Gość: Erwin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:46 www.gothic.sitenet.pl/dziedzic/pulpity/index.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
ths Re: Zmien sobie pulpit na nowy w Windows 13.07.04, 15:47 Spoko fajne ale skąd wziąść te tematy interesuje mnie pulpit_red gdzie go mozna znaleźć (szczególnie tapeta mnie interesuje) Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: Zmien sobie pulpit na nowy w Windows IP: *.acn.waw.pl 13.07.04, 16:06 Smaku narobil i poszedl...Wrrr... Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Zmien sobie pulpit na nowy w Windows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:37 Jestem jestem :) tapetke moge wam podeslac tzn. wzucuc na serw jak chcecie :) Link Zgłoś
ths Re: Zmien sobie pulpit na nowy w Windows 13.07.04, 16:43 poprosze tapetke zachód słońca i jak sie da to temacik też by mnie interesił ths@gazeta.pl Link Zgłoś
Gość: megamasturbator Re: Zmien sobie pulpit na nowy w Windows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:43 www.themexp.org Link Zgłoś
ths Re: Zmien sobie pulpit na nowy w Windows 13.07.04, 16:46 ten adres znam ale gdzie jest ten styl a znaleźć go to jest sztuka ;P Link Zgłoś
Gość: Erwin Tapetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:48 www.gothic.sitenet.pl/dziedzic/pulpity/tapeta.zip Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Zmien sobie pulpit na nowy w Windows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:52 Zeby sobie tematy pozmineiac trzeba najpierw Windows spachowac ( patch poniezej). Pozniej sciagamy Theme i i wrzucamy plik do katalogu Windows\Resources\Themes. www.gothic.sitenet.pl/dziedzic/pulpity/Neowin_UXTheme_Multi-Patcher.zip Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Zmien sobie pulpit na nowy w Windows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:56 A jesli komus chodzi o Theme na tym czerwonym pulpicie to nazywa sie ono Roue204. www.wincustomize.com/skins.asp?c=1 browse.deviantart.com/ themexp.org oraz do zmiany ekranow logowania i bootowania www.skinbase.org/section.php?sections=startupxp Link Zgłoś
ths Re: Zmien sobie pulpit na nowy w Windows 13.07.04, 17:12 mam problem z plikiem zip Twierdzi ze jest uszkodzona biblioteka i nie chce mi wypakowac mógłbyś go jeszcze raz wrzucić. Nie pakuj tylko wrzuć jpg Link Zgłoś
Gość: Erwin Tapetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:21 www.gothic.sitenet.pl/dziedzic/pulpity/Negril_Jamaica_Sunset2002.JPG Link Zgłoś
ths Re: Tapetka 13.07.04, 17:57 Dzięki wielkie za tapetę jest super!!!!!!!!! tylko nie mogę znaleźć tego tematu na tych stronach HELP ME!!!! Link Zgłoś
Gość: Erwin Theme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:10 Jesli sciagles juz tego patchera ( adres wyzej) i spachowales nim windows to teraz sciagniej te www.gothic.sitenet.pl/dziedzic/pulpity/Roue204.zip archiwum, rozpakuj je i caly folder wrzuc do Windows/Resources/Themes. We wlasnicowsciach pojawi Ci sie nowy Theme...powodzenia Z ikonami to juz musisz sobie sam poradzic. Ja uzylem to tego programu Icon Packager 2.5 a ikony znalzlem gdzies na DeviantArt Link Zgłoś
ths Re: Theme 13.07.04, 22:01 Witam Styl jest podobny ale nie taki sam jak na zrzucie Jakby ktoś znał nazwe tego tematu to prosze o pomoc Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Theme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 01:57 To jest ten sam styl tylko musisz sobie kolor zmienic ( do wyboru ok. 10) nazwa mojego to "red". Dla przypomnienia, zmiana stylu explorera nie podowuje zmiany ikon pulpitu. Do zmiany ikon na takie np. czerowne musisz uzyc Icon Packagera oraz sciagnac sobie zestaw ikon do IP. WTedy jzu wszytsko bedzie takie jak na screenie :) choc polecam troche poszukac i stowrzytc swoj wlasny niepowtarzalny pulpit. Dozucic jeszcze np. Samurize ( ten czarny scrren) i umiescici na pulpicie rozne wskaznki i wykresy oraz aktywne przyciski a wyglad calosci bedzie niepowtarzalny. Jesli chcesz, zmien sobie ekran bootowania i ekran logowania na inny, a gwarantuje Ci ze nikt nie pozna juz ze to Windows. Menadzery plikow jak w Liuksie czy os2 Warp lub Macu, ekarn bootowania z tematami z gier, filmow, inych systemow lub jakaklowiek bitmama. Ekran logowania jak w Linuksie, Mac-u czy poprostu tekstowy. A moze ala cos jak Star Trek. Wybor jest naprawde ogromny i tylko od Ciebie zalezy jak to bedzie wygladac. Zycze miej zabawy przy tworzeniu...:) Link Zgłoś