainstalowanego na dysku Linuxa albo podobno w Windowsie spod Dosa. Ja to robiłem Linuxem. Link Zgłoś
Gość: fk_ Re: niekontrolowany rozrost folderu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 09:12 Próbowałem na Knoppix'ie usunąc te pliki, ale nie da się. Może to ma zwiazek z tym, ze dysk C nie jest dyskiem logicznym (tylko D) i wszystko, co sciagne na dysk logiczny jest archiwizowane w c:\_restore\temp\ i \archive\ ...prawie 1 GB zajęte pozdrawiam Link Zgłoś
netsec Re: niekontrolowany rozrost folderu 01.06.04, 10:37 Gość portalu: fk_ napisał(a): > Mam następujący problem: > > W folderze c:/_RESTORE/TEMP/ jest niezliczona ilośc plików *.cpy , które > zajmują mnóstwo miejsca na dysku. Co można z tym zrobic ? I skąd one sie > biora ? Wydaje się że masz Windows Me, wyłącz przywracanie systemu, tutaj masz opis jak to wykonać: vil.nai.com/vil/SystemHelpDocs/DisableSysRestore.htm Link Zgłoś
Gość: fk_ Re: niekontrolowany rozrost folderu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 17:42 dzięki bardzo, chyba pomogło Pozdrawiam Link Zgłoś