Gość: ppp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 12:36 mam LAN i wlasnie jestem ciekawy czy jak wyciagam 30 kB/s to duzo czy malo....???ile to jest w porownaniu do polaczenia modemowego zy np.do neo 128?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
gray Re: transfer 17.07.04, 12:37 w neo 128 maksymalny transfer do siebie to około 16kB/s. Link Zgłoś
Gość: zacho Re: transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:28 to beznadziejnie i tragicznie mało, ja w lanie mam 1 MB/sek (tak około:) Link Zgłoś
Gość: gość Re: sprzedajesz kity, przecież nadajesz z TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 12:17 a nie poprzez LANet. Lanet to największa kicha jaką miałem, teraz mam neo i wiele problemów z głowy.Ten 1Mb to masz chyba z ulotki reklamowej:-P LANetu,Jak miałem LANet to transwer dochodził do 800 b ( 800 bitów).Życzę dużo powodzenia w walkach z LANetem.Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: transfer IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.07.04, 03:19 Gość portalu: zacho napisał(a): > to beznadziejnie i tragicznie mało, ja w lanie mam 1 MB/sek (tak około:) Masz 8 Mb/s ????? czyli ok 16 razy szybciej niz najszybsza NEO Chyba pomyliles transfer wewnatrz sieci z transferem w internecie. Link Zgłoś
Gość: ppp Re: transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 18:34 tak ja tez mam 1 MB ale to jest podzielone.....a tak wgole ile placisz...i jaki transfer masz zapewniony przez admina... Link Zgłoś
j.ang Re: transfer 18.07.04, 09:16 > ja w lanie mam 1 MB/sek (tak około:) > tak ja tez mam 1 MB To się wam tylko tak wydaje, w rzeczywistości macie 1 Mb (uważać na literki!), to znaczy 128 kB. Link Zgłoś
Gość: aa Re: transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 13:52 dostawcy ściągają na swoje serwery całą zawartość najczęściej odwiedzanych stron. Gdy próbujesz się z nimi połączyć, tak naprawdę ściągasz dane nie z internetu, tylko z sieci lokalnej- stąd zawyżone transfery Link Zgłoś
j.ang Re: transfer 19.07.04, 17:58 > dostawcy ściągają na swoje serwery całą zawartość najczęściej odwiedzanych > stron. Czy nie chodzi ci o serwery proxy? Tyle że to działa na nieco innej zasadzie. Link Zgłoś