Dodaj do ulubionych

Problem Laptop

01.12.12, 18:29
Witam. Zakupiłem dzisiaj telewizor Finlux oraz kabel hdmi podłączyłem pod telewizor i pod laptopa, raz udało mi się zobaczyć obraz z mojego pulpitu na telewizorze ale niestety tylko raz, po podłączeniu kabla do tv i laptopa monitor na laptopie wyłącza się i pojawia się dźwięk podłączonego urządzenia ale niestety na tv nic, po chwili urządzenie się odłącza i znowu monitor działa przez chwile, i tak w kółko aż nie wyłącze kabla. Ktoś wie może jak mogę to naprawić? Kabel Hdmi z 2 stron a grafika na lapku intel HD Graphic 3000.
Obserwuj wątek
    • stefek2 Re: Problem Laptop 01.12.12, 19:43
      Spróbuj najpierw użyć kreatora grafiki Intel i ustaw odpowiednio monitory
    • Gość: michał Re: Problem Laptop IP: *.xdsl.centertel.pl 02.12.12, 13:52
      Rozdzielczość na laptopie może nie odpowiadać. Przytestuj różne możliwości w ustawieniach karty graf - tak jak mój przedmówca radził
    • leon64 Re: Problem Laptop 09.12.12, 13:00
      w ustawieniach ekranu należy zdefiniować główny ekran i dodatkowy oraz jego parametry
    • eneasz456 Re: Problem Laptop 23.12.12, 21:48
      Sprawdź czy z rozdzielczością wszystko ok. No i upewnij się, że kabel jest dobry.
      • Gość: king Re: Problem Laptop IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.12, 22:51
        Najpierw połącz oba urządzenia, na sucho bez włączania, potem włącz TV ustaw go na HDMI lub PC zależnie od tego co masz w menu TV, potem włącz kompa. Wszystko będzie ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka