Dodaj do ulubionych

AvantBrowser powoduje ciągłe błędy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 19:31
Zainstalowałem Avantbrowsera i od samego początku są problemy.
Podczas przeglądania stron pojawia się komunikat "iexplore spowodował
wystąpienie błędu w KRNL386 itd..." I tak w kółko, już 4 raz w ciągu 3
godzin. Przereklamowaliście te nakładki...
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes Re: AvantBrowser powoduje ciągłe błędy IP: *.visp.energis.pl 12.06.04, 22:20
      Daj sobie spokoj z nakladkami i w ogole IE. Kiedys probowalem Slim Browsera ale
      sie ciagle zawieszal. Zainstaluj np. Mozille lub Opere - sa szybsze i
      bezpieczniejsze, oczywiscie IE sie czasem przydaje, bo niektore strony nie
      akceptuja innych przegladarek.
      • Gość: ML Re: AvantBrowser powoduje ciągłe błędy IP: *.spox.org / *.org 13.06.04, 02:17
        Popieram!!! nie marnuj czasu na instalowanie nakładek na IE!!!!!!! zainstaluj OPERE jub Mozille!!!! Przegladarki 100x lepsze!!!!!!!!
    • nom73 Re: AvantBrowser powoduje ciągłe błędy 12.06.04, 23:40
      Gość portalu: AvantJestDoBani napisał(a):

> Zainstalowałem Avantbrowsera i od samego początku są problemy.
      > Podczas przeglądania stron pojawia się komunikat "iexplore spowodował
      > wystąpienie błędu w KRNL386 itd..." I tak w kółko, już 4 raz w ciągu 3
      > godzin. Przereklamowaliście te nakładki...

Nie napisales jaki masz system operacyjny ani jaka wersje AB. Ale na moj
      rozumek to cos masz nie tak z systemem. :-)
    • Gość: are Re: AvantBrowser powoduje ciągłe błędy IP: *.clubnet.pl 13.06.04, 01:36
      Ta wersaj AB ktora teraz jest najnowsza tez mi powoduje bledy. Przedtem nie
      mialem tego. Wiec tu chyba chodzi o te wersje.
    • Gość: Avant jest ok. ___@@@_______@@@______@@@______ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 11:38
      Winda niestety nie jest systemem stabilnym, oprogramowanie dostępne do niej też
      różnie zachowuje się w rozmaitych konfiguracjach programowych i sprzętowych.
      Wielokrotne instalki powodują bałagan w systemie więc przyczyną niepoprawnego
      diałania Avanta niekoniecznie musi być nieudolność twórców tej nakładki.

Avanta mam zainstalowanego już dłuższy czas, jeszcze dłużej mam Operę i Mozillę,
      najchętniej jednak korzystam z Avanta. Pomijając problemy z wyświetlaniem
      niektórych stron w Mozilli czy Operze (co częściej się zdarza niż w IE bo jak
      wiemy, głównie, pod tą ostatnią optymalizuje się strony) Avant według mnie jest
      najbardziej funkcjonalny i ergonomiczny.
    • Gość: wooffff Re: AvantBrowser powoduje ciągłe błędy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 21:29
      Avant browser zmienia stronę (bez zezwolenia), która wyświetla się gdy nie
      można odszukać hosta. Ciągle coś się psuje. Chyba odinstaluje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka