Gość: dryl IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.03.02, 22:54 Po zainstalowaniu windows xp nie moge sie polacyzc z ircem.Zmienilo mi sie tagze ustawienie klawiatury ,np.zamiast litery z jest y i odwrotnie.Prosze pomocy. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Scan Re: xp a irc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 23:03 A czy moge spytac w jakim celu zamieniles poprzedni system na XP? Link Zgłoś
Gość: dryl Re: xp a irc IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.03.02, 00:23 Windows98 sie wysypał a akurat ten miłem pod reką a zresztą y komputera korzysta dzieciak ,wiec postanowiłem mu troszke utrudnic mieszanie w kompie a w xp to jest zdecydowanie łatwiejsze.Zresztą jak na razie system jako taki mi sie podoba tylko nie wiem jak przywrocic ustawienia klawiatury,a jesli chodzi o irc to y serwerem w stanach sie połączyłem a w polsce nie moge z zadnym.Moze ktos pomoc??????? Link Zgłoś
Gość: makryba Re: xp a irc IP: *.u.mcnet.pl 12.03.02, 09:30 zmień w Panelu Sterowania układ klawiatury z Polski na Polski Programisty. Odwieczny jest to problem, nie tylko w e<b>X</b>treme <b>P</b>roblems, ze Windows (TM z całym szacunkiem) domyślnie wrzuca Polski (Qwertz) zamiast Polskiego programisty (Qwerty). Link Zgłoś
Gość: dryl Re: xp a irc IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.03.02, 09:58 Jak na razie udeje sie połączyc tylko z serwerem w Nowym Yorku,czy naprawde nikt nie wie co z tym zrobic? Link Zgłoś