Gość: a.swistak Re: jak zmienić plik .muz na .mp3 ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:04 zmien nazwe recznie muz --> mp3 :D Link Zgłoś
Gość: a.swistak Re: jak zmienić plik .muz na .mp3 ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:11 Normalnie tak ja piszesz i cos zle napisałaś to kasujesz to i piszesz na nowo Kasujesz uz i wpisujesz p3 i bedzie z muz-->mp3 Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: jak zmienić plik .muz na .mp3 ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:14 Cheloł Bejbi! :-DDD A skąd ty masz ten plik? MUZ? Pierszy raz się spotykam. Link Zgłoś
a.swistak Re: jak zmienić plik .muz na .mp3 ?? 06.06.04, 21:19 www.muza.net.pl/download.php?id=140 Moze stad? Link Zgłoś
to_pscola Re: jak zmienić plik .muz na .mp3 ?? 06.06.04, 21:19 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Cheloł Bejbi! :-DDD A skąd ty masz ten plik? MUZ? Pierszy raz się spotykam. a mam takich koło 20 :) wysle Ci a Ty je oblookasz , ok ? Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: jak zmienić plik .muz na .mp3 ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:22 OK, wysyłaj najmniejszy. Link Zgłoś
to_pscola Re: jak zmienić plik .muz na .mp3 ?? 06.06.04, 21:24 ok tylko musisz czekac bo padl tlen a tam jest zapisany Twoj namiar :) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: jak zmienić plik .muz na .mp3 ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:34 Ale ja napisałem "pierwszy"! ROTFL Link Zgłoś
Gość: Obywatel muz -> mp3 IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 06.06.04, 23:24 Tam jest napisane tak: ++ INSTRUKCJA ++ Wszystkie dostępne utwory mp3 możecie pobrać 2 sposobami: 1. Klikając w link lewym klawiszem myszki (nutka będzie się ściągać automatycznie do folderu tymczasowego); 2. Klikając w link prawym klawiszem myszki (pokaże się menu kontekstowe), następnie dajemy zapisz jako... (wybieramy folder) i OK. Wszystkie nutki są zapisane na serwerze jako *.muz, po ich ściągnięciu ręcznie należy zmienić rozszerzenie na *.mp3 No więc trzeba zminić rozszerzenie. Kliknąć na pliku tak, żeby sie podświetlił, wcisnąć klawisz F2 i wpisać cokolwiek, pamiętając tylko, zeby po kropce napisać mp3. Potem wystarczy zakończyć edycję klawiszem Enter. Ewentualnie kliknąć prawym klawiszem, dać otwórz za pomocą i wskazać odtwarzacz. Poradzi sobie. Udanego zmieniania rozszerzń i słuchania. Link Zgłoś