Dodaj do ulubionych

Czytnik eBooków ??!

IP: *.centertel.pl 27.12.12, 17:31
Bardzo proszę o radę jaki czytnik ebooków kupić, tak zeby nie mieć klopotów. Czytnik potrzebuje dla starszej osoby lubiącej czytać , a podobno można na nim tekst powiększać. Dla mnie jest to zupełnie obcy temat, więc prosze o wyrozumiałość i jasność wypowiedzi. Może opinie kogoś kto używa tego intensywnie ...?
Obserwuj wątek
    • Gość: mufi Re: Czytnik eBooków ??! IP: 82.160.51.* 27.12.12, 20:17
      Wpisz do googla: świat czytników

Powodzenia w wyborze.
    • Gość: tyklaa Re: Czytnik eBooków ??! IP: *.dynamic.mm.pl 28.12.12, 10:55
      To już lepiej kup sobie jakiś tablet bo bez sensu kupować sam czytnik
    • Gość: mufi Re: Czytnik eBooków ??! IP: 82.160.51.* 28.12.12, 21:24
      Jeśli tylko do czytania ebooków, to tylko czytnik z ekranem e-ink.
      • Gość: king Re: Czytnik eBooków ??! IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 14:42
        Gdybym chciał tablet, pytałbym o tablet, ale ja chcę kupic czytnik, więc proszę nie radzic mi kupowania tabletu. To nie to samo głównie ze względu na ekran, więc wzrok o którym młody człowiek nie myśli, ale kiedyś zapewne pomyśli. Oby nie za póżno. Tak wiec bardzo proszę o uwagi w temacie czytników.
    • Gość: Malwina [...] IP: *.broadband.greenlan.pl 01.12.13, 14:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: king Re: najlepszy czytnik dla osób starszych IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.13, 01:13
        Malwina, a gdzie kupiłaś, bo na znanym serwisie aukcyjnym nie widzę. Opinia jest zachęcająca i skłaniam się.
      • Gość: zenon Re: najlepszy czytnik dla osób starszych IP: *.static.espol.com.pl 15.12.13, 13:03
        chetnie go odstapie.
        tel. 602 588 400
        • Gość: mira Re: najlepszy czytnik dla osób starszych IP: *.static.espol.com.pl 23.12.13, 12:02
          widze, że nie ma chętnych.
          polecam.
    • Gość: Czytnik Re: Czytnik eBooków ??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 15:29
      Hej,

w kwestii czytników jest dość duży wybór i wszystkie oferują podobne możliwości. Jeżeli osoba starsza, to Kindle raczej odpada (menu tylko w języku angielskim). Bardzo fajne czytniki ma teraz firma Onyx - mają także wsparcie na terenie polski i polskie menu, więc do tej opcji skłaniałbym sie bardziej. Są modele z podświetleniem i bez (polecam ten z podświetleniem, bo jednak doświetlanie w ciemniejszych pomieszczeniach jest dobre). Przeczytaj sobie test Onyx Angel Glow. Żeby nie było, że namawiam do jednego. Są jeszcze inne - np. Nook. Ale wydaje mi się, że w niewygórowanej cenie Onyx jest akurat solidny. Sam korzystam z Kindle'a, ale jak mówiłem, on nie posiada polskiego menu. Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłem.
      • kubona Re: Czytnik eBooków ??! 14.12.13, 09:26
        ja korzystam z onyxa. nie mogę narzekać, sprawdził się w każdej sytuacji. dokupiłam sobie lampkę na baterie taką przyczepianą i teraz żadna ciemność mi nie straszna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka